bayanlar bugün hayıtı kullanmaya başlayalı tam 1 hafta oldu başladığımda 76cmdi şuan 81 cm başka herhangi birinde böyle bir şey oldu mu? endişeliyim fazla büyük olmalarını da istemiyorum ya da ne bilim bi sorun fln çıkar diye korkuyorum :18:
bilen varsa yardım edin lütfen bırakmak istemiyorum ama bu kadar hızlı sonuç vermesi de hoşuma gitmedi
bayanlar bugün hayıtı kullanmaya başlayalı tam 1 hafta oldu başladığımda 76cmdi şuan 81 cm başka herhangi birinde böyle bir şey oldu mu? endişeliyim fazla büyük olmalarını da istemiyorum ya da ne bilim bi sorun fln çıkar diye korkuyorum :18:
bilen varsa yardım edin lütfen bırakmak istemiyorum ama bu kadar hızlı sonuç vermesi de hoşuma gitmedi
kızlar şimdi ilk bardağımı içtim. gece yatarkende içicem. farkı anlıyabilmek için ölçüyüm dedim 87cm ölçtüm. göğüslerim ufak yani büyük değil. tam destekli 80 kullanıyorum acaba yanlış mı ölçtüm ? bide ben ifade yapamıyorum yardım edinyeniyim dahaa
ay ben hala ifade yapamıyoruuummm(((((
sizinkiler yine iyimiş benm 75 bile değildir belki evet evet çok ciddiyimkeira knightley die bi oyuncu var aynı onun ki gibiler :26:
kızlar bende adet düzensizliği, tüylenme , saç dökülmesi, polikistikover, tiroit ne ararsanz var. ve göğüslermin ufaklığından şikayetçiyim. tam destekli 80 kullanıyorum tam oluyo. 3 aydır adet olamıyorum. yarın hayıt ve doğum kontrol hapına başlıcam bkalım etki etcek mi
adet olamıyorsan d. kontrol hapına başlamamalısın öyle yarın başlıycam diye.. ilk önce dr gidip adet söktürücü falan vermesi lazım..
bu arada benim arkadasımda 3 4 aydır adet olamıyodu burdan okuduklarımı anlattım aldı içti ertesi gün olmustu bilmiyorum artık olacağı mı vardı hayıt mı etki etti bilmiyorum
ben hiç kaşıntı hissetmedim ki hala da hissetmiyorum ama dolgunluk ve hassaslık var bunlar 3. 4. gün fln başladı endişelenme yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?