Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

Merhaba arkadaşım, geçen ay baktırdım fsh a ,156 'dan 148 e düşmüş , inşallah hayırlısıyla olacak bebişlerimiz

canım çok sevindim demk düşecek hadi hayırlsı kürlere devam ediyorsun değilmi?inşllah canım hepimizde bebeklerimize kavuşacağız opuyorumnanaktan

Bebişcim ilaçsız mı düştü. ben cylo kulannıyorum 31.55 düştü 3 ay önce 88 deydi 1 ay ilaca araverdim şimdi 3. kutuya başladım.inşallah düşer 19 martta dr gittcem bakalım ne diyecek.
semoşcum hayırlısı olur inşşlllh hepsinin zararı olmaz inşllh. ben cylo içiyorum adetim dün bitti hayıt çayı içtim (öğütülmüş hayıt) tekrar adetim yeni başlıyacakmış gibi lekelenme oldu. anlamadım hayıtı birkaç gün içmiycem..
hepimizin hakkından hayırlısı olur.inşşllh. rabbim ol derse olur... dua ile....

Selam arkadaslar, benim adetim duzensizdi, adet olmak icin ilac kullandim bu ay, fakat yarari olmadi, ilac bittikten sonra, hayit tohumuna basladim 10 gun sonra adet oldum, yani hayit tohumu adet olmama yardimci oldu. sizinle paylasmak istedim. herkeze kolay gelsin.

Bebişcim ilaçsız mı düştü. ben cylo kulannıyorum 31.55 düştü 3 ay önce 88 deydi 1 ay ilaca araverdim şimdi 3. kutuya başladım.inşallah düşer 19 martta dr gittcem bakalım ne diyecek.
semoşcum hayırlısı olur inşşlllh hepsinin zararı olmaz inşllh. ben cylo içiyorum adetim dün bitti hayıt çayı içtim (öğütülmüş hayıt) tekrar adetim yeni başlıyacakmış gibi lekelenme oldu. anlamadım hayıtı birkaç gün içmiycem..
hepimizin hakkından hayırlısı olur.inşşllh. rabbim ol derse olur... dua ile....

Evet ilaçsız düşürdüm hayit, aslanpençesi, soğan ,incir kürü ne varsa yaptım, anca okadar düşürebildim, şimdi cylo kullanıyorum, inşallah adet olurum, bu bittiktensonra tekrar baktıracam fsh a onagöre doktora gidecem

mrb sevicicim bebişçim gittim ömer beye kızlar 2 makinada bakıldı herşeyime kan sayımım düşük bağışıklık sistemim problemli hormonlar problemliymiş.

neyse bunlara göre bir sürü kür verdi hepsi de aç karna yapılan kürler hayt suyu adaçayı suyu ebegümeci civanperçemli karışık bitki çayı 10 saat soğuk suda demlenen çay verdi.hayıt macunu verdi aslan pençesi bitkisel tablet verdi günde 3 defa aç karna.daha 2 tane tablet verdi bitkisel hatta içeriğinde safran var baktım.çörtük suyu verdi sabah akşam aç karna.yani 3 aylık bir sürü şey verdi eve zor getirdik.

inş. şifa olur 1.5 ay sonra kontrole çağırdı.test yap dedi. ama nasıl test yapıcam anlamadım.adet olurmuyum bilmiyorum inş. olurumda hormonlar düzelir bakalım.

bunları yapmakla bitmiyor bence inanarak ve allaha dua edip şükretmemiz lazım yinede herşeye. o zaman rabbim bizi geri çevirmez
Semoşcum mrhb, inşallah faydasını görürsün, ben de olmazsa giderim , sen saraçoğlunun verdiği kürü bıraktınmı , çünkü hem saraçoğlunun kürü hemde bu doktorun verdiği kürler nasıl olacak canım

Evet ilaçsız düşürdüm hayit, aslanpençesi, soğan ,incir kürü ne varsa yaptım, anca okadar düşürebildim, şimdi cylo kullanıyorum, inşallah adet olurum, bu bittiktensonra tekrar baktıracam fsh a onagöre doktora gidecem

cyclo içiyorsan düşer canım kaç ay içeceksin 3 ay falan iç öle baktır moralin tavan olur:) ben ilk ay içtim 88 den 45 düştü. çok sevinmiştim. allah yardımcımız olsun canım fsh bu ilaçla düşür öyle dr git. istersen ben öle yapacam.innşllh hakkımızdan hayırlısı olur....

cyclo içiyorsan düşer canım kaç ay içeceksin 3 ay falan iç öle baktır moralin tavan olur:) ben ilk ay içtim 88 den 45 düştü. çok sevinmiştim. allah yardımcımız olsun canım fsh bu ilaçla düşür öyle dr git. istersen ben öle yapacam.innşllh hakkımızdan hayırlısı olur....

İnşallah canım ya fsh düşer de yumurta oluşur, senin yumurtan varmı nasıl durumun

İnşallah canım ya fsh düşer de yumurta oluşur, senin yumurtan varmı nasıl durumun

slm bayanlar bende sizler gibi bebek için ugraşanlardanım bu hayıt otu tam anlamıyla niçin kullanılıyor benım hromon degerleirm iyi yumurta olusumunda faydası olurmu adet düzenimde iyi sevgiler bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim

mrb sevicicim bebişçim gittim ömer beye kızlar 2 makinada bakıldı herşeyime kan sayımım düşük bağışıklık sistemim problemli hormonlar problemliymiş.

neyse bunlara göre bir sürü kür verdi hepsi de aç karna yapılan kürler hayt suyu adaçayı suyu ebegümeci civanperçemli karışık bitki çayı 10 saat soğuk suda demlenen çay verdi.hayıt macunu verdi aslan pençesi bitkisel tablet verdi günde 3 defa aç karna.daha 2 tane tablet verdi bitkisel hatta içeriğinde safran var baktım.çörtük suyu verdi sabah akşam aç karna.yani 3 aylık bir sürü şey verdi eve zor getirdik.

inş. şifa olur 1.5 ay sonra kontrole çağırdı.test yap dedi. ama nasıl test yapıcam anlamadım.adet olurmuyum bilmiyorum inş. olurumda hormonlar düzelir bakalım.

bunları yapmakla bitmiyor bence inanarak ve allaha dua edip şükretmemiz lazım yinede herşeye. o zaman rabbim bizi geri çevirmez

selam canım. bahsettiğin ömer çoşkuna gittin herhalde. ben tabletleri merak ettim. 2 tableti de kendi mi üretmiş marka ne yazıyor üstünde söyler misin? bana da 1 dr 2 tablet verdi. 1 i safranlı sadece adwetliyken 1-5. günler arası içiliyor öğleden sonra diğeri her sabah aç karnına içiliyor adı sarı haleleri gibi bişi. bu arada nasıl bir makinada baktı ve bunları gördü bilgi verebilir misin?

ada cayı rahmı we wajınaya ıyı gelen bısı bana da doktorum soledı ama ben cıwan percemı we ada cayı bırlıkte kullanıp karsıtıryorm her gun bı bardak demlıorm ıcıyorm cok sukur ıyımmm duzene gırdı cıwan perceı we ada cayını 9 aydır kullanıyorm etkısını gordum sonundaa an az 3 ay kullanmak gerektını soledı doktor vucut ıcın de cok yararlıymıs

slm bayanlar bende sizler gibi bebek için ugraşanlardanım bu hayıt otu tam anlamıyla niçin kullanılıyor benım hromon degerleirm iyi yumurta olusumunda faydası olurmu adet düzenimde iyi sevgiler bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim

Merhaba,hayit otu fsh değerini düşürmek için kullanılıyor eğer senin fsh değerin iyi ise kullanmana gerek yok.

selam canım. bahsettiğin ömer çoşkuna gittin herhalde. ben tabletleri merak ettim. 2 tableti de kendi mi üretmiş marka ne yazıyor üstünde söyler misin? bana da 1 dr 2 tablet verdi. 1 i safranlı sadece adwetliyken 1-5. günler arası içiliyor öğleden sonra diğeri her sabah aç karnına içiliyor adı sarı haleleri gibi bişi. bu arada nasıl bir makinada baktı ve bunları gördü bilgi verebilir misin?
ömer coşkun da kim anlamadım?

arkadaşlar hayıt tohumunun etkileri özellikle hormonların düzenlenmesi ve menopoz sıkıntılarının giderilmesinde oldukça iyi bir yardımcıdır.ancak hamiller kullanmasın lütfen düşük tehlikesi yaratır.
Bitkisel yöntemler tedavilerde yardımcıdır ama kaş yapalım derken göz çıkarmayalım bilinçli kullanalım lütfen

Arkadaşım kusura bakma semoş427 yazacaktım yalnışlıkla sana yazdım, kusura bakma tekrar

Arkadaşım mrha, senin en son fsh değerin kaçtı ve yumurtan varmıydı?

Arkadaşım kusura bakma semoş427 yazacaktım yalnışlıkla sana yazdım, kusura bakma tekrar

önemli değil. senin fsh kaç? yumurta var mı? bir de cyclo kullanıyormuşsun ilaçla birlikte hayıt da yapıyor musun?
ben de durumumu söyleyeyim. yaş 43. son düşük sonrası (kasım) folikül 2 taneye düştü. önce 2 immature sonraki ay 1 antral 1 immature folikül. ben sabah akşam hayıt tohumu ve yabancı sitelerden gördüğüm wheat grass tablet (buğday çimi oluyor ülkemizde taze suyunu bulmak zor ya hapı olacak ya tozu) içtim. bağırsaklarımı bozdu uzun süre ama ben devam ettim internette kan temizlendiği için detoksun yan etkisi olabilir diyordu. bu ay adetim 26 gün yerine 28. gün oldu ve kanın rengiyde koyu kahverengiden kan kırmızıya döndü. fsh 17 den 12 ye düştü ve 4 antral folikül ve 2 de immature folikül vardı :nazar: bir sonraki ay da sonuç böyleyse (ki inşallah hamile kalırım tüpden yoruldum aşılama deneyeceğim doğal siklüsde ilaçsız) kesin öncelikle buğday çimi ve sonra hayıt tohumundan diyeceğim. hayıt tohumunu geçen yaz da kullanmıştım ama bu kadar büyük fark yoktu. inşallah bir süre daha böyle gider. ilaç işe yaramazsa ben buğday çimi tableti önereceğim. günde 5000 mg içiliyor. 10 tabletten başlayıp 15 günde arttırarak 20 tablete çıktım (tanesi 200 mg)

BenıŞÇım ben yenıyıldan berı fsh baktırmıyorum zaten aralıkta 60 ÇıkmıŞtı sanırım yıne yÜksektı ve folıkÜl yoktu ocakta saddece ultrasona gırdım o zamnda folıkÜl yoktu.Şımdı hasta olursam belkı gıderım folıkul baktırmaya ve hormon testı yaptırmaya kısmet bakalım.ınŞ. Bu kadar kullandıĞım Şeyden sonra regl olurum ama hala tık yok en son 15 ocakta cyclo ıle adet olmuŞtum. Bu ay ılaÇ almadım ve hala reglım gelmedı

X