Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

sevicim benim az lekelenmeler başladı adet olunca 2.veya 3. günü gidicem evet yarın incir kürümün 25. günü sonra ara vericem bu aradada ultrasona girerim yumoş görünürse burdan size yazıcam arkadaşlar.aylardır yumurtam yoktu benim çünkü.

sevi sen neler yapıyon peki.ne oldu tüp yaptırdınmı canım merak ettim bende seni

yok canım tüp bebek yaptırmadım ama klomen vermişdi dr ama bu ayda tutmadı canım bakalım cuma günü dr çağırdı tekrar bende dün adet oldum ne diyecek bilmiyorum yine klomennmi verecek yoksa başka bişeymi vercek bilmiyorum çok merak ediyorum hayırlsı artık hakkımızda canım inşallah sende verdiğin emeklerinin karşılığını alırsın canım bize haber ver gelişmelerden olurmu canım?

ben aranıza yeni katıldım benim fsh hormonumda çok yüksek geçen ay 23 dü pazartesi yaptırdım bu defada 48 çıktı biz önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlıcaz, bende şuan soğan kürü yapıyorum sonradaincir kürü yapacam rabbim kimseyi evlat özlemiyle yakmasın benim resmen dünyam yıkıldı doktorumun bana ilk menepza girmek üzeresin dediğinde rabbim hepimizin yardımcısı olsun benimde fazla bi bilgim yok bu konularda benide aydınlatırsanız sevinirim ...

canım fsh ı düşürmek için hayıt tohumu yeşil çay ve aslan pençesini karıştırıp içersen düşürürsün benim 42 idi fsh ım şimdi 10 buçuğa düştü ama bilmiyorum ben bunları içtim bide polen yedim sabahaları aç karnına bal tarçın çörek otu ve karanfili karıştırıp kaşıkladım sabahları bide vitamin aldım günde 4 defa artık hangisi iyi geldi bilmiyorum eğer istersen tariflerini yazarım canım :teselli:

Semoş427 ; merhaba arkadaşım, nasılsın ? incir kürün dün bitti herhalde, adet oldunmu arkadaşım, ultrosana nezaman gireceksin, doktora gidip gelişmelerden banada haberdar edersin sevinirim arkadaşım,benim incir kürümde 27 aralıkda bitecek , sen nedersen ben aynen uyguluyorum, umarım inşallah işe yarıyacak hepimizde ben cok inanıyorum,kusura bakma üstüste sorup duruyorum.

Son düzenleme:
slm kızlar ben aranıza yenı katıldım
ergenlıgımden berı adetım duzensızdı ozamn lar okadr takmıyordum 40/45 falan oluyorum uc ay önce bebegımı düşürdüm ıkı gun öncede pcolu oldumu ögrendım bu hastalıkla ılgılı arastımra yaparken hayıt suyunu denk geldım gercekten işe yarıomu bebegımız olsun cok istıyoruz esımde bende düşünemıyorum bıle bebegım olmıcanı cok uzuluyorum o an lütfen bana akıl verın

bebişçim önemli değil canım.evet 16 sında hastalandım canım bu akşam doktora gidicem.haberdar ederim sizi merak etme.canım.

bebişçim önemli değil canım.evet 16 sında hastalandım canım bu akşam doktora gidicem.haberdar ederim sizi merak etme.canım.

selam semoşcum nasılsın canım ben dün dr gittim muayene oldum kist oluşmuş bende 1.5 cm miş dr doğum kontrol hapı verdi ama ben almadım ben bebk istiyorum dr bana hap veriyor varmı böyle bişey yaa anlamadım acaba klomenmi kist yaptı anlamadım canım çok sıkıldı dr değiştirmek istiyorum bana bir dahakine iğne verecekmiş onunla belki % 5 şans oranın dedi sinirlerim bozuldu ben fsh düştü diye sevinmiştim ama sevincimi kursağımda bıraktı dr morallerim sıfır oldu yaa napcam bilmiyorum sence dr u değiştireyimmi? sen neler yaptın dr ne dedi inşalah güzel haberlerle gelirsin buraya canım artık güzel şeyler duyalım moralimiz düzelsin değilmi canım kendine iyi bak canım:teselli:

sevicim bende dün kontrole gittim maalesef yumoş göremedi doktor.rahim kalındı.ama bir hafta ara var incir kürü 25 gün daha yapıcam.
ama doktor bana 10 gün falan tekrar gel dedi bakalım.
bende üzüldüm
ümitlenmiştim açıkçası yumoş olur 25 gün incir küründen sonra
ama neyse moralimi bozmucam tekrar 25 gün var onada haftaya perşembe başlıcam işte

yine olmazsa saraçoğlu e2 yükseltmek için kür verecek dedi bana bakalım kısmet
allah hayırlısını versin

kızlar benim prolaktinim çok yüksek tedavi görüyorum.adet düzensizliğimde var.hayıt tohumu kullansam acaba prolaktini iyice yükseltirmi süt filan yapıyo diye yazmışlar da.lütfen yardımcı olun bana ona göre bende kullanıyım

sevicim bende dün kontrole gittim maalesef yumoş göremedi doktor.rahim kalındı.ama bir hafta ara var incir kürü 25 gün daha yapıcam.
ama doktor bana 10 gün falan tekrar gel dedi bakalım.
bende üzüldüm
ümitlenmiştim açıkçası yumoş olur 25 gün incir küründen sonra
ama neyse moralimi bozmucam tekrar 25 gün var onada haftaya perşembe başlıcam işte

yine olmazsa saraçoğlu e2 yükseltmek için kür verecek dedi bana bakalım kısmet
allah hayırlısını versin

canım yaa üzülme napalım bundada bir hayır vardır diyoruz artık inanırmısın benim can sıkıntısında herhalde nefes alamıyorum derin nefes alamıyorum panik atakmı oldum bilmem yaa canım çok sıklıdı benim ne olacak bizim bu halimiz sence bebklerimiz gelcekmi ?ne dersin canım

sevicim gelecek tabii ama daha zamanı değilmişki o yüzden yok bence.yabancı sitede bir arkadaş okumuş aslında kadınların yumurtaları karına daoğru gidiormuş yani menopozda olan bir bayan bile yumurta üretebilirmiş.

ve cyclo ile adet olan biri bir arkadaş söyledi normal yolla hamile kalıp doğum bile yapmış sakın üzülme.ben 2. 25 günlük küre perşembe başlıcam ondan sonra saraçoğlu e2 yi yükseltecek kür uygularız dedi fsh düşer o zaman dedi.şu ana kadar hep fsh şı düşürmeye çalıştık dedi.

artık e2 yi yükseltelim o zaman fsh da düşer dedi işte.ama artık 25 günlük kürden sonra yumoş olmazsa onu verecek dedi.

sende onu içersin söylerim sana
amainş. bu 2. 25 günlük kürde yumoş görünür
bu işler belli olmaz.
sonuçta allahın bir bildiği var elbet sıkma sakın canını olurmu tatlım söz ver bakayım ayrıca ben hepimiz için selat tefriciyeyide okuyorum.
az kaldı bitmesine yarıladım.hep dua ediyorum.

bol bol kenzül arş oku canım

arkadaşlar hayıt tohumunu yalnız değil civanperçemi ile birlikte demleyip adetten 10 gün önce sabah akşam için beni düzene soktu inşallah hep böyle gider bence denemeye değer ilaç içmekten iyidir yalnız tadı iğrenççççç ona göre

sevicim gelecek tabii ama daha zamanı değilmişki o yüzden yok bence.yabancı sitede bir arkadaş okumuş aslında kadınların yumurtaları karına daoğru gidiormuş yani menopozda olan bir bayan bile yumurta üretebilirmiş.

ve cyclo ile adet olan biri bir arkadaş söyledi normal yolla hamile kalıp doğum bile yapmış sakın üzülme.ben 2. 25 günlük küre perşembe başlıcam ondan sonra saraçoğlu e2 yi yükseltecek kür uygularız dedi fsh düşer o zaman dedi.şu ana kadar hep fsh şı düşürmeye çalıştık dedi.

artık e2 yi yükseltelim o zaman fsh da düşer dedi işte.ama artık 25 günlük kürden sonra yumoş olmazsa onu verecek dedi.

bu işler belli olmaz.
sonuçta allahın bir bildiği var elbet sıkma sakın canını olurmu tatlım söz ver bakayım ayrıca ben hepimiz için selat tefriciyeyide okuyorum.

dua okumak gerçekten faydalı, araştırma bile yapmışalr bu konuda, dua edilen hastalarda yan etki oranı anlamlı derecede düşük bulunmuş.

birbirimize dua edelim....opuyorumnanaktan

dua okumak gerçekten faydalı, araştırma bile yapmışalr bu konuda, dua edilen hastalarda yan etki oranı anlamlı derecede düşük bulunmuş.

birbirimize dua edelim....opuyorumnanaktan

canım kesinlikle sana katılıyorum, dua etmek cok faydalı. Birbirimize de dua edelim =))

bu işler belli olmaz.

a.s.
sağol canım yaaa Allah razı olsun senden insanı çok rahatlatıyorsun moralimi düzelttin beni semoşcum Allah seninde gönlüne göre versin canım arkadaşım ben ne duydum biliyormusun meryem suresini okumak lazımmış bebek isteyen herkes okusun dedi tv de duydum canım ben ona başlıcam adetim bitti bugün nasipse perşembe başlayacağım canım bide fetih suresini hergün okuyan herkes ne dileği varsa oluyormuş canım sende oku canım herkes okusun tefriceye istersen yardım edebilirim canım bende okumak istiyorum o duayı canımı sıkmıcam elbette Allah birgün bizi annelik duygusunu tattıracak canım dediğin gibi pozitif olalım yeterki değilmi canım :1hug:

tabiiki sevicim ben hep okuyorum o duaları meryem suresini elbet zamanı gelince olacak canım.
allahında bir bildiği var elbet
zaten bebek olunca eski günleri hatırlamayacaksın bile canım

kenzül arş yasin meryem fetih süresi çok iyi dualar canım

ben daha başlamadım ama çok araştırdım. hayıtta günlük aldığın doz önemli, yeterli dozu bulman lazım. kızlar hep 2-3 defa içmişler hazır suyunu veya tohumunu demleyerek. piyasada tablet formuda varmış doktorlarda onları yazmış, reçete deyince illa tablet olacak ya, o zihniyetten heralde.

şimdiden bu telaşa girmen yanlış ama bu konu bilimin çözebildiği bir konu değil, en imkansız vaka kendiliğinden olurken, sebep yokken olmayabilir. burda önemli olan anne adayının hazır olması, bütün ruhuyla. yani çocuğu istemek değil hazır olmak. kendi cinselliği ile barışık, hayatla barışık her kadın yaşa bakmaksızın hamile kalabilir.

prolaktinin biraz yüksek olması engel olmaz ama açık ara farkla yüksekse bu hipofizden de kaynaklanabilir, sizin duygularınızdan da. vicudu hormonlar yönetir, hormonlarıda duygular........

bakma sen doktorların molekül düzeyindeki açıklamalarına tıp maalesef yetersiz. henüz bütünü göremiyor.

bu arada doğal beslen, yapay herşeyden uzak dur, sağlığını korumak için ama çocuk için değil. paketlenmiş gıda, hazır gıdalardan uzak dur. taş devri diyeti var internete girersen bulursun. onu uygula ve eşinle tadını çıkar beraberliğinizin. ilişki sayısı bile önemli değil.

benim şimdi cinsel sorunlarım ve bazı kendimle ilgili sıkıntılarım var. bunları çözme yolundayım. baktım ki ilaç hap sorunu sadece yüzeyden çözüyor, kaynağı içimizdeki duygular. bu yolu seçtim.

herşey hayırlısıyla olur inşallah

cok sağolun haklısınız tümüyle...dediklerinizi uygulayıp arastırıcam inş. bende filmi cektirdim elh hipofiz temiz cıktı ama bende guatr varmış o yükseltmiş prolaktini...doktor tahlil istedi tekrar...neyse cevapladığınız icin cok tesekkür ederim.

Semoş 427 ; merhaba arkadaşım, kaç gündür siteye giremiyorum, şimdi girebildim ,üzme kendini lütfen, biliyorsunki üzüntü iyice değerleri yükseltiyor, ben inanıyorum olacak bebişlerimiz, bukadar çabalarımızı allah boşa çıkarmayacak, benimde kürüm 27 aralıkda bitecek ,inşallah bende adet olabilirim, bu arada doktor bana cyclo verdi, incir kürü yaparken bunu içsem olurmuki acaba,eğer adet olmazsam bir daha incir kürü yapıcam, kaç gün ara verilmeliydi ,

kızlar b ende hayıt içiyorum 1 aydır daha bişey yok adetimde düzelmedi bebek var mı acaba onuda bilmiyorum ama belirtim falan yok =(( stress yapmayın biraz rahat bırakabilsek kendimizi bebiş gelicekte ah bi başarabilsek kafamızdan çıkarmayı

X