Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

arkadalar hayır hormonlarında problem olanlara iyi geliyor
pko için incir -havuç kürünü öneriyolar benim bildiğim.

merhaba arkadaşlar.bende erken menopoz mağdurlarındanım((.ilaç kullanmadan adet göremiyorum.soğan kürünü denemiştim geçen sene ama ben pek faydasını görmedim.civanperçemide içtim ama çok düzenli uygulamadım.bugünden itibaren marankinin adaçayı yla olan üç haftalık kürünü uygulamaya başlicam.bu kürü uygularken hayıt tohumunuda kullanabilirmiyim acaba.bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.bide sabah aç karnamı yoksa tok karnamı içmemi tavsiye edersininz.

merhaba arkadaşlar.bende erken menopoz mağdurlarındanım((.ilaç kullanmadan adet göremiyorum.soğan kürünü denemiştim geçen sene ama ben pek faydasını görmedim.civanperçemide içtim ama çok düzenli uygulamadım.bugünden itibaren marankinin adaçayı yla olan üç haftalık kürünü uygulamaya başlicam.bu kürü uygularken hayıt tohumunuda kullanabilirmiyim acaba.bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.bide sabah aç karnamı yoksa tok karnamı içmemi tavsiye edersininz.

bende erken menepozdayim 24 yasindayim arkadasim ben hayit tohumuna basladim 1 hafta kadar oldu henüz bi seyini görmedim yada ben farkinda olmuyorum neyse sabahlari ac karnina 1 cay kasigi eziyorum havanda ve 1 su bardagina döküp agzini kapatiyorum.10 15 dk bekliyorum yakmiyacak sekilde hafif kaynar iciyorum bilmem arkadaslar nasil kullaniyor ama her seferinde taze ezmen gerekiyor...Acil sifalar

canım ben marankinin kürüne başladım üç gündür uyguluyorum.hayıt tohumunu ilerleyen zamanlarda başalyım diyorum.çünkü yazılanlara göre uzun süreli kullanıldığında fayda ediyomuş.bu kürü bir deniyeyim diyorum.aslında ikisinin bir arada kullanılması olumsuz bir etki yapmazsa birlikte kullanmak istiyorum.bu konuda bir bilgin varmı?

merhaba arkadaşlar
benim parolaktinim 27 çıkmştı ama uzun süredir baktırmıyorum.3 aydır hayıt tohumunu kullanıyorum bir etkisini göremedim ben.Benim sorunum sık adet görmek, bunun süt hormonuyla alakalı olduğunu söylediler , hayıt tohumu adet düzenlediği için başladım içmeye, daha sık adet görmeye başladım. Bu konuda deneyimli arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilir mi acaba?

kızlar sıkı durum özellikle erken menopoza girenler! benim teyzeme de erken menopoz teşhisi kondu. içmediği soğan suyu civan perçemi aslan pençesi ilaç kalmadı. ben ona içinde hayıt tohumu da bulunan bir çay aldım. adetleri düzene girdi menopozdan çıktı ve inanmazsınız iki ay sonra hamile kaldı. doktoru hangi ilaçsa söyleyin bizim hanımda içsin demiş:) neyse ben de şu an o çayı kullanıyorum çünkü pko hastasıyım. bakalım bu ay göreceğiz. ama şunu söyliyebilirim dün doktora gittim yumurtan olgunlaşmış çatlamak üzere dedi.. herkese acil şifalar.

Peneplen çayın ismini bizede yazarsan iyi olur canım.adını biliyorsundur çayın .cevabını bekliyoruz canım

ben Ankara'dayım burada bi aktardan aldım. adı bayan çayı. içindeki bitkileri yazabilirim isterseniz.

Peneplen tazabilirmisin içindeki bitkileri çayın markası yokmu canım hafize sultanınmı ,nurs lokman hekiminmi markası nedir yani bitkileride yazarsan sevinirim.çayın üzerinde bayan çayımı yazıyor yani

istanbul baharatçısı bayan çayı yazıyor canım üzerinde içindeki bitkilerde;
civan perçemi
adaçayı
ısırgan
aslan pençesi
hayıt tohumu
aynı safa
çoban çantası
kantaron
mayıs papatyası
meyan kökü
bir su bardağı kaynar suya bir tatlı kaşığı atıp 5 dk demlenmeye bırakıyorsun günde 3 -4 bardak içiyorsun. inşallah iyi gelir.

Peneplen tazabilirmisin içindeki bitkileri çayın markası yokmu canım hafize sultanınmı ,nurs lokman hekiminmi markası nedir yani bitkileride yazarsan sevinirim.çayın üzerinde bayan çayımı yazıyor yani

selam semoşcum nasılsın canım iyimisin?ben uzun zamandır nete giremiyordum bizim net bağlanmadı daha bakalım ne zaman bağlanacağız uzun hikaye anlayacağın canım sizleri çok özledim ben sen neler yapıyosun varmı bir gelişme adet oldunmu okuduğum kadarıyla adet olmamşsın galiba şu karanfili bir denesene canım hergün 1 bardak suyla birlikte 3 adet karanfili biraz kaynat iç adeti getiriyor ben biliyorum arkadaşım biz bigün gelecek anne olacağız yeterki sabredelim değilmi arkdaşım canım kendine iyi bak yakında burada olacağım artık öpüyorum seniopuyorumnanaktan

Merhaba arkadaşım, çok sevindim senin için umarım darısı bizlerin başına, düzenli adet olabiliyormuydunuz ve kendiliğinden mi hamile kaldınız ? hiç bir tedavi uygulamadan[/Q
CANIM ARKADAŞIM EN KISA ZAMANDA Allah sizlerede nasip eder inşallah BEN TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRDÜM AMA TEDAVİDEN 2 AY SONRA KENDİLİĞİNDEN HAMİLE KALDIM ve düzenli adet görüyordum

canım tebrik ederim çok sevindim vallaha burda duydunmu hamile olanları duydummu çok seviniyorum darısı bizlerin başına canım bizim için dua edersin değilmi hamilelerin duaları kabul olurmuş canım öpüyorum seni rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin sağsalim çok çok mutlu oldum opuyorumnanaktan:emir_bebek:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Merhaba semoşçum, yok bende kendiliğinden adet olamayınca geçen ay cycloya başladım, ilaç bitince adet oldum, ikinci kutu ilaca yine başladım, şuan içiyorum bitince fsh değerimi ölçtürecem eğer değerim 15'e düşerse doktora gidecem , adetim bitince tekrar cycloya içecem yani ilacı bırakmıyacam ,benim böyle işte arkadaşım ,

selam canım arkdaşım nasılsın gelişmeler varmı arkadaşımızın biri hamilemiş çok sevindim okuyunca ne güzel değilmi inşallah bizlerde yaşarız bu duyguyu sen neler yapıyorsun canım en son ne zaman baktırdın fsh ı kaçtı fsh ın benim 70 e çıkmıştı 2 aydır hayıt içiyorum bu ay adet olunca baktıracağım düşüyormu diye hayırlısı artık bakalım inşallah fsh ın düşmüştür arkdaşım sendende hayırlı haberler alırız yakında canım öpüyorum seni çokopuyorumnanaktan

kızlar sıkı durum özellikle erken menopoza girenler! benim teyzeme de erken menopoz teşhisi kondu. içmediği soğan suyu civan perçemi aslan pençesi ilaç kalmadı. ben ona içinde hayıt tohumu da bulunan bir çay aldım. adetleri düzene girdi menopozdan çıktı ve inanmazsınız iki ay sonra hamile kaldı. doktoru hangi ilaçsa söyleyin bizim hanımda içsin demiş:) neyse ben de şu an o çayı kullanıyorum çünkü pko hastasıyım. bakalım bu ay göreceğiz. ama şunu söyliyebilirim dün doktora gittim yumurtan olgunlaşmış çatlamak üzere dedi.. herkese acil şifalar.

arkadaşım neymiş o çayın adı neoluureyvahedigeldismile adını söle hemen alayım ne kadar zaman kullandın sen?

X