Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb arkadaşlar aranızda polikistik over hastası olup hayıt tohumunu kullanan var mı ?
merhaba arkadaşlar.bende erken menopoz mağdurlarındanım((.ilaç kullanmadan adet göremiyorum.soğan kürünü denemiştim geçen sene ama ben pek faydasını görmedim.civanperçemide içtim ama çok düzenli uygulamadım.bugünden itibaren marankinin adaçayı yla olan üç haftalık kürünü uygulamaya başlicam.bu kürü uygularken hayıt tohumunuda kullanabilirmiyim acaba.bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.bide sabah aç karnamı yoksa tok karnamı içmemi tavsiye edersininz.
Peneplen tazabilirmisin içindeki bitkileri çayın markası yokmu canım hafize sultanınmı ,nurs lokman hekiminmi markası nedir yani bitkileride yazarsan sevinirim.çayın üzerinde bayan çayımı yazıyor yani
Merhaba arkadaşım, çok sevindim senin için umarım darısı bizlerin başına, düzenli adet olabiliyormuydunuz ve kendiliğinden mi hamile kaldınız ? hiç bir tedavi uygulamadan[/Q
CANIM ARKADAŞIM EN KISA ZAMANDA Allah sizlerede nasip eder inşallah BEN TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRDÜM AMA TEDAVİDEN 2 AY SONRA KENDİLİĞİNDEN HAMİLE KALDIM ve düzenli adet görüyordum
canım tebrik ederim çok sevindim vallaha burda duydunmu hamile olanları duydummu çok seviniyorum darısı bizlerin başına canım bizim için dua edersin değilmi hamilelerin duaları kabul olurmuş canım öpüyorum seni rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin sağsalim çok çok mutlu oldum opuyorumnanaktan
Merhaba semoşçum, yok bende kendiliğinden adet olamayınca geçen ay cycloya başladım, ilaç bitince adet oldum, ikinci kutu ilaca yine başladım, şuan içiyorum bitince fsh değerimi ölçtürecem eğer değerim 15'e düşerse doktora gidecem , adetim bitince tekrar cycloya içecem yani ilacı bırakmıyacam ,benim böyle işte arkadaşım ,
kızlar sıkı durum özellikle erken menopoza girenler! benim teyzeme de erken menopoz teşhisi kondu. içmediği soğan suyu civan perçemi aslan pençesi ilaç kalmadı. ben ona içinde hayıt tohumu da bulunan bir çay aldım. adetleri düzene girdi menopozdan çıktı ve inanmazsınız iki ay sonra hamile kaldı. doktoru hangi ilaçsa söyleyin bizim hanımda içsin demiş:) neyse ben de şu an o çayı kullanıyorum çünkü pko hastasıyım. bakalım bu ay göreceğiz. ama şunu söyliyebilirim dün doktora gittim yumurtan olgunlaşmış çatlamak üzere dedi.. herkese acil şifalar.
bende bu hayıt tohumuna başladım...adet olamıyorum bakalım işe yarayacakmı