hayit tohumu ile nekadar surede hamile kaldiniz?

Yanlis yazmisim canim.Soğan kuruyle hayıt otunu aynı gün içmek bişey olurmu yada soğan Kuru bitip hayıt otuna sonrami başlanması gerekio.bu kürleri nezaman başlanması gerekio nekadar kullanmak gerekio

Yanlis yazmisim canim.Soğan kuruyle hayıt otunu aynı gün içmek bişey olurmu yada soğan Kuru bitip hayıt otuna sonrami başlanması gerekio.bu kürleri nezaman başlanması gerekio nekadar kullanmak gerekio
Valla bende hayit tohumunu içiyorum ama soğan kürünü de baslicam aynanda bişey olmaz herlde ya

Saol canim bakalim adetim buay 23 gün gecti. Tarlusal kullandım yine gelmedi gelirse diğer aya başlıcam bakalim

Ben bi çay kaşığı tohumu eziyorum biraz sonra kaynar suya atıp 10 dk bekletip süzüp içiyorum cnm dha 1 hafta oldu başlayalı sen ne zamandır iciyosun
benim de neredeyse o kadar oldu ama ben bir iki gün ara verdim çünkü boğazımda ciddi yanma yaptı sanırım biraz tahriş olmuştu boğazım o sebeple yine başlayacağım soğan suyu ile aynı anda yapmaya karar verdim bugün. ama ben ezemiyorum bu tohumları çok sert sen nasıl eziyorsun?

Bende soğan kürüne başlıcam cnm inşallah şifa olur. Ben bi çay kaşığı tohumu poşetin içine koyuyorm ekmek tahtasinin üstüne merdanenin arkasıyla vuruyorm eziliyo cnm

Bende soğan kürüne başlıcam cnm inşallah şifa olur. Ben bi çay kaşığı tohumu poşetin içine koyuyorm ekmek tahtasinin üstüne merdanenin arkasıyla vuruyorm eziliyo cnm
bu hiç aklıma gelmemişti :))) bende deneyim :) bu arada ben soğan kürü ile yumurtlamayı başarabildim. pkoluyum ve yumurtlamam hiç yoktu ve o ay adet gördüm. sonra bebek olmuyor vs diye bunalıma girip her şeyden elimi eteğimi çekince yine başa döndük o da ayrı bir durum dün dr gittim pazar günü olan birliktelik olduğunu söyledim kan istedi 2.0 çıktı ilaç vermedi belki bebek vardır diye... on gün sonra tekrarlıcaz ama nasıl geçecek bilmiyorum... kendimi de kaptırmak istemiyorum ama rabbim hayırlısını versin

Vazgeçme cnm bu hayit tohumunu 3 ay düzenli kullancaz bırakmak yok. Bak soğan suyuna fayda etmiş orada devam et. Bende çikolata kistim vardı ameliyat oldum ama tekrarlamasin diye içcem cnm. Ay hadi inşallah hamilesindır haber ver mutlkaaa

İnşallah canım tabi ki haber veririm Rabbim hepimize şifa versin tez elden inşallah

Kizlar ersağın hayıt ekstrati ve demir dikeni kullanıp 2. Ayda hamile kalan birini taniyorum defalarca tup bebek denemesine ragmen kalamayip gercekten allah izniyle oluyor cok sifali bir bitki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…