Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar lütfen bana cevap yazın...ben 7 aylık evliyim evlenmeden önce adetim hep düzensizdi tabi evlenince bu devam etti.doktora gittim polikistikover dedi..yani şimdi ben hayıt tohumu içsem adetim düzene girermi?kistlerim erirmi?yomka hayıt tohumu horman dengeleyicimi?bebek düşünmüyorum ama ilerde sorun yaşamak istemem..lütfen cevap yazın..
arkadaslar hayit tohumu ve sogan suyunu birlikte kullanabilir miyiz birisi cevap yazarsa cok sevinirim...sogan suyunu ictim birsey olmadi adette simdide hayiti denemek istiyorum ama ben sogan suyuna cok inanmiyorm yani onuda birakmak istemiyorm ikisni kullansan zarari olur mu
canım ikisinide kullanabilirsin canım kullanan arkadaşlar varmış bende adetim bittikten sonra başlıcam sen içebilirisn
arkadaşlar bende de pko var fsh 15 - 16 larda geziyor fakat benim adetlerim çok sık oluyor ve uzun sürüyor doktorum aşılama yapıcaz dedi soğan suyunu içtim 15 gün kadar sancılı adet gördüm (normalde sancım hiç olmazdı)ve dr hiç kistten falanda bahsetmedi yani faydası oldu şimdi incir kürünü yapıyorum bakalım nolcak şimdide sizlerden hayıt tohumunu duydum onuda yapmak istiyorum yani aşılama tedavisine geçmeden önce bitkisel şeyleri denemek istiyorum inş faydası olur ama kafam karıştı hayıt tohumu geç adet olanlar mı içiyor zaten ben sık adet görüyorum acaba zararı olurmu bilgisi olan varsa düşüncelerini paylaşırsa sevinirim
arkadaşlar 47 gün sonunda nihayet ilaçsız adet oldum 38 gün hayıt ve son 10 günde soğan suyuyla beraber içmeye başladım ve adet oldum benm prolaktinim yüksek önceki adetimde 49 du pazartesi tahlil yaptırcam değerim düşmüş ise gerçekten mucize olur ayrıca adetliyken hayıtı içebiliyomuyuz
arkadaşlar 47 gün sonunda nihayet ilaçsız adet oldum 38 gün hayıt ve son 10 günde soğan suyuyla beraber içmeye başladım ve adet oldum benm prolaktinim yüksek önceki adetimde 49 du pazartesi tahlil yaptırcam değerim düşmüş ise gerçekten mucize olur ayrıca adetliyken hayıtı içebiliyomuyuz
kızlar hayıt suyu süper bişey. benim 1 ayda ayrıyetten hapta kullanarak 98 olan prolaktin hormonum 11 e düştü.. kesinlikle hayıtında faydasını gördüğüme inanıyorum. üstelik adetlerimde 28 günde bir oluyor. bazı aylar adet olmazdım bile. adet düzensizliği hormon yüksekliğindende kaynaklanıyor zaten.
ben hayıt suyunu hep içmeye devam edicem. hergün ama az az.. ya da 2 günde bir... bırakmıycam.. çok faydasını gördüğüme inanıyorum çünkü..
bence adet dönemlerini düzene sokuyor, zaten aldığım aktarda öyle demişti. hormonal ve adet düzensizlikleri için 1 ayda faydasını görüceksiniz demişti ve de gördüm çok şükür...