K
karamelito
Ziyaretçi
selam canım bende 40 yaşındayım benimde adet düzensizliğim var hormonlarım yüksek fsh hormonum 38 di hayıt tohumunu içtim 3 ay şimdi 24 de düştü ama yine de dr tüp bebekle şans oranımın% 15 dedi bende yaptırmadım ama yine de belki kendiliğinden olur diye bekliyorum inşalahda olur allah isteyen herkse versin canım bence sende hayıt tohumunu iç faydasını görürsün canım eğer istersen sana başka tariflerde veririm canım ben artık duyduğun her şeyi yapıyorum send dene canım rabbim dualaımızı geri çevirmez birgün bizide anne yapacak görürsün bak yetrki gönülden isteyelim canım :1hug:
bende 40 yaşındayım. 2,5 aylık bebeğimin kalbi duralı kürtaj olalı 32 gün oldu. umutsuz olmuyor bende yeni bebek umut ediyorum. Dün hayıt macunu aldım aktardam sabah öğle akşam bir çay kaşığı yenecek. ben mayıs 08 de ölçürdümdü fsh 7,15 idi zaten sorunsuz hamile kaldım 3 ayda. Ancak şimdi hamilelik ve kürtajdan sonra ne oldu bilmiyorum o yüzden başladım. Peki başka neler yapıyorsunuz. Adaçayı konusunda fikriniz varmı ?