Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

ya arkadaşlar okuduklarıma çok sevindim hayıt tohumunu bende kullancam ama yabani otlara karşı alerjim var bunun varmıdır bilmiyorum ne yapsam ya kafam karıştı düzensiz adet görüyorum ve kıllanma sorunum var

cok mutlu oluyorum pco luların hamile olduklarını okudukca..bende bugun basladım hayıta ,,inşallah etkısını tez zamanda gösterir..:teselli:

arkadaşlar lütfen bana cevap yazın...ben 7 aylık evliyim evlenmeden önce adetim hep düzensizdi tabi evlenince bu devam etti.doktora gittim polikistikover dedi..yani şimdi ben hayıt tohumu içsem adetim düzene girermi?kistlerim erirmi?yomka hayıt tohumu horman dengeleyicimi?bebek düşünmüyorum ama ilerde sorun yaşamak istemem..lütfen cevap yazın..

arkadaşlar lütfen bana cevap yazın...ben 7 aylık evliyim evlenmeden önce adetim hep düzensizdi tabi evlenince bu devam etti.doktora gittim polikistikover dedi..yani şimdi ben hayıt tohumu içsem adetim düzene girermi?kistlerim erirmi?yomka hayıt tohumu horman dengeleyicimi?bebek düşünmüyorum ama ilerde sorun yaşamak istemem..lütfen cevap yazın..

sen bence soğan kürünü dene kistin varmış o hem kiste hemde adet düzensizliğine iyi geliyormuş canım istersen pc de bak ibrahim saraçoğlu soğan kürü yaz görürüsün canım acil şifalar dilerim

MERHABA arkadaşlar 5 gündür falan hayıt içiyorum. normalde söktürücü olmadan adet olamıyorum en son 8 ocakta adet oldum hala giden gelen yok. tüp bebek tedavisinden önce ADETLERİMİ Düzene sokmak istiyorum sizce ne zaman adet olurum

arkadaslar hayit tohumu ve sogan suyunu birlikte kullanabilir miyiz birisi cevap yazarsa cok sevinirim...sogan suyunu ictim birsey olmadi adette simdide hayiti denemek istiyorum ama ben sogan suyuna cok inanmiyorm yani onuda birakmak istemiyorm ikisni kullansan zarari olur mu

arkadaslar hayit tohumu ve sogan suyunu birlikte kullanabilir miyiz birisi cevap yazarsa cok sevinirim...sogan suyunu ictim birsey olmadi adette simdide hayiti denemek istiyorum ama ben sogan suyuna cok inanmiyorm yani onuda birakmak istemiyorm ikisni kullansan zarari olur mu

canım ikisinide kullanabilirsin canım kullanan arkadaşlar varmış bende adetim bittikten sonra başlıcam sen içebilirisn

kizlar ben de son zamanlarda ilacsiz adet olamayanlardandim..23 ocakta hayit+adacayi+civanpercemi icmeye basladim. 14 gun cok duzenli ictim. ondan sonra adacayi ile civanpercemini biraktim. sadece hayit icmeye basladim. ama cok duzenli icemedim. tam 5 hafta oldu bu gun, ve ben adet olmaya basladim.

benim adet duzensizligimin nedeni pek bilinmiyor. hiperaktif tiroid'den de olabilir, pko'dan da..

ilacsiz adet gordugum icin cok mutluyum..

arkadaşlar bende de pko var fsh 15 - 16 larda geziyor fakat benim adetlerim çok sık oluyor ve uzun sürüyor doktorum aşılama yapıcaz dedi soğan suyunu içtim 15 gün kadar sancılı adet gördüm (normalde sancım hiç olmazdı)ve dr hiç kistten falanda bahsetmedi yani faydası oldu şimdi incir kürünü yapıyorum bakalım nolcak şimdide sizlerden hayıt tohumunu duydum onuda yapmak istiyorum yani aşılama tedavisine geçmeden önce bitkisel şeyleri denemek istiyorum inş faydası olur ama kafam karıştı hayıt tohumu geç adet olanlar mı içiyor zaten ben sık adet görüyorum acaba zararı olurmu bilgisi olan varsa düşüncelerini paylaşırsa sevinirim

arkadaşlar bende de pko var fsh 15 - 16 larda geziyor fakat benim adetlerim çok sık oluyor ve uzun sürüyor doktorum aşılama yapıcaz dedi soğan suyunu içtim 15 gün kadar sancılı adet gördüm (normalde sancım hiç olmazdı)ve dr hiç kistten falanda bahsetmedi yani faydası oldu şimdi incir kürünü yapıyorum bakalım nolcak şimdide sizlerden hayıt tohumunu duydum onuda yapmak istiyorum yani aşılama tedavisine geçmeden önce bitkisel şeyleri denemek istiyorum inş faydası olur ama kafam karıştı hayıt tohumu geç adet olanlar mı içiyor zaten ben sık adet görüyorum acaba zararı olurmu bilgisi olan varsa düşüncelerini paylaşırsa sevinirim

canim fsh yi düsürüyor diye biliyorum ben hormonlari dogal yolla düzene sokuyor canim

arkadaşlar 47 gün sonunda nihayet ilaçsız adet oldum 38 gün hayıt ve son 10 günde soğan suyuyla beraber içmeye başladım ve adet oldum benm prolaktinim yüksek önceki adetimde 49 du pazartesi tahlil yaptırcam değerim düşmüş ise gerçekten mucize olur ayrıca adetliyken hayıtı içebiliyomuyuz

arkadaşlar 47 gün sonunda nihayet ilaçsız adet oldum 38 gün hayıt ve son 10 günde soğan suyuyla beraber içmeye başladım ve adet oldum benm prolaktinim yüksek önceki adetimde 49 du pazartesi tahlil yaptırcam değerim düşmüş ise gerçekten mucize olur ayrıca adetliyken hayıtı içebiliyomuyuz

evet canım içiyorsun ben içtiyorum 10 ocakta başladım 3 ay devam edileckmiş canımminşallah faydasını görürsün canım ben fsh için içiyorum yüksek fshım ona iyi geliyormuş acil şifalar dişerim canım

arkadaşlar bgn prolaktinimi ölçtürdüm ve 58 çıktı yani yükselmiş 49du olsun ben yine ısrarla hayıtı içcem belki bidahaki ay düşer ayrıca bu ay çok mutsuzdum psikolojiye göre yükselebiliyoda

arkadaşlar benim adetlerim çok oluyor ve uzun sürüyor ara kanamalarım falanda var yani benim pko sizinkine göre farklı acaba hayit tohumu içsem mi acaba benim gibi sık adet görenler kullandımı biliyomusunuz...

HAYIT NEDİR ?

Hayıt meyvesi her yaştaki kadın için harika bir bitkisel çaredir. Hayıt yüksek ateş, baş ağrısı, gazlanma ve idrar arttırma için ama en önemlisi günümüzde de devam eden şekliyle "kadın hastalıkları" için tavsiye edile gelmiştir. Hayıt, adet öncesi gerginlik, adet gecikmesi, göğüslerin hassasiyeti, sancı, kramp ve depresyon gibi rahatsızlıkların giderilmesinde veya azaltılmasında etkili olabilmektedir. Hayıt meyvesi, hipofiz bezini uyarır, vücuttaki kadınlık hormonlarını doğal bir şekilde dengeleyerek işlev görür. Hem de bazen sentetik hormon yerleştirme sonucu oluşan yan etkilerin hiçbirine neden olmaksızın. Hayıt, adet öncesi gerginliğe faydasını en az 2 hafta içinde kendini açıkça belli eder. Fakat, en iyi sonuç için en az 3 ay süre ile alınmalıdır.

Hayıt adet düzeninizi; ister çok kısa olsun, isterse hiç olmasın, kanama zamanı çok uzun veya çok kısa olsun, kanamanız çok hafif veya ağır olsun herşeyi normale döndürür. O aynı zamanda hem kadınlarda cinsel istek arttırıcı hem de cinsel istek azaltıcı özelliğe sahiptir. yani cinselliğiniz çok fazla ise onu azaltacak, az ise onu yükseltecek ve normale döndürecektir.

Erkeklerde ise sadece cinsel istek azaltıcı özelliğe sahiptir.

Hayıt meyvesinin, her ne kadar kullanım alanlarının çoğu bayanlar için olsa da erkeklerde depresyon ve buna bağlı olarak cinsel iktidarsızlık durumlarında da kullanılabilir.

Hormon dengesizliği kısırlığa da yol açabilmektedir. Bu nedenle Hayıt, yumurtlama periyodunu düzenlemeye ve hamile kalma şansının artmasına yardımcı olabilir.

Doğumdan sonraki ilk 2 hafta içinde Hayıt meyvesi alındığında, süt verimi belirgin şekilde artmaktadır.

Doğum kontrol hapına son verdikten sonra da, bedenin doğal dengesini yeniden kurabilmesinde çok yararlı olur. Erkeklerde ve kadınlarda ise hormon fazlalığının neden olduğu aşırı kıllanma ve svilcelere (akne) karşı, Hayıt kullanımı hormonları dengeleyerek yardımcı olabilir.

YARARLARI

1.) HAYIT, Hornonal tüylenme ve ergenlik dönem sevilcelerinde. (2-3 aylık bir kullanım gerektirebilir.)
(ÖZELLİKLE GENÇ KIZLARA!!!)

2.) Adet öncesi ve adet sırasındaki gerginlik, sancı, depresyon ve kramplarda

3.) Adet düzensizliğinde

4.) Adet düzensizliğinden dolayı hamileliğin gerçekleşmediği durumlarda (12-18 ay gibi bir süre kullanılmalıdır.)

5.) Doğum kontrol haplarının kullanımı sonrasında edet düzeni bozulduğunda

6.) Menopoz dönemi sıkıntılarında (Sıcak basması, kemik erimesi, kuruluk, baş dönmesi ve depresyon gibi)

7.) Rahim - meme kist ve iltihaplarında

8.) Üreme organlarını kanserden korumada

9.) Bağırsak faaliyetlerinin düzenlenmesinde

10.) Damar tıkanıklığında

faydalı olmaktadır.

Arkadaşlar yeni bulduğum bu bilgileri sizlerle paylaşmak istedim...

evet bende kullanıyorum hayıt tohumunu yaklaşık 3 haftadan beri...bakalım etkisini görecekmiyim pko hastasıyım ve bebek istiyoruz...forumdan okudugum kadarıyla bebek sahibi olanlar var hayıt tohumunu kullanıp...inşallah bütün bebek isteyenlere şifa olur ...

kızlar hayıt suyu süper bişey. benim 1 ayda ayrıyetten hapta kullanarak 98 olan prolaktin hormonum 11 e düştü.. kesinlikle hayıtında faydasını gördüğüme inanıyorum. üstelik adetlerimde 28 günde bir oluyor. bazı aylar adet olmazdım bile. adet düzensizliği hormon yüksekliğindende kaynaklanıyor zaten.
ben hayıt suyunu hep içmeye devam edicem. hergün ama az az.. ya da 2 günde bir... bırakmıycam.. çok faydasını gördüğüme inanıyorum çünkü..
bence adet dönemlerini düzene sokuyor, zaten aldığım aktarda öyle demişti. hormonal ve adet düzensizlikleri için 1 ayda faydasını görüceksiniz demişti ve de gördüm çok şükür...

mrb kafam çok karışık yardımcı olabilirmisin lütfen.benim prolaktini 42çıktı doktor dostinex ve diane 35 yazdı ama mr ye bakmadı senin 98 çıktığında mr almışlar mıydı?kafam çok takıldı bu mr ye.acaba hayıta başlasam bi sorun olurmu yani beynimde bişe varsa onu büyütür faalan mı?hayıtı aldım ama sizden cevap almadan içemiyorum.lütfen acil cevap bekliyorum

X