• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Hayıt tohumu kullandım..Bende işe yaradı..

• Konu Sahibi Konu Sahibi gkc19
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya Allah ını seven bi bana cevap versin... saç döküyr diyorlar.. zaten saçlarım dökülüyor diye popoma deyen saçlarımı erkek tipi kısacık kestirdim... döküyor mu dökmüyor mu??? :25:

ya Allah ını seven bi bana cevap versin... saç döküyr diyorlar.. zaten saçlarım dökülüyor diye popoma deyen saçlarımı erkek tipi kısacık kestirdim... döküyor mu dökmüyor mu??? :25:

Ben regl sancısı için kullanıyodum ama kullanmıyorum artık. 1 ay kullandım saçım şuan dökülüyo ve kepeklendi ama mevsimsel diye düşünüyorum ben yinede cevap veriyim dedm

Ben regl sancısı için kullanıyodum ama kullanmıyorum artık. 1 ay kullandım saçım şuan dökülüyo ve kepeklendi ama mevsimsel diye düşünüyorum ben yinede cevap veriyim dedm

sağol canım :( bende kararsız kaldım ya... haybeden onca saçımı kestirdim.. 2 yaşındayken resmimde bu kadar kısaydı saçım bide şimdi.. alayım diyorum.. herşeyin vardır bi çaresi ya :18:

Ben de 6 gündür kullanıyorum ama hiç bi kaşıntı sızlama dolgunluk bişey olmadı acaba bi yerde mi yanlışlık yapıyorum ümidim kırılmaya başladı =/

Ben de 6 gündür kullanıyorum ama hiç bi kaşıntı sızlama dolgunluk bişey olmadı acaba bi yerde mi yanlışlık yapıyorum ümidim kırılmaya başladı =/
ya umarımmm işe yarar okudğum yorumlara göre baya memnun olan var bende beşlıyacağım en kısa zamanda

kızlar ben bişey söylicem. ben hayıtı içiyordum günde 2 defa sabah akşam sonra azalttım günde bi defa içmeye başladım tadı kötü olduğu için. en sonunda pes ettim kokusunu duyduğum anda midem bulanmaya başladı o kadar yani. ama beterin beteri varmış. dün akşam gittim aktara küç rezene ve civan perçemi aldım. bugün ilk defa rezene ve civan perçemi içeyim dedim. böyle bi iğrenç tat yok. rezene böyle yağlı iğrenç bi tattı. içtikten sonra mide bulantısından bi hal oldum. 1-1,5 saat sonrada civan perçemi çayı yaptım ama bu dahada beter içilcek gibi değil zehir gibi acı. içmeye korktum ama zar zor içtim. nolucak şimdi ben bunların hiç birini içemiyorum :(( k
fındık kadarcık memişlere mahkummu oldum ben şimdi :43: :53: küç te sorun yok accıkın yoğurda karıştır yut :)

kızlar ben bişey söylicem. ben hayıtı içiyordum günde 2 defa sabah akşam sonra azalttım günde bi defa içmeye başladım tadı kötü olduğu için. en sonunda pes ettim kokusunu duyduğum anda midem bulanmaya başladı o kadar yani. ama beterin beteri varmış. dün akşam gittim aktara küç rezene ve civan perçemi aldım. bugün ilk defa rezene ve civan perçemi içeyim dedim. böyle bi iğrenç tat yok. rezene böyle yağlı iğrenç bi tattı. içtikten sonra mide bulantısından bi hal oldum. 1-1,5 saat sonrada civan perçemi çayı yaptım ama bu dahada beter içilcek gibi değil zehir gibi acı. içmeye korktum ama zar zor içtim. nolucak şimdi ben bunların hiç birini içemiyorum :(( k
fındık kadarcık memişlere mahkummu oldum ben şimdi :43: :53: küç te sorun yok accıkın yoğurda karıştır yut :)

canım şekerle tatlandır ben öyle yapıyorum hatta yanında çikolata fln ye hem içindeki yağ ve k.hidratlar göğüslerinin büyümesine yardımcı olacaktır mesela ben hayıt çayını zift gibi olana kadar kaynatıyorum tadı korkunç ötesi oluyor ama içine 2.5 tatlı kaşığı şeker koyunca çok rahat içiliyor biraz hile yapmayı dene:34: öbür türlü içilcek gibi değiller ama hileler ne güne duruyor dimi:32:

cnm şeker etkisii öldürüyormuş öyle okumuştum ben
o yüzden şeker atmaktan kaçarım hep

canım şekerle tatlandır ben öyle yapıyorum hatta yanında çikolata fln ye hem içindeki yağ ve k.hidratlar göğüslerinin büyümesine yardımcı olacaktır mesela ben hayıt çayını zift gibi olana kadar kaynatıyorum tadı korkunç ötesi oluyor ama içine 2.5 tatlı kaşığı şeker koyunca çok rahat içiliyor biraz hile yapmayı dene:34: öbür türlü içilcek gibi değiller ama hileler ne güne duruyor dimi:32:[/

tatlım ben bi defa felaket tiksindim artık görmeye bide dayanamıyrm ve artık içebileceğimi sanmıyrm. ama rezenenin hazır sallama çayını denicem. ki ben zaten normal çayı falanda şekersiz içerim. ahhhhhh lise yıllarında kilo verme çabasına edindiğim alışkanlıklarım :1: bide hayıtla ilgili olarak şunu söylemek istiyorum benım aldığım aktarda bana çay gibi kaynat ne kadar kaynarsa o kadar iyi dedi. ama bigün abimin nişanlısıyla konuştum o bana o kadar kaynatmıcan su kaynadıktan sonra at tohumu içine 1 dk daha kaynat ama fazla yapma de:53:di. dun akşam gittiğim diğer aktarda o kadr çok kaynatılmaz hayıt dedi. 1-2 dk kaynatmak yeterli dedi. kaynatamadığın durumlardada at kaynar suyun içine bekle demini alsın. ben tekrar hayıta başlıcam çünkü rezene ve civanperçemini bi daha içebileceğimi sanmıyrm... :53: :58:

ben kaynatıyorum valla 3-4 dakika sonra zaten zift gibi oluyor:34: bende çok işe yaradı ekimin 15inde başlamıştım hayıta başladığım zaman göğüs çevrem 75 cm di şu an 83.5 :32: masaj yapmıyorum başka da hiç bir şey kullanmıyorum sadece hayıtla bu kadar büyüdü :34: bence içmeye devam etmelisiniz

ben kaynatıyorum valla 3-4 dakika sonra zaten zift gibi oluyor:34: bende çok işe yaradı ekimin 15inde başlamıştım hayıta başladığım zaman göğüs çevrem 75 cm di şu an 83.5 :32: masaj yapmıyorum başka da hiç bir şey kullanmıyorum sadece hayıtla bu kadar büyüdü :34: bence içmeye devam etmelisiniz

canım senn adına çok sevindim bende 13 ekimde başladım ama ne yazıkki 1 cmlik fark bile elde edemedm hala ağrılarım oluor çok fena ama :( sabah akşam bazende günde 3 kere içiorum acaba sen nasl kullandın anlatır msn

nasıl yani yaaa 2 haftada 8,5 cm farkmı var? inanamıyorummmmmm bende ekim7de başladım dediğim gibi ilk zamanlar 2 defa sonralarda 1e düşürdüm günlük miktarı. bide ilk zmanalar bende senin gibi deli gibi kaynatıyodum iyice çıksın acısı die (ilk aktarın dediği gibi yani) ama bende 1 cm lık bile değişiklik yok yaa :43: ama bu haksızlık yaaa :43: bu arada senin yaşın kaç? yaşında etkisi var bu tür şeylerde ben 27 yaşındayım ergenlikte ilk çıktılar fındık kadar ondan sonra hiç büyümediler. ozamn ne kadarlarsa şimdide öyleler. ama senin adınada çok sevindim :34: nolur banada yarasın nolur nolur nolur :))))

yaa aslında bende bi ara heveslenmiştim bir beden büyüseler hiç fena olmaz diyodum hayıt tohumunu aldım bende böyle minik minik tomurcuk kadar bişey bir hafta falan içtim gümde bir küçük su bardağı kadar ama tadı çok kötüydü ya aşırı tatsız anlamsız bişey sonra geri dönüşü olmayan bişeye sebep olurum diye korktum çünkü masaj da yapıyodum göğsümden sıvı gelmeye başlayınca hepsini bıraktım toplam 10 gün içinde ayrıca hayıt ın saç dökme etkisi var bi durup düşününce riske girmemek daha doğru dedim yani hepimiz isteriz biraz büyük göğüs ama bir anda vücuddaki değişiklik başka şeylere sebep olabilir diye korktum ben bıraktım:((

canım senn adına çok sevindim bende 13 ekimde başladım ama ne yazıkki 1 cmlik fark bile elde edemedm hala ağrılarım oluor çok fena ama :( sabah akşam bazende günde 3 kere içiorum acaba sen nasl kullandın anlatır msn

ya ben 25 gün kadar önce doğum kontrol hapına başladım adetlerim düzensiz olduğu için sonra forumda hayıtı gördüm denemek istedim ayın 15 inde hayıta başladım nasıl kullandığımı anlatayım
her akşam bir kupa dolusu soğuk su koyuyorum cezveye içine 1 tatlı kaşığı hayıt tohumunu ezmeden fln atıyorum 2 dakika fln içinde kaynıyor 3 dakika kadar da kaynatıyorum çok koyu renkli bir hal alıyor çay süzgüsüyle süzüp kupaya dolduruyorum içine 2.5 yemek kaşığı şeker atıp tok karnına içiyorum bunun dışında masaj yapmıyorum ya da başka hiç bir otun çöpün çayını içmiyorum sadece hayıt ve doğum kontrol hapı bunun dışında etkili olabileceğini düşündüğüm tek şey evin kapısından içeri girer girmez sutyenler fora:34: mümkün olduğunca kısa süreli takmaya çalışıyorum sutyeni ve geniş giyiyorum normalde 75a destekli giyerdim ama şimdi 80 a giyiyorum başlarda çok bol geliyordu şimdi o kadar bol gelmiyor ama kesinlikle göğüslerimi sıkıştırmıyorum:34:

nasıl yani yaaa 2 haftada 8,5 cm farkmı var? inanamıyorummmmmm bende ekim7de başladım dediğim gibi ilk zamanlar 2 defa sonralarda 1e düşürdüm günlük miktarı. bide ilk zmanalar bende senin gibi deli gibi kaynatıyodum iyice çıksın acısı die (ilk aktarın dediği gibi yani) ama bende 1 cm lık bile değişiklik yok yaa :43: ama bu haksızlık yaaa :43: bu arada senin yaşın kaç? yaşında etkisi var bu tür şeylerde ben 27 yaşındayım ergenlikte ilk çıktılar fındık kadar ondan sonra hiç büyümediler. ozamn ne kadarlarsa şimdide öyleler. ama senin adınada çok sevindim :34: nolur banada yarasın nolur nolur nolur :))))

aslında 2 haftadan fazla oldu tam olarak 19. gün bu gün ve 21 yaşındayım canım ama ergenliğe gireli 10 yıl oluyor ben çok erken adet görmeye başladım:34:

ya ben 25 gün kadar önce doğum kontrol hapına başladım adetlerim düzensiz olduğu için sonra forumda hayıtı gördüm denemek istedim ayın 15 inde hayıta başladım nasıl kullandığımı anlatayım
her akşam bir kupa dolusu soğuk su koyuyorum cezveye içine 1 tatlı kaşığı hayıt tohumunu ezmeden fln atıyorum 2 dakika fln içinde kaynıyor 3 dakika kadar da kaynatıyorum çok koyu renkli bir hal alıyor çay süzgüsüyle süzüp kupaya dolduruyorum içine 2.5 yemek kaşığı şeker atıp tok karnına içiyorum bunun dışında masaj yapmıyorum ya da başka hiç bir otun çöpün çayını içmiyorum sadece hayıt ve doğum kontrol hapı bunun dışında etkili olabileceğini düşündüğüm tek şey evin kapısından içeri girer girmez sutyenler fora:34: mümkün olduğunca kısa süreli takmaya çalışıyorum sutyeni ve geniş giyiyorum normalde 75a destekli giyerdim ama şimdi 80 a giyiyorum başlarda çok bol geliyordu şimdi o kadar bol gelmiyor ama kesinlikle göğüslerimi sıkıştırmıyorum:34:

ben suyu kaynatıorum sonra üstüne hayıtı koyup 10 dakka bekliorum dediğin gibi içiodum bi döbnem annem cezveleri kirletiorum die kızdı:d evde hiç sutyen takmıorumzaten bende destekli A cup giyiniorum yinede boşluık var ve gerçekten depresyonda hissediorum kendimi eksilk hissediorum 9 yaşıdnaki kzıların bile daha büyük göğüsleri var:(

doğum kontrol hapının etkisi olmuş olabilir mi?

Benim de adetim gecikti. Bir süredir adet göremiyorum. Hamile de değilim. Bu başlığı okuduktan sonra hayıt tohumu aldım. Bir de civan perçemi. İkisini karıştırdım. Üstüne sıcak su ekledim biraz demlendirdim. Şimdi içmeye başladım. Tadı acımtırak. Ama içilemeyecek gibi değil. civan perçemi ile karıştırınca biraz yumuşamış olabilir. İnşallah faydası olur.

Bende dogum kontrol hapini birakmaya karar verdim. Yarindan itibaren hayit tohumu kullanicam.

Back