Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

Merhaba
Kan testi veya ultrason yapmadı mı doktor yani anlamadım. Hamile olabilir misin acaba?

kan testini de yaptı ultrasonla baktı. gebelik yok dedi.. potestan kullan 5 gün dedi. gebelik varsa beslermiş. yoksa ilaç bittikten 5 gün sonra adet olacakmışım.

kafaya takmamaya çalışsam da olmuyorr.. adet olunca hayıt tohumuna başlayayım diyordum. hiç düzensizlik yaşamadım daha öncee.

canım sen bu sürede (klomen kullandığın sürede) karışım bitkileri içitin mi?adetinin kaçıncı günü klomene başladın?bugünlerde kendini yorma bol bol dinlende yumoşun da çatlasın:))))

slm bende adet görmeye başladığım zamandan beri hep geçikmem olurdu evlendim hala devam etti ağrılı bir şekilde5 ay öncesine kadar aynıydı hep geçikme olurdu bir hafta bazen daha uzun bebek beklediğimiz içinde hep sevinirdim hamilemiyim diye ama değilim şimdi adetim düzeldi stres ve sıkıntı en büyük etken adet geçikmesi için tabiki üşütmemekte lazım....

amin canım hepimizin dualarını kabul etsin rabbim çatlatma iğnesi ister yaptırın ister yaptırmayın farketmez dedi bilmiyorum bugün yumurtam çatladı galiba sıvı geldi ama bilmiyorum tutacakmı canım menegon iğne ben daha önce aşılama yaptırdığımız zaman vurulmuştum ama aşılama tutmadı şimdi bilmiyorum tutacakmı canım aslında bana dr lar tüp bebek yaptırmalısın dediler ama maddi imkansızlıktan yaptıramıyoruz bunu deneyelim dedi dr belki tutar dedi mucize olur belki hayat mucizelerle dolu ben buna inanıyorum canım 38 yaş üstüne bir akç kez gelmiştim ama uzun zamandır gelmiyorum orayada gelirim canım en kısa zamanda sende bebeğine kavuşursun canım

canım sen bu sürede (klomen kullandığın sürede) karışım bitkileri içitin mi?adetinin kaçıncı günü klomene başladın?bugünlerde kendini yorma bol bol dinlende yumoşun da çatlasın:))))

canım klomeni içtiğimde karışımları içmedim sadece bal tarçın çörek otu karışımı yedim bide polen yedim sabahları açkarnına bitki çaylarını içmedim 1 aydır içmiyorum çayları zaten bu arada yumurtam galiba bugün çatladı akıntım yoğunlaştı bilmiyorum artık tutacakmı rabbim inşallah bu sefer beni sevindirir canım Allahım hepimizin emeklerinin karşılığını verir inşallah canım dualrın için sağol Allah razı olsun seninde dualrın kabul olsunn canım sen karışımları 3 ay düzenli imecanım sakın bırakma bide üzülme stres yapma görürsün bak herşey güzel olacak bizlerde anne olacağız canım

Son düzenleme:
Bende arısÜtÜ bal polen yemeĞe baŞladım ve hayıt suyu ıÇıyorum.ınŞ. Allah emeklerımızın karŞılıĞını verır

Bende arısÜtÜ bal polen yemeĞe baŞladım ve hayıt suyu İÇİyorum.İnŞ. Allah emeklerİmİzİn karŞılıĞını verİr

Canım arkadaşım mrh, polen,arısütü,bal karıştırıp ben sabah akşam bir tatlı kaşığı yiyorum, hayit suyunu da sabah akşam bir bardak içiyorum,bir farklı sitede okudum, bir yıl boyunca bir bayanın biri bunları bir yıl muntazam bir şekilde yapmış ve bir yıl sonunda fsh değeri tamamen düşmüş ve sonra kendiliğinden hamile kalmış arkadaşım, inşallah bizimde olacak hayırlısıyla , biz birde incirde yapıyoruz ayrıca , :1rolleyes:

mrb.canım benimde adetim düzensiz ilaç kullanmadan hasta olamıyorum.bi arkadaşımında aynı sorunu var ve bitki çayı içerek hasta oluyormus 10 gün kulanıyormus 11 gün hasta oluyormus.aslanpençesi,civanperçemi,bide ada çayı üçünü kaynar suya atıp fokurdayınca alıp içiyormuşbende 10 gün denedim ama bi faydasını göremedim.ama 10gün içmek azmı bilmiyorum.bide bişey sorcaktım sana canım yumurtladım derken gelen akındıdanmı bahsediyorsun pek anlamadımda bilgi verirsen sevinirim canım

ARKADASLAR HAYIT TOHUMU ADACAYI ICEREK ADETLERI DUZENE GOREN ARKADASLAR VARMI YADA KULLANIP ISE YARAMADI DIYECEK OLAN :1closedeyes:

aslanperçemi ada çayı ve civanperçemi içtim ama fayda etmedi.kullanan arkadaşlarım var isterseniz sizde bi deneyin faydası görenler var canım

mrb arkadasım hayıt tohumu nasıl yiçiliyor aç karınlamı tokmu bide nasıl yapılıyor kanmıs suyamı atılıyor yoksa soguk sudamı kaynatılıyor bilgi verirsen sevinirim :)

mrb arkdasım bendede adet düzensizliği var ilaç kullanmadan olamıyorum daha önce bir kaç bitki çayını denedım ama fayda etmedı.dogum kontrol hapı kullanmak istemiyorum hayıt tohumunuda hiç duymamıustım benim yumurtalıklarımda kist var bi faydası olurmu sizce bilgi verrimisin :)

arkadaşlar doktor muayenemde estrojenim yüksek çıktı ama diğerlerinde sorun yok. Regli olamadım adet söktürücü verdi doktor acaba bir daha ki ay hayıt tohumuna başlasam yararlı olur mu. Regliye kaç gün kala kullanuyoruz ve nasıl yapıyoruz. Aç karnına mı yok tom karna mı alcaz bilgi verirseniz sevinirim...

Bende arısÜtÜ bal polen yemeĞe baŞladım ve hayıt suyu İÇİyorum.İnŞ. Allah emeklerİmİzİn karŞılıĞını verİr

canım aslan pençesi ve yeşil çayda içsene oda .ok iyi üçünü bir arada içmelisin canım nasıl fah hiç baktırdınmı yakında görüşemedik

sevicim içicem onlarıda başlıcam yok baktırmadım bundan sonraki ay baktırırım artık hormonlarıma inş. iyi çıkar

sevicim içicem onlarıda başlıcam yok baktırmadım bundan sonraki ay baktırırım artık hormonlarıma inş. iyi çıkar

inşallah canım düşmüştür bize güzel haberi verirsin benimde bakalım ne olacak bebk için ilaç içtim beklicez ay sonuna kadar adetim gelmez inşallahda hamileyimdir canım bu yıl bizlere şans getirir inşallah bizlerde anne oluruz:CüvCüv::1hug:

inşallah sevicim canım sende çok çabaladın allah emeklerinin karşılığını verir inş. bitanem hakediyorsun bunu çünkü. çok güzel bir anne olacaksın eminim canım.inş. canım hadi bize güzel haber ver.ne zaman belli olacak sonucun

Allah hepimizin emeklerinin karşılığını verir inşalah canım sende hepimizde hakediyoruz o senin güzellğinin canım bütün anneler güzeldir sende güzel bir anne olacaksın canım benim sonuç 29 ocakta beli olacak tabiki adetim gelmezse rabbim inşallah dualrımı kabul etmişde gelmez canım haber vermezmiyim hiç umarım güzel haber alırım seninde güzell haberlerini alırız inşallah tek duam bu rabbim kimseyi aratmasın hepimize anelik duygusunu tattırsın canım ama ben kart anne olacağım olursa eğer napalım böylemiş nasip değilmi canım?:1hugpuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

o önemli değil sevicim yeterki allah sağlık huzur versin.bende saraçoğlundan e2 yi yükseltecek bir bitki karışımı verdi bana.onu içmeye başladım dün. hayıt içme dedi onunla beraber ama ben içiyorum.rahim kalınlığı için hergün narın kendisini 1 tane tüketeceksin veya yğzde 100 nar suyu 1 bardak içeceksin dedi. birde e2 yükseltmek için birde 1 avuç nohutu az suyla haşlayıp üzerine bol kimyon az tuzla ye dedi hergün ama ben yiyemedim açıkçası zaten nohutu sevmiyorum onu yapamıcam midem almıyor.umarım yaptıklarım yeterli olur bal polen yiyorum çörek otu yemeye başladım.allahım sen dualarımızı kabul eyle yarabbi.emeklerimizi boşa çevirme

sevi cim , 29 ocak ta ne belli olacak, aşılamamı yaptırdın., ben epeydir giremiyorum.
sen hamile kalırsan kendim kalmış gibi sevinicem valla

ayn inşallah canım, senden çok şey öğrendim bu forumda, emeklerinin karşılığını aldığını görmeyi çok isterimopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…