Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

selam canım bende 40 yaşındayım benimde adet düzensizliğim var hormonlarım yüksek fsh hormonum 38 di hayıt tohumunu içtim 3 ay şimdi 24 de düştü ama yine de dr tüp bebekle şans oranımın% 15 dedi bende yaptırmadım ama yine de belki kendiliğinden olur diye bekliyorum inşalahda olur allah isteyen herkse versin canım bence sende hayıt tohumunu iç faydasını görürsün canım eğer istersen sana başka tariflerde veririm canım ben artık duyduğun her şeyi yapıyorum send dene canım rabbim dualaımızı geri çevirmez birgün bizide anne yapacak görürsün bak yetrki gönülden isteyelim canım :1hug:

bende 40 yaşındayım. 2,5 aylık bebeğimin kalbi duralı kürtaj olalı 32 gün oldu. umutsuz olmuyor bende yeni bebek umut ediyorum. Dün hayıt macunu aldım aktardam sabah öğle akşam bir çay kaşığı yenecek. ben mayıs 08 de ölçürdümdü fsh 7,15 idi zaten sorunsuz hamile kaldım 3 ayda. Ancak şimdi hamilelik ve kürtajdan sonra ne oldu bilmiyorum o yüzden başladım. Peki başka neler yapıyorsunuz. Adaçayı konusunda fikriniz varmı ?

Arkadaşlar hayıt tohumunu lokman hekimden alabilir miyiz? ve nasıl hazırlanıyo acaba? açıklarsanız sevinirim

bende 40 yaşındayım. 2,5 aylık bebeğimin kalbi duralı kürtaj olalı 32 gün oldu. umutsuz olmuyor bende yeni bebek umut ediyorum. Dün hayıt macunu aldım aktardam sabah öğle akşam bir çay kaşığı yenecek. ben mayıs 08 de ölçürdümdü fsh 7,15 idi zaten sorunsuz hamile kaldım 3 ayda. Ancak şimdi hamilelik ve kürtajdan sonra ne oldu bilmiyorum o yüzden başladım. Peki başka neler yapıyorsunuz. Adaçayı konusunda fikriniz varmı ?

canım ya çok üzüldüm ama allah büyük birgün yine olur canım üzülme umudunuda yitirme canım adaçayını bende buradan durdum ama çok iyi geldiğini söylüyorlar bende arada içiyorum canım ben hayıt tohumu içtiç çay olarak ben macunu bilmiyorum canım ilk defa senden duydum peki tadı nasıl çayı biraz acı ama ben yinede içtim canım ben bide adetin 3. günü 1 tatlı kaşığı tarçın,1 tatlı kaşığı keten tohumu,1 tatlı kaşığı çörek otu 30 adet karanfil hepsini havanda döveceksin sonra içine bal karıştıracaksın 3 veya 4 tatlı kaşığı olacak macun gibi olması gerekir canım bunu hergün sabah aç karnına içeceksin bittimi tekrar yapacaksın buda yumurtlamayı sağlıyormuş bide kaliteli yumurta oluşuyormuş ben denedim bilmiyorum faydası olacakmı ama olanlar oldu hamile kalanlar olmuş canım ben başka bişey duyarsam sana yazarım canım:1hug:

Arkadaşlar hayıt tohumunu lokman hekimden alabilir miyiz? ve nasıl hazırlanıyo acaba? açıklarsanız sevinirim

canım hayıt tohumunu aktarlardan alacaksın 1 su bardağı suyu kaynatıp ocağı kapatacaksın sonra içine yarım tatlı kaşığı hayıt tohumunu kayacaksın 7 dk demlenecek sonrada süzüp içeceksin ılık olarak canım günde 2 veya 3 kez ben 2 kere içtim canım

arkadaşlar bende ilaçsız adet göremeyenlerdenim hormon bozukluğum var hormon değerlerim düşük bende hayıt tohumunu kullanak istiyorum ama hormon değerlerimi daha da düşürür diye korkuyorum bi bilgisi olan varmı hayıt değerleri düşürüyomu yoksa dengeliyomu lütfeeeen yardım

mrb kızlar bendede adet düzensizliği war ama çok değil en fazla 10 gün gecikio 30 lu günlerde oluorum acaba bende başlasammı hayıta bi zararı olurmu nebilim çünkü bazılarında yan etki yapmış bırakmışlar benimde başıma dert açmasın dr clyo verdi bitti adetimin gelmesini bekliom sizce kullanimmi lütfen yardım edin

selamlar
bugün 40 yaşımı doldurdum. 16 aydır korunmuyorum. hala gebe kalamadım.bu yıl şubat ayında 3 gün gecikmeli ve bir gün süren kanama ile adet gördüm. tahlil yapıldı prolaktinimin yüksek olduğu çktı.89 du. dr.ilaç verecekti ben istemedim. mart ayında adetimin ilk günü hayıt çayına başladım. bunun yanında bir çay bardağı sıcak suya bir çay kaşığı bal ve birazda tarçın ve 10-15 tane çörek otunu karıştırarak yedim.faydası her ay adet görmeden önce gelen lekelenmeler yoktu .yumurtlama günümde hissettiğim sıvı miktarı oldukça boldu çamaşır değiştirecek kadar. ve prolaktinim 14 dü bu ay ölçtürdüğümde .gebelik oluşmadı çünki tam yumurtalama günümde şehir dışındaydım. hayıt,bal tarçın,çörek otu yanında gün içinde iki çay bardağı da ada çayı içiyorum. bu ot karışımına başlayalı iki ay oldu en az 3 ay kullanmak gerekli diye duydum.adetlerim düzenliydi ben hayıtı prolaktinimin düşmesi için kullandım. hepimiz için faydalı olmasını dilerim. sevgiyle kalın

arkadaşlar bende ilaçsız adet göremeyenlerdenim hormon bozukluğum var hormon değerlerim düşük bende hayıt tohumunu kullanak istiyorum ama hormon değerlerimi daha da düşürür diye korkuyorum bi bilgisi olan varmı hayıt değerleri düşürüyomu yoksa dengeliyomu lütfeeeen yardım

canim hayit tohumu dusuk olan hormonu arttiriyor, cok olani da azaltiyor. yani dengeleyici bir bitki.

mrb kızlar bendede adet düzensizliği war ama çok değil en fazla 10 gün gecikio 30 lu günlerde oluorum acaba bende başlasammı hayıta bi zararı olurmu nebilim çünkü bazılarında yan etki yapmış bırakmışlar benimde başıma dert açmasın dr clyo verdi bitti adetimin gelmesini bekliom sizce kullanimmi lütfen yardım edin

eger adet dongun 35 gunden daha fazla degilse adetin duzenli sayilir. eger 35'den fazlaysa ben hayit kullanmani tavsiye ediyorum.

hayıt tohumunun 3 ile 6 ay arasında etki ettiğini biliyorum.önceden gonophene mi vardı puregon mu.benim babaannemin 7 yıl çocuğu olmamış. köyde bir ara ebesi varmış bir ilaç yapmış babaannem 1 yıl çok düzenli kullanmış o ilacı. babam giller 8 kardeş.aralarında birer ve ikişer yaş olan 5 amcam 2 halam var.işte kızlar sıkı durun o ilaç hayıt tohumuymuş.bunun yanısıra [onlar dağ çayı diyor.bu da ada çayının bir çeşidi]adaçayı da içmiş bol bol.

arkadaslar benimde cok geliyor adetım kullanıpta faydasını gören varmı

Merhaba arkadaşlar benim prolaktin hormonu yüksek çıktı. ama öyle çok yüksek değil normal değerin üst sınırı 24, benim 31 çıktı. doktor dostinex adlı ilaç verdi. haftada iki kez yarım tablet şeklinde. forumu gezinirken baktım kullanan hemen herkesin tedavi sonrası durumu eskiye dönüyor. bu yüzden hemen ilaç kullanmak istemiyorum, hamile kalmayı da düşünmüyorum. en iyisi bitkisel birşeyler deneyeyim dedim. hayıt otu ve tohumu ile ilgili yorumlara baktım. hormonları düzenlediği ve adeti kolaylaştırdığı kesin ama hamile bayanlarda sütü arttırır diyor. eğer sütü artırıyorsa, prolaktin hormonunu artırıyor demektir. bu durum riskli olabilir mi? prolaktin nedeniyle hayıt otu veya tohumunu kullanan arkadaşlar ne dersiniz? denemekte fayda var mı?

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar benim prolaktin hormonu yüksek çıktı. ama öyle çok yüksek değil normal değerin üst sınırı 24, benim 31 çıktı. doktor dostinex adlı ilaç verdi. haftada iki kez yarım tablet şeklinde. forumu gezinirken kullanan hemen herkesin tedavi sonrası durumu eskiye dönüyor. bu yüzden hemen ilaç kullanmak istemiyorum, hamile kalmayı da düşünmüyorum. en iyisi bitkisel birşeyler deneyeyim dedim. hayıt otu ve tohumu ile ilgili yorumlara baktım. hormonları düzenlediği ve adeti kolaylaştırdığı kesin ama hamile bayanlarda sütü arttırır diyor. eğer sütü artırıyorsa, prolaktin hormonunu artırıyor demektir. bu durum riskli olabilir mi? prolaktin nedeniyle hayıt otu veya tohumunu kullanan arkadaşlar ne dersiniz? denemekte fayda var mı?

kızlar ibrahim saraçoğlunun sitesine girdim bırakın hayıtı filan çünkü orda adı bi,lr geçmiyo ayrıca incir kürü yapan yüzlerce kişi teşekkür mektubu göndermiş hepsi hamile kalmış siteye girin ve dikkatlice okuyun şifa Allahtan tabi prolaktini yüksek olanlara 1 ay aslan pençesi kürünü öneriyo sonrada 15 gün soğan kürü doğal yoldan hemen hamile kalırsınız diyo bi kıza:CüvCüv:

kızlar ibrahim saraçoğlunun sitesine girdim bırakın hayıtı filan çünkü orda adı bi,lr geçmiyo ayrıca incir kürü yapan yüzlerce kişi teşekkür mektubu göndermiş hepsi hamile kalmış siteye girin ve dikkatlice okuyun şifa Allahtan tabi prolaktini yüksek olanlara 1 ay aslan pençesi kürünü öneriyo sonrada 15 gün soğan kürü doğal yoldan hemen hamile kalırsınız diyo bi kıza

teşekkürler incili_kaftan83, ilaca başlamadan önce bitkisel birşeyler denemek istiyorum, faydasını görmezsem ilaca başlarım. saraçoğlunun kürü uygulayacağım :smiley-cool:

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım hatta böyle siteleri ilk defa kullanıyorum yanlış bir şey yaparsam affola.bende adet düzensizliği olanlardanım ocak ayından bu yana adet olamadım bir aya yakındır hayıt kullanıyorum tık yok doktora gidip doğum kontrol hapı kullanıp selülit bağlamakdanda bıkdım benim gibi aylardır adet olamayıpda hayıtla adet olabilen varmı?birde ben adet olmadan hamile kalmış olabilirmiyim sizce?deneyimlerinize muhtacım senağlama

selam.34 yaşındayım,bir oğlum var.bir tane daha çocuk istiyorum.ama doktor menapoz başlangıcı dedi.klomen kullandım işe yaramadı.bugün hayıt tohumuna başladım.ama tadı çok çirkin....içine şeker veya bal koyan varmı???böle yapsam işe yararmı?

selam.34 yaşındayım,bir oğlum var.bir tane daha çocuk istiyorum.ama doktor menapoz başlangıcı dedi.klomen kullandım işe yaramadı.bugün hayıt tohumuna başladım.ama tadı çok çirkin....içine şeker veya bal koyan varmı???böle yapsam işe yararmı?

merhaba arkadasım doktorun menapoz baslangıcı demıs sana tavsıyem hayıt tohumu aslan pencesı ve cıvan percemını karıstırıp gunde ıkı su bardagı kadar ıcmendır cunku aynı sey bendede vardı ploraktın yuksek cıkmıstı doktor bana da menapoza gırıyorsun demıstı yasımda 29 olmasına ragmen ben bu bıtkılerı duzenlı 3 ay kadar kullandım hersey normale dondu tahlıl sonuclarımda cok ıyı cıktı denemenı tavsıye ederım

selam enikazya...ilgilendiğin için teşekkür ederim.ama bu bitkilerin tam olarak nasıl hazırlanıp içilmesi gerekiyor rica etsem daha açık yazabilirmisin?bu arada iki gündür hayıt tohumunu kullanıyorum kasıklarımda ağrı oluştu neden acaba?

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım hatta böyle siteleri ilk defa kullanıyorum yanlış bir şey yaparsam affola.bende adet düzensizliği olanlardanım ocak ayından bu yana adet olamadım bir aya yakındır hayıt kullanıyorum tık yok doktora gidip doğum kontrol hapı kullanıp selülit bağlamakdanda bıkdım benim gibi aylardır adet olamayıpda hayıtla adet olabilen varmı?birde ben adet olmadan hamile kalmış olabilirmiyim sizce?deneyimlerinize muhtacım senağlama

bence test yaptırıp,hamile değilsen şu meşhur soğan kürünü dene bi de..geçmiş olsun

X