Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

bu arada bende pco da vardı prolaktinde oldu moralim çok bozuk....

Ya kızlar ben kırıkkalede bulamıyorum hayıt tohumunu marankiyi takip ediyoruz diye getirmiyolarda çayı var içsem olurmu ne olur yanıtsız bırakmayın beni bende her ay adet oluyorum ama düzensiz oluyorum. Denemek istiyorum. Ve ikinci bebişime normal hamiş kalmak istiyorum

kırıkkalede niye bulamıyorsunki..walla ben şimdiye kadar kimseden çayıyla ilgili bi yorum duymadım.başka şehirlerde oturan tanıdıkların falan yokmu onlar göndersin..

kırıkkalede niye bulamıyorsunki..walla ben şimdiye kadar kimseden çayıyla ilgili bi yorum duymadım.başka şehirlerde oturan tanıdıkların falan yokmu onlar göndersin..

kırıkkalede çayı var tohumu yok getirtmek için söyledim aktarcıya getiremem marankiyi takip ediyoruz biz dedi. yani maranki hayıt tohumu için derse getirecekler ankaraya bakıtcam artık başka çare yokbenneyaptımki

Bulamassan bana haber ver.ben ancak akŞamları 17,30 gıbı gırıyorum sıteye.olmadı ben bıle gÖnderırım sana..allah hepımıze Şıfa verır ınŞallah..

benbe deniyim bari ama önce bir test alayım birde varsa düşürürüm ALLAH korusun birde adacayıyla beraberinde civanper cemini duydum ama içmedim

Bulamassan bana haber ver.ben ancak akŞamları 17,30 gİbİ gİrİyorum sİteye.olmadı ben bİle gÖnderİrİm sana..allah hepİmİze Şİfa verİr İnŞallah..

çok teşekkür ederim canım düşünmen bile yeterli bulmaya çalışacağım inşallah kökü kurumadı ya mübareğin

slm arkadaşlar ben yeni üye oldum benimde sorunum hormonlarımın çok düşük olması hayıt tohumuna başladım ama içimde bi kuşku var ya hormonlarımı daha çok dibe vurursa diye lütfen bilgisi olan arkadaşlar cvp yazsın

herkese selamlar olsun
arkadaşlar ben 40 yaşımı doldurmama bir ay kaldı.12 yaşında bir kızım var. 15 aydır denememe rağmen hala gebe kalamadım. tıbbı tüm tetkikler yapıldı bir problem yok. bu ay hayıt çayını bal tarçın ve çörek otu ile ada çayını denedim. adetimin ilk günü kullanmaya başladım. 14 günde öylesine bol bir akıntım olduki ve sol kasığımda ağrılarım oluştu. yumurtladığımı hissettim ancak işim gereği şehir dışındaydım ancak 15 günü sabahı eşimle birilkte olduk pek ümitli değilim ancak kullandığım bu bitki çaylarının büyük etkisi olduğunu düşünüyorum. sevgiyle kalın

arkadaşlar benim adetlerim düzenli fakat miktar olarak azaldı ve çok ağrım oluyo.Dr gittim bi problem yok dedi.Hormonlarım falan normal yani.Acaba hayıt otu banada care olurmu.Benim durumumda olan varmı.

arkadaşlar ben hayıtı tablet olarak aldım ve kullanıyorum çayının içiminin zor olduğğunu söylüyorlar birde iş yerinde uğraşamam diye düşündüm. bende almadan önce çok düşündüm çok araştırdım okuduklarımdan anladığım hayıtın dengeleme etkisi var düşük olan hormonu yükseltiyor yüksek olanıda düşürüyor yani dengeliyor. hamileyken kullanmamak gerekiyormuş bilinen hiç bir yan etkisine rastlamadım ben tabi bunlar benim bulup okuduklarımdan....

arkadaşlar
hayt tohumunu öğütüp
balla karıştırıp yiyen varmı aranızda:uhm::uhm::uhm:

hayıt tohumunu buldum adaçayı ile berabermi içmek gerekiyor birde herhangi bir başlama günü varmı acil cevap lütfen

hayıt tohumunu buldum adaçayı ile berabermi içmek gerekiyor birde herhangi bir başlama günü varmı acil cevap lütfen

tek basina da icilir canim. hayit tohumunu ne zaman istersen baslayabilirsin aslinda. ama tabi adetin bitiminde bashlarsan daha iyi olur. bazilari yumurtlama gunune kadar diyorlar, bazilari da adete kadar. ama ben adetime kadar iciyorum. hamile oldugunu ogrencigin gun birakman lazim ama.

adacayi ile iceceksen, adacayini kesinlikle yumurtlama gunune kadar icmen gerekli.

insallah yardimci olmusumdur.

bebislerimize en hayirli en kisa zamanda kavusmak dilegiyle..:ecrin_bebek:

Hayıt tohumunun kapsulunu kullanıyorum yaramıyor kızlar bu sefer neden dersınız acaba demleme cayımı daha ıyı nasıl adetlerınız gelıyormu hayıt tohumuyla

arkadaşlar hayat tohumu nedir nasıl içilir lütfen bana cvp yazarmısınız şimdiden teşekkür ederim ALLAH isteyen herkese versin inşallah selamlar

ben hayıt tohumunu sabah aksam 1fincan bardagı 5 dak demlendıkten sonra iciyorum yaklasık 2 ay olacak ama adetim 2 hafta gectıkten sonra oldu tam gununde olmadım,normalde de 15-20 gun falan gecerdi.cocuk ıstedıgımız ıcın ıcıyorum ben ama 3 ay falan kullanmak gerekiyormus içmeye devam ediyorum.bakalım insallah etkisini tez zamanda gösterir.

Hayıt tohumunun kapsulunu kullanıyorum yaramıyor kızlar bu sefer neden dersınız acaba demleme cayımı daha ıyı nasıl adetlerınız gelıyormu hayıt tohumuyla

yesimcim, ben de kapsulunu kullaniyorum ama daha 2.5 hafta oldu kullanali.. o yuzden birsey diyemiycem. ama ben baska yabanci bir forumda kizlarin tavsiyesiyle almistim. ordaki kizlarin cogunun isine yaramisti.. insallah bizim isimize de yarar.

adet olursam yazarim. lutfen sen de yaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…