Merhaba
Kan testi veya ultrason yapmadı mı doktor yani anlamadım. Hamile olabilir misin acaba?
Canım, 1 haftalık bir gecikme için telaş etmene gerek yok . Doktorum adet düzensizliğinden bahsetmemiz için en az 45 günlük bir gecikme sözkonusu olmalı demişti. Bu tür gecikmeler stres vs sebebiyle de olabiliyor biliyorsunur herhalde. Kafana takarak daha fazla gecikmesine sebep olursun, o yüzden bekle derim, sıkıntı yapma.
buğday çimini hiç duymadım canım araştıracağım seninde inşallah aşılaman tutar üzülme rabbim seninde bu sıkıntılardan sonra sevindirr her yağmurdan sonra güneş doğarmış canım bol bol dua et meleğine kavuşursun senin için dua edeceğim canım Allah hepimizin dualarını kabul ederde bizlerede annelik duygusunu tattırrı bende klomen kulllandım dün dr gittim yumurtam gelişmiş dedi yarında çatlayabilir dedi bıundan sonrası size kalmıyor dedi gün aşırı ilişki bakalım nolcak yalnız yumurtam çaladımı onu bilmiyorum canım inşallah bu sefer tutururuz:1hug:
amin canım hepimizin dualarını kabul etsin rabbim çatlatma iğnesi ister yaptırın ister yaptırmayın farketmez dedi bilmiyorum bugün yumurtam çatladı galiba sıvı geldi ama bilmiyorum tutacakmı canım menegon iğne ben daha önce aşılama yaptırdığımız zaman vurulmuştum ama aşılama tutmadı şimdi bilmiyorum tutacakmı canım aslında bana dr lar tüp bebek yaptırmalısın dediler ama maddi imkansızlıktan yaptıramıyoruz bunu deneyelim dedi dr belki tutar dedi mucize olur belki hayat mucizelerle dolu ben buna inanıyorum canım 38 yaş üstüne bir akç kez gelmiştim ama uzun zamandır gelmiyorum orayada gelirim canım en kısa zamanda sende bebeğine kavuşursun canımsağol canım. allah bana ettiğin duaların 2 katını sana versin. merak ettim dr neden çatlatma iğnesi vermedi? öyle daha garanti oluyor ya. bir de bana dr tek yumurtayı geliştirmek için 75 iu menagon iğne verdi. ileri fsh ve az folikülde klomendense az doz hormon iğnelerinin daha tercih edildiğini okudumdu. sen de doktoruna sor istersen ama inşallah gerek kalmaz bu ay çabalarının karşılığını alırsın canım kaydirigubbakcemile3
biz genelde tüp bebek bölümünde 38 yaş üstü genç bayanlarda buluşuyoruz. sen gelmiş miydin? bir bak istersen. hepimizin derdi aynı birbirimizi anlıyoruz
canım sen bu sürede (klomen kullandığın sürede) karışım bitkileri içitin mi?adetinin kaçıncı günü klomene başladın?bugünlerde kendini yorma bol bol dinlende yumoşun da çatlasın:))))
Bende arısÜtÜ bal polen yemeĞe baŞladım ve hayıt suyu İÇİyorum.İnŞ. Allah emeklerİmİzİn karŞılıĞını verİr
haklisin canim ya ben bu ay kullanmadigim sey kalmadi adetlenemedim 1 ayda hemen etkisini gormek te biraz mucize beklemek gibi ama goguslerim dokununca aciyor artik adetlenmek icin herseyi yaptim cunkuha adetlendim ha adetlencem gibi hissediyorum kac haftadirda goguslerim aciyor ama gelmiyor bu ay yumurtladim akintisi geldi ama adetim gelmiyor 1 hafta gec yumurtalamistim acaba bir hafta gec adet olacak olabilirmiyim gecen gun ucuz bir tane idrar testi aldim gebelik falan varmi diye yok cikti nedense teste guvendim yine adet olamadim dedim ama o kadar cok sey kullandimki hala gelmedi beni korkutan goguslerimin dokununca acimasi arada bir sanci girmesi suphe ediyor insan bazen ama olsa test mutlaka gosterirdi heralde umitlenmek istemedim kesinde yoktur ama yumurtladim bu ay adetlenmem lazim yani bir fikri olan varmi
ARKADASLAR HAYIT TOHUMU ADACAYI ICEREK ADETLERI DUZENE GOREN ARKADASLAR VARMI YADA KULLANIP ISE YARAMADI DIYECEK OLAN :1closedeyes:
2. Kez De Adetlendim Hayret Hemde Gecen Aydan 1 Hafta Once Yani Gecen Ay Degil Ondan Onceki Aydaki Gibi Adetlendim Hayit Tohumuyla Adeti Duzene Giren Vaermi Demistim Evet Var Benim :) Hic Adetlenemiyordum Ilacsiz Super Bisey Adet Duzensizligi Olan Arkadaslar Gunde 3 Kez Siddetle Oneriyorum
kesin ve son noktayı koyuyurum:BAKIN ARKADAŞLAR EĞER 2 HAFTA KULLANIP BIRAKACAKSANIZ HİÇ BAŞLAMAYIN. EĞER HORMONAL BİR SORUNUNUZ VARSA EN AZ 3 AY KULLANIMLA HAYIT SİZİ NORMAL DÜZENİNİZE SOKMAZSA GELİN BURDA BANA YAZIN.KIZIN BAĞIRIN ÇAĞIRIN. BEN HAYIT KULLANDIM VE ADETLERİM DÜZENE GİRDİ. HAMİLE KALDIM NİSANDA AMA DÜŞTÜ. EN AZINDAN BU DA BİR GELİŞME BENİM GİBİ 2 YILDIR YUMURTLAMA SORUNLARI, ADET DÜZENSİZLİĞİ, ÜZERİNE BİR DE RAHMİNDE ANATOMİK SORUNLAR YAŞAYAN,GEBELİK TESTİNDE ASLA İKİNCİ ÇİZGİYİ GÖREMEMİŞ BİRİ İÇİN.
KAYBEDECEK BİR ŞEY YOK BAŞLAYIN VE BIKMAYIN.
Bende arısÜtÜ bal polen yemeĞe baŞladım ve hayıt suyu İÇİyorum.İnŞ. Allah emeklerİmİzİn karŞılıĞını verİr
sevicim içicem onlarıda başlıcam yok baktırmadım bundan sonraki ay baktırırım artık hormonlarıma inş. iyi çıkar
inşallah sevicim canım sende çok çabaladın allah emeklerinin karşılığını verir inş. bitanem hakediyorsun bunu çünkü. çok güzel bir anne olacaksın eminim canım.inş. canım hadi bize güzel haber ver.ne zaman belli olacak sonucun
Allah hepimizin emeklerinin karşılığını verir inşalah canım sende hepimizde hakediyoruz o senin güzellğinin canım bütün anneler güzeldir sende güzel bir anne olacaksın canım benim sonuç 29 ocakta beli olacak tabiki adetim gelmezse rabbim inşallah dualrımı kabul etmişde gelmez canım haber vermezmiyim hiç umarım güzel haber alırım seninde güzell haberlerini alırız inşallah tek duam bu rabbim kimseyi aratmasın hepimize anelik duygusunu tattırsın canım ama ben kart anne olacağım olursa eğer napalım böylemiş nasip değilmi canım?:1hugpuyorumnanaktanopuyorumnanaktan