- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
merhaba arkadaşlar, ben yeniyim. 28 yaşındayım. 13 yaşımda ilk adetimi gördüm. 16 yaşımda birden kesildi, o zaman fsh'ım 80 civarındaymış. 12 yıldır hiç ilaçsız adet olmadım. 2,5 yıldır da evliyim. durumun bu kadar ciddi olduğunun evlenmeden önce farkında değilim, bilsem evlenmezdim herhalde.
fsh'ım sürekli yüksek, rahim ve yumurtalıklar küçük. iki tane çok ünlü herbalistin de ilaçlarını kullandım ama fayda etmedi, kromozom bozuklu yok, genetik bişey yok, hipofizde problem yok, ama bu hastalık nedense beni buldu, çözemiyorum nedenini. ailede herkes aşırı derecede doğurgan, bir be ve kız kardeşim böyleyiz, o da 17 yaşında o da adet olmuyo 1 senedir. ne yapacağımı bilmiyorum. tüp bebeğe başladık, baştan tedavi iptal edildi. bazı arkadaşlar 5-6 yumurta var diye üzülüyo, benim hiç yok lütfen üzülmeyin. gerekli olan sadece 1 tane. DENİZBULUT ben 2,5 sene önce yurtdışından wheat grass almıştım, çoktu ve bitirmedim acaba o hala kullanılabilir mi? üzerinde son kullanma tarihi lie ilgili bişey göremedim.
inşalah iner biraz. genç yaşta fsh biraz düşse 1-2 yumurtayla bile başarılı sonuç alınıyor. hayıt tohumu civanperçemi iç.yürüyüş yap.tatlı-beyazları-çay-kahve-kola-çukulata yeme. wheat grass yenisini al için rahat etsin. günde en az 5000 mg içilecek. 2000-3000 mg dan başlayıp arttır. bir de seven seas triomega 3 ünü iç. inşallah bebeğin gelecek