Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

merhaba arkadaşlar, ben yeniyim. 28 yaşındayım. 13 yaşımda ilk adetimi gördüm. 16 yaşımda birden kesildi, o zaman fsh'ım 80 civarındaymış. 12 yıldır hiç ilaçsız adet olmadım. 2,5 yıldır da evliyim. durumun bu kadar ciddi olduğunun evlenmeden önce farkında değilim, bilsem evlenmezdim herhalde.
fsh'ım sürekli yüksek, rahim ve yumurtalıklar küçük. iki tane çok ünlü herbalistin de ilaçlarını kullandım ama fayda etmedi, kromozom bozuklu yok, genetik bişey yok, hipofizde problem yok, ama bu hastalık nedense beni buldu, çözemiyorum nedenini. ailede herkes aşırı derecede doğurgan, bir be ve kız kardeşim böyleyiz, o da 17 yaşında o da adet olmuyo 1 senedir. ne yapacağımı bilmiyorum. tüp bebeğe başladık, baştan tedavi iptal edildi. bazı arkadaşlar 5-6 yumurta var diye üzülüyo, benim hiç yok lütfen üzülmeyin. gerekli olan sadece 1 tane. DENİZBULUT ben 2,5 sene önce yurtdışından wheat grass almıştım, çoktu ve bitirmedim acaba o hala kullanılabilir mi? üzerinde son kullanma tarihi lie ilgili bişey göremedim.

inşalah iner biraz. genç yaşta fsh biraz düşse 1-2 yumurtayla bile başarılı sonuç alınıyor. hayıt tohumu civanperçemi iç.yürüyüş yap.tatlı-beyazları-çay-kahve-kola-çukulata yeme. wheat grass yenisini al için rahat etsin. günde en az 5000 mg içilecek. 2000-3000 mg dan başlayıp arttır. bir de seven seas triomega 3 ünü iç. inşallah bebeğin gelecek

cevaplarınız için çok teşekkürler arkadaşlar. dediğiniz gibi yeni bi buğday çimi alayım :) hayıt tohumunu çok duydum ama bir tülü onu devam ettiremedim. ilaçsız adet olamadığım için fsh ölçtüremiyorum. ilaç kullanmam lazım ki adet olayım, ilaçla beraber hayıtı kullanmamın bir zararı olur mu?

çok çok yüksek gerçekten ama mucizeler oluyor değil mi :dance:inşallah düşer biraz. madem bu kadar yüksek ve hayıt tohumu da içiyorsun ilaçla buğday çimini de deneyebilirsin. inşallah mucizen gerçekleşir ve düşer

Yüksek olduğunu biliyorum, buna mucize demeyelim istersen,herşey kısmet,

arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum, bir yerde hayıtla ilgli "düzenli kullanıldığında östrojeni düşürür" diyor, ben bunun mantığını anlayamadım, zaten bizde östrojen düşük olduğu için fsh yüksek yada hormon ilaçlarını kullandığımız zaman öztrojen 100 küsürlerde geziyor, çok yüksek, hayıtın ne anlamda etkisi oluyo, ben bunu okuduktan sonra hayıt kullanmayı bırakmıştım.

cevaplarınız için çok teşekkürler arkadaşlar. dediğiniz gibi yeni bi buğday çimi alayım :) hayıt tohumunu çok duydum ama bir tülü onu devam ettiremedim. ilaçsız adet olamadığım için fsh ölçtüremiyorum. ilaç kullanmam lazım ki adet olayım, ilaçla beraber hayıtı kullanmamın bir zararı olur mu?

arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum, bir yerde hayıtla ilgli "düzenli kullanıldığında östrojeni düşürür" diyor, ben bunun mantığını anlayamadım, zaten bizde östrojen düşük olduğu için fsh yüksek yada hormon ilaçlarını kullandığımız zaman öztrojen 100 küsürlerde geziyor, çok yüksek, hayıtın ne anlamda etkisi oluyo, ben bunu okuduktan sonra hayıt kullanmayı bırakmıştım.

3 ay kadar sabah ve akşam aç karnına hayıt buğday çimi aslan pençesi kullan. ilaçlarla içilebilir bunlar bildiğim. sadece fsh düşer de tüp tedavisine başlarsan kullanma. hayıt fsh düşürüyor ama e2 yi yükseltmiyor hatta tüm hormonları düzenliyor diye okudum ben. iyi araştır.

Arkadaşlar merhaba size bir şey sormak istiyorum ben yaklaşık 10 gündür hayıt suyu kullanıyordum ve dün ovülasyon testi yaptım çift çizgi gördüm.ancak bugün kahverengi bir kanamam oldu yani iç çamaşırım kirlenecek kadar kanama geldi.çok tedirgin oldum acaba hayıt suyumu adetimi erkenmi getirdi 21 şubatta son adet tarihimdi.Ayrıca yumurtlama kanaması diye bir şey olurmuş ancak bir iki damla olurmuş benim daha fazla kanamam oldu acaba bu hayıt suyu düzenimimi yoksa bu yumurtlama kanamasımı böyle problem yaşayan varmı

ronya gebelik testi yapmanı öneririm... böyle lekeler işareti olabiliyor... inşallah hayılı haberler gelir

roya ben 2 aydır kullanıyorum hayıt suyu yazın da 3 ay içmiştim bende kanama yapmadı. birkaç damal denilern çamaşır kirleticek kadar anlamına da gelebilir. tekrarlanmazsa çok önemli değildir herhalde.

gebelik için daha 14 gün var henüz ovulasyon zamanı

Arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim ama benim sıkıntım bu akıntı ilk defa başıma geliyor ve ilginç olanı yumurtalama testinden pozitifi gördüğüm gün bu akıntı başladı biraz beklicem bakalım olmadı bu ay adet olduktan sonra bi doktora gideyim umarım altından başka bi problem çıkmaz

ronya demin kk da umut tüp bebek kısmında doktora bir arkadaş sormuş ovülasyon zamanı kirli kahverengi lekelenmem oldu önemli midir bu ay hamile kalabilir miyim diye. dr da önemli değildir demiş.

ronya demin kk da umut tüp bebek kısmında doktora bir arkadaş sormuş ovülasyon zamanı kirli kahverengi lekelenmem oldu önemli midir bu ay hamile kalabilir miyim diye. dr da önemli değildir demiş.

canım süpersin ya çok sağol şimdi bakıcam teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar,
Ben yeni üyeyim.Geçen hafta hormon tahlili yaptırdım.FSH'ım 19,78 LH'ım 11,85 çıktı Prolaktin değerim yüksek çıkmadı.Bu tahlileri ilk defa yaptırdım.Şikayetim sık adet olmamdı ayda iki kere adet olduğum oluyor.Bugün ilk kez Hayıt tohumu çayı içmeye başladım ama forumdaki yazıları okuyunca kafam karıştı.Genelde adet olamayanlar içiyormuş acaba benim gibi sık adet olanların içmesinde bir sakınca olurmu.Herhangi bir ilaç içmiyorum daha çünkü ilk kez doktora gittim ve 3 ay sonra tekrar yaptırmam gerekiyormuş bu tahlilleri.Çok stresli bir yapım var acaba değerlerimin yüksek çıkmasında bunu etkisi olurmu.Sizlerden yazıma cevap bekliyorum.Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar,
Ben yeni üyeyim.Geçen hafta hormon tahlili yaptırdım.FSH'ım 19,78 LH'ım 11,85 çıktı Prolaktin değerim yüksek çıkmadı.Bu tahlileri ilk defa yaptırdım.Şikayetim sık adet olmamdı ayda iki kere adet olduğum oluyor.Bugün ilk kez Hayıt tohumu çayı içmeye başladım ama forumdaki yazıları okuyunca kafam karıştı.Genelde adet olamayanlar içiyormuş acaba benim gibi sık adet olanların içmesinde bir sakınca olurmu.Herhangi bir ilaç içmiyorum daha çünkü ilk kez doktora gittim ve 3 ay sonra tekrar yaptırmam gerekiyormuş bu tahlilleri.Çok stresli bir yapım var acaba değerlerimin yüksek çıkmasında bunu etkisi olurmu.Sizlerden yazıma cevap bekliyorum.Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Canım çıkan sonuçları doktoruna gösterdinmi ne dedi normal sınırlar içindemi.Ayrıca hayıt konusunda ben biraz kararsızım ben bu ay 10 gün kadar içtim.adetim 35 günde bir falan oluyodu düzene girsin diye içtim ama malesef ara kanamam oldu bunu hayıt suyunamı bağlamalımıyım onuda bilmiyorum ama araştırmak gerekir

Canım çıkan sonuçları doktoruna gösterdinmi ne dedi normal sınırlar içindemi.Ayrıca hayıt konusunda ben biraz kararsızım ben bu ay 10 gün kadar içtim.adetim 35 günde bir falan oluyodu düzene girsin diye içtim ama malesef ara kanamam oldu bunu hayıt suyunamı bağlamalımıyım onuda bilmiyorum ama araştırmak gerekir

Mesajıma döndüğün için teşekkür ederim ronya. evet tahlil sonuçlarımı doktoruma gösterdim normal sınırlar içinde mi değil mi o konuda bişey söylemedi sadece yumurtlamada azalma veya erken menepoz olabileceğini söyledi ve hiçbir ilaç vermeden 3 ay sonra tekrar tahili istedi.ben 30 yaşındayım ve bekarım öğrenince erken menepoz olabileceğimi başımdan kaynar sular döküldü ama hayat devam ediyor sonuçta.Tekrar teşekkür ederim.

merhaba kızlar, yazıların geçmişini okuyamadım ama civanperçemi içerek düzene girmişti benimki. tavsiye ederim, yakınlarımdanda deneyenler oldu ve sonuç hep olumlu çıktı. bir tutam çivanperçemini su bardağına koyun üzerine kaynar su ekleyip 5 dk dinlendirin.ben sabah öğle akşam aç karnına bir bardak içtim, şekerde kullanmadım kilo yapmasın diye.1 ay düzenli içtim sonra günde ikiye düşürerek devam ettim,çok faydasını gördüm, bıraktıktan sonrada düzeni devam etti bende. inşallah sizdede faydalı olur.

arkadaşlar benim yumurtalıklarımda birden fazla kist olduğu için 5 aydır regli olamıyordum ve benim rahatsızlığım pko denen şey ve ben doğum kontrol hapıyla birlikde hayıt tuhumu, aslan pençesi, papatya, civanperçemi denen bir bitkisel çay karışımı günde 2 defa içdim ve bugün dr gittim hiç kistim kalmamışş en az 6 tane vardı ve büyükce düşünün artık düzenli kullanınca adet düzenliyor ama sabredin en az 3 ay kullanın derim ben Allah herkese şifa versin

Semoş 427 arkadaşım mrhb, nasılsın? Doktorun verdiği kürler nasıl gidiyor, normal olarak adet olabildinmi ?

Mesajıma döndüğün için teşekkür ederim ronya. evet tahlil sonuçlarımı doktoruma gösterdim normal sınırlar içinde mi değil mi o konuda bişey söylemedi sadece yumurtlamada azalma veya erken menepoz olabileceğini söyledi ve hiçbir ilaç vermeden 3 ay sonra tekrar tahili istedi.ben 30 yaşındayım ve bekarım öğrenince erken menepoz olabileceğimi başımdan kaynar sular döküldü ama hayat devam ediyor sonuçta.Tekrar teşekkür ederim.

sevgili arkadaşım benimde senin gibi fshım 20 lerde benim sana tavsiyem iyi bir doktor bul sana daha açıklayıcı bilgi veren ve bununla ilgilenen bende ilk fshım 10 civarıydı ve normal bir doktora gittim hiç deneyimi olmayan normal devlet hastanelerinde bir doktora ve bana hiç birşey söylemedi sadece hormonun yükselmiş dedi ve hangi sonuçları doğuracağını söylemedi ve bana hormon ilacı verdi ben 6 ay kullandım ve bıraktıktan sonra fsh değerim 33 oldu daha sonra öğrendimki benim için çok önemli bir durum o yüzden iyi bir doktor bul ve hayıtı kullan benim tavsiyem biran önce evlenip çocuk için uğraşman ben bunu duyduğumda nişanlıydım şimdi evliyim ve 1 yıla yakındır bebek için uğraşıyoruz tüp bebek bile denedim ama olmadı o yüzden iyi bir doktor bul iyi günler iyi şanslar Allah gönlümüze göre versin ve herkesin bebeğini kucağına almayı nasip etsin ben Ebru_Ankara

X