Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

kızlar bu hayıta ne zaman baslıyosun ve en onemlısı ne zaman bırakman gerekıyoo lutfen bılenler net bır bılgı versın bende basladım adetımın 4. gunu

kızlar bu hayıta ne zaman baslıyosun ve en onemlısı ne zaman bırakman gerekıyoo lutfen bılenler net bır bılgı versın bende basladım adetımın 4. gunu

canım selam başlamışsın zaten ama 3 ay iç sonra 1 ay bırak sonra tekrar içersin ama faydasını görürsen içmene gerek yok bide sen niye içiyorsun?ban fsh hormonumun düşmesi için içiyordum canım:1hug:

selamlar
ben hayıt çayını geçen ay kullanmaya başladım. adetimin 1.günü içmeye başladım.ben aktardan hayıt yaprağını aldım aynı kekik gibi. biraz acımsı tadı var ama çok da acımsı değil. sabah ve akşamları bir tatlı kaşığı kadar sıcak suya atarak bir kaç dakika bekledikten sonra içtim. aynı zamanda bir çay bardağı sıcak suya bir çay kaşığı bal ve tarçını içerisine çok az da çörek otu karıştırarak içtim. akşamlarıda aynı uygulamayı yaptım. işyerimde de günde bir iki bardak ada çayı içtim. adetlerim düzenli olduğu halde bir iki aydır kanama miktarında azalma vardı ve prolaktin hormonum geçen ay yüksek çıkmıştı. bu karışımlardan sonra bu ay yumurtlama günümde sıvı miktarım oldukça yoğundu.bugün adetim geldi ama ne geliş bir kaç aydır az olan kanama miktarım maşallah çok yoğun. bunlarım kullandığım bu otlarla ilgisi olduğunu düşünüyorum. sevgiyle kalın

merhaba;
bende son iki aydır adetlerimi ilaç kullanarak oluyorum:KK43:
Civanperçemi isimli çayı önerdiler ama hayit çayını burada gördüm ilk kez yorumlardan da işe yaradığını anladım.
Günde kaç bardak içmek gerekiyor?

hayıt tohumunun 3 ile 6 ay arasında etki ettiğini biliyorum.önceden gonophene mi vardı puregon mu.benim babaannemin 7 yıl çocuğu olmamış. köyde bir ara ebesi varmış bir ilaç yapmış babaannem 1 yıl çok düzenli kullanmış o ilacı. babam giller 8 kardeş.aralarında birer ve ikişer yaş olan 5 amcam 2 halam var.işte kızlar sıkı durun o ilaç hayıt tohumuymuş.bunun yanısıra [onlar dağ çayı diyor.bu da ada çayının bir çeşidi]adaçayı da içmiş bol bol.

a.s. merhabalar bendede adet düzensizliği var ve hamile kalamıyorum hayat tohumu nedir nerden bulabilirim nasıl kullanılıyor lütfen bana cvp yazarmısınız şimdiden teşekkür ederim ALLAH hepimize şifa versin inşallah cevabınızı bekliyorum :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

a.s. merhabalar bendede adet düzensizliği var ve hamile kalamıyorum hayat tohumu nedir nerden bulabilirim nasıl kullanılıyor lütfen bana cvp yazarmısınız şimdiden teşekkür ederim ALLAH hepimize şifa versin inşallah cevabınızı bekliyorum :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

merhaba ..hayıt tohumunu aktarlarda temin edebilirsin ; kullanım şekli (yani ben o şekilde kullanıyorum )sabah akşam 1 fincan bardağına 1 tatlı kaşığı hayıt tohumunu demliyorum 5-10 dk sonra içiyorum.hormonları dengeleyici etkisi varmış okudugum kadarıyla.ben 1,5 ay oldu kullanalı adetim 15 gün gecikmedn sonra oldu.bizde cocuk istiyoruz o yuzden kullanıyorum beklıyorum inşallah hamile kalrım bir an önce

a.s.a.s. teşekkür ederim bende çocuk için kullanmayı düşünüyorum ALLAH hepimize hayırlı bebişler nasip etsin inşallah herkese iyi günler

kizlar ne guzel oldu. hayiti icmeye baslayanlar cogaldi. lutfen herkes gelismelerini yazsin ki, bize de umut olsun.

ben gecen ay iki hafta boyunca adacayi, hayit ve civanpercemini karistirarak icmistim..yumurtlama doneminde civanpercemi ile adacayini biraktim ama hayita devam ettim. bir zarari yok canim icebilirsin.

teşekkürler canım;
civanperçemine başladım dün akşam ve bu sabah içtim. Hayit tohumunu da sipariş ettim gelsin başlıcam.inşallah işe yarar:KK43:

teşekkürler canım;
civanperçemine başladım dün akşam ve bu sabah içtim. Hayit tohumunu da sipariş ettim gelsin başlıcam.inşallah işe yarar:KK43:

insallah canim. insallah hepimiz en kisa ve en hayirli zamanda bebeklerimize kavusalim..:ecrin_bebek:gamyoncuiremsu:Saruboceq:

ben Hayit tohumunu aldım yarısı tohum yarısı çekilmiş toz şeklinde ..
toz halinde olanı yoğurtla karıştırıp yiyebiliyormuşuz,bu şekilde kullanan varmı arkadaşlar ??

merhaba arkadaşlar
benimde prolaktinim 24 ama adetlerimde düzensizlik yok hayıt tohumu prolaktinide düzene sokuyormu

ben hayıt tohumunu 1,5 ay düzenlı ıctım bana hıc bı faydası olmadı bıraktım, pkoluyum hala adet olamadım kızlar naapmalıyım sizce:uhm:

arkadaşlar ben hayıt kapsüle başlayalı 2. ayım bitti ama hiç tahlil yaptırmadım ben hipoluyum ve ilaçsız adet olamıyorum bakalım 3 aydan önce etkisi olmuyor diyorlar. bende sabırla bekliyorum çok fazla olumlu etkisi oldu benim açımdan dilerim hepimize şifa olur. ama adet olmadım.mucizede beklemiyorum açıkçası ....

Arkadaşlar merhaba ben bu siteye yeni üye oldum
yardımlarınıza ihtiyacım varrrr!!!!!
43 yaşındayım ve çocuk istiyorum, yaklaşık 1 yıl önce d.kontrol hapını bıraktım
düzenli adette görüyordum. Fakat son 3 aydır görmüyorum. Doktora gittim bana erken menapoz ve rahim duvarında incelme var dedi.asla hamile kalamayacağımı ve hatta tüp bebeğin bile mümkün olmadığını söyledi.
şimdi hayıt tohumu kullanmaya başladım. Faydasını gören var mı?
Yoksa boşuna mı uğraşıyorum

arkadaşlar araştırma yaparken birşey dikkatimi çekti östrejenin azı kadar çoğuda zararlı ve yüksekliği gebeliği engelliyor ve bizler habire adaçayı içiyoruz ve adaçayı doğal östrejen deposuymuş. Bu konuyu çözeniniz var mı

ada çayını bende bıraktım bizim teşhisimiz farklı ben hipo hipoluyum. özellikle bizim durumumuzda içilmemesi gerekiyormuş. her söylenenei yapıyoruz ama nasıl olacak bilmiyorum denize düşen yılana sarılır misali .... senağlama

Arkadaşlar merhaba ben bu siteye yeni üye oldum
yardımlarınıza ihtiyacım varrrr!!!!!
43 yaşındayım ve çocuk istiyorum, yaklaşık 1 yıl önce d.kontrol hapını bıraktım
düzenli adette görüyordum. Fakat son 3 aydır görmüyorum. Doktora gittim bana erken menapoz ve rahim duvarında incelme var dedi.asla hamile kalamayacağımı ve hatta tüp bebeğin bile mümkün olmadığını söyledi.
şimdi hayıt tohumu kullanmaya başladım. Faydasını gören var mı?
Yoksa boşuna mı uğraşıyorum

selam canım bende 40 yaşındayım benimde adet düzensizliğim var hormonlarım yüksek fsh hormonum 38 di hayıt tohumunu içtim 3 ay şimdi 24 de düştü ama yine de dr tüp bebekle şans oranımın% 15 dedi bende yaptırmadım ama yine de belki kendiliğinden olur diye bekliyorum inşalahda olur allah isteyen herkse versin canım bence sende hayıt tohumunu iç faydasını görürsün canım eğer istersen sana başka tariflerde veririm canım ben artık duyduğun her şeyi yapıyorum send dene canım rabbim dualaımızı geri çevirmez birgün bizide anne yapacak görürsün bak yetrki gönülden isteyelim canım :1hug:

X