Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bu hayıta ne zaman baslıyosun ve en onemlısı ne zaman bırakman gerekıyoo lutfen bılenler net bır bılgı versın bende basladım adetımın 4. gunu
hayıt tohumunun 3 ile 6 ay arasında etki ettiğini biliyorum.önceden gonophene mi vardı puregon mu.benim babaannemin 7 yıl çocuğu olmamış. köyde bir ara ebesi varmış bir ilaç yapmış babaannem 1 yıl çok düzenli kullanmış o ilacı. babam giller 8 kardeş.aralarında birer ve ikişer yaş olan 5 amcam 2 halam var.işte kızlar sıkı durun o ilaç hayıt tohumuymuş.bunun yanısıra [onlar dağ çayı diyor.bu da ada çayının bir çeşidi]adaçayı da içmiş bol bol.
a.s. merhabalar bendede adet düzensizliği var ve hamile kalamıyorum hayat tohumu nedir nerden bulabilirim nasıl kullanılıyor lütfen bana cvp yazarmısınız şimdiden teşekkür ederim ALLAH hepimize şifa versin inşallah cevabınızı bekliyorum :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
civanperçemi ve hayit tohumunu birlikte içsem bir zararı olurmu acaba?
ben gecen ay iki hafta boyunca adacayi, hayit ve civanpercemini karistirarak icmistim..yumurtlama doneminde civanpercemi ile adacayini biraktim ama hayita devam ettim. bir zarari yok canim icebilirsin.
teşekkürler canım;
civanperçemine başladım dün akşam ve bu sabah içtim. Hayit tohumunu da sipariş ettim gelsin başlıcam.inşallah işe yarar
Arkadaşlar merhaba ben bu siteye yeni üye oldum
yardımlarınıza ihtiyacım varrrr!!!!!
43 yaşındayım ve çocuk istiyorum, yaklaşık 1 yıl önce d.kontrol hapını bıraktım
düzenli adette görüyordum. Fakat son 3 aydır görmüyorum. Doktora gittim bana erken menapoz ve rahim duvarında incelme var dedi.asla hamile kalamayacağımı ve hatta tüp bebeğin bile mümkün olmadığını söyledi.
şimdi hayıt tohumu kullanmaya başladım. Faydasını gören var mı?
Yoksa boşuna mı uğraşıyorum