Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Hayıt tohumu kullandım..Bende işe yaradı..

• Konu Sahibi Konu Sahibi gkc19
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aslında 2 haftadan fazla oldu tam olarak 19. gün bu gün ve 21 yaşındayım canım ama ergenliğe gireli 10 yıl oluyor ben çok erken adet görmeye başladım

evet oldukça erken ergenliğe girmişsin ve bana oranla yaşında iyi. keşke bende o yaşlarımda biraz üstüne düşseydim şu memişlerin nerden bileyim böyle kalacaklar. şimdi ne yapsam yaramıyo. hayıt içiyrm günde bi defa küç yiyorum sabah akşam bide telkini dinliyrm. 3 ay verdim kendine 1 ayı gitti kalan 2 aydada bi değişiklik olmazsa masaj kemerini denicem yok oda olmadı ya artık gözümü karartıp ameliyata yada minik cicişlerle devam

aslında 2 haftadan fazla oldu tam olarak 19. gün bu gün ve 21 yaşındayım canım ama ergenliğe gireli 10 yıl oluyor ben çok erken adet görmeye başladım

canıımm bende öyle canımm 10-11 yaşlarında adet oldmmm 18 yaşındayım işte ilk göğüs ağrım 9 yaşında başladı hatta çevremdekiler konuşmaya başladı nolduysa ondan snra oldu şimdi tahtayım anlayacaın 3 cmlik göğüslerim var 5 cm büyütmek için ölüorum

bence muhtemelen bu kadar hızlı büyümesinin sebebi birincisi doğum kontrol hapları, ikincisi çok erken ergenliğe girdiğim için çok küçükken göğüslerim büyümeye başladı ben 9 yaşındayken fln hafif hafif çıkmaya başlamışlardı halalarımın kocaman memişleri var çok korkardım koca memeli olmaktan 11 yaşımdan 15 yaşıma kadar süreli aşırı dar büstiyerler taktım kocaman olmasınlar diye sanırım yanlışlıkla büyümelerini fazla engellemişim küçücük kaldılar normalde ulaşacakları büyüklük daha fazla olduğu için daha hızlı büyüyor olabilirler

umam bendeki durum sende ki gibi olr ve aslında çok fazla büyüsün istemiorum 5 cmlik bi büyümeye razıyım

bence büyüyeceğine inanmamız da lazım ben büyüyeceklerine öylesine inandım ki belki de o da etkili olmaştur

kızlarr ben normalde hayıt otunu aldığım bi aktarm vardı bu hafta kapalı hayıtm bitti başka bi aktardan aldım tadı çok acı ve görüntüsüde farklı öteki dövülmüştü bu küçük top şeklinde ve daha da kötüsü içinden salyangoz kabuğu taş toprak çıkta napcam ben:S

selam kızlar..şimdi aktardan geldim.hayıt tohumunu dün okumuştum burdan.bu akşam başlamayı düşünüyorum.bana tarif eder misiniz tam olarak nasıl hazırlıcam? yanlış bi şey yapmak istemiyorum :S ayrıca bi arkadaş saç döker diye yazmış.benim saçım normalde çok dökülür yüzden tam ölçüsünde kullanmak istiyorum.

ikinci olarak,çörek otu yağı da aldım:) bunu sürüp masaj yapmam yeterli mi?? benim durum çok vahim çünkü

kaynamış suyun içine bir tatlı kaşığı kadar hayıtı atıp 10-15 dakika bekliyorsun sonra süzüp içebilirsin.. ben günde iki kereyle başladım sonra unuttuğum için bire düştü zamanla. faydasını gördün mü dersen hiç bişey yok ortada:S bir aydır içiyorum.. saç falan dökmedi..
çörek otu yağıyla da her gün masaj yaparsan inşallah fayda görürsün,bünyeye göre değişiyor çünkü. benim de durum çok vahim ama hiç bişey etki etmiyor..denemediğim bişey kalmadı

Merhaba arkadaşlar, siteyi uzun süredir takip etmekle birlikte bu konunun da takipçisiyim :)
Daha önce şerbetçi otuyla çörek otu yağı masajını denedim. Sonuç aldım ama göğsümde kıllanma da oldu hemen bıraktım. Şimdi hayıt tohumu alıcam bakalım kızlar :)

bende başlayalı iki üç gün oldu fark ediyor sanki ... ama içerken boğazım yanıyor tahriş ediyor sanki çok zorlanıyorum ve daha hiç bir fincanı tam olarak bitiremedim ...acaba fazlamı koyuyorum hayıt tohumunu... bir bardağa bir tatlı kaşığı hayıt koyuyorum... ??? umarım bizde de senin gibi faydalı olur

içine şeker koymayı dene başka türü içilecek gibi değil çünkü şeker epey işe yarıyor

Bende bugün aldım başlayacağım bakalım! Umutluyum. :)

bnmde göğüs sorunum aynı senin gini 75 bile değiller.şimdi sizce tohumu dahamı etkili yoksa poşet çayda alsam etkisi olurmu.
aktardan alınıyo dimi.
bide 1 fincan çayamı 1 çay kaşığı koyulup içiliyo.
bende nezmandır kullanıyorum yardmcı olursan sevinirim ne güzel sen kurtarmışsın bu dertten banada yardm edersen sevinirim.

Bende iki günden beri kullanmaya başladım hayıt tohumunu ama ben demleyipte içmiyorum. Tohumları su ile 2 tatlı kaşığı kadar direkt yutuyorum. Acaba fazla mı yutuyorum, zararı olur mu? Bir de ilk gün çiğneyerek yuttum tadı acı geldiğinden dolayı, şimdi çiğnemeden direkt olarak yutuyorum. Tam olarak nasıl tüketmeliyim, nasıl tavsiye edersiniz hanımlar?

Bana aktar demleyip içilmesi gerektiğini söyledi canım. 2 haftadır kullanıyorum ben...

sen hayıtı kullanımını biliyomusun tarif edermisin rica etsem bende kullanmak istiyorum

Canım bir fincan suyu biraz kaynatıyorum yani biraz fokurdamaya başlayınca alıyorum.
Çaydanlığa koyuyorum.İçine 1,5 çay kaşığı hayıt tohumunu koyup 15 dk. demlenmesini bekliyorum.
Sonra süzüp 10 dk bekletiyorum,ılıyor zaten içiyorum.

bugün başlıcam bende.sen faydasını gördn mü??

Dudakta dolgunlaşma oldu mu gerçekten? Hani bizde de olsa fena olmaz :)
Bu dolgunlaşma yaklaşık ne kadar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…