hayit tohumu ile nekadar surede hamile kaldiniz?

Canim nasil kullandin ne kadar kullandin
Bir sene boyunca korunmadigim halde hamile kalamadigim icin bircok doktora gittim hicbiri birsey demedi hormonumun biri yuksekti ama cok degil onun icin 7 ay progestan kullandim ama hic bi ise yaramadi zararindan baska neyse en son bi uzmana gittim pko teshisi koydu dkh verdi pkolular icinmis 6 ay kullanicaksin en az ve bir sene falan bekleme bebek dedi doktorun yanindan ciktim esim ilaclari alacakti dedimki alma bana hayit suyu ve kahverengi sogan al dedim ve ertesi gun sabahtan basladim hayita sogana cesaret edemedim midem bulanirsa diye ama bebis cok istedigimden 6 gun sonra soganada basladim 19gun hayit 14 gun sogan suyu ictim ve biraktim kasiklarimda agri yapti akinti yapti biraktim 10 gun sonra kan tahlili yaptirdim negatifti hayal kirikligi yasadim ama adette olmadim araya bayram girdi o testten 10 gun sonra sogandan dolayi kistler gitti mi diye doktora gittim kasik agrisi sikayetiyle gittim ama doktor hanim direkt gebelik testi istedi idrarda ne alaka dedim ama sonucu gorunce inanamadim kalp atislarina kadar

Canim nasil kullandin ne kadar kullandin
Asil soruyu cevaplamamisim kusura bakmayin ben sogan suyunu sabah aksam ac karnina kahvalti ve yemekten yarim saat onceleri ictim
hayit suyunu sisede aktardan aldim cay bardaginin ceyregi hayit suyu uzerini icme suyuyla tamamladim gunde uc defa ictim aktar onermisti onu tok iciyodum.

Canim bunlara adetin kacinci gunu basladin birde hayit mecitefendi mi

Canim bu pkoyu o kadar cok duyuyorum ki sonrada olan birsey mi bu pko ve belirtisi ne

Yumurtalıklarda küçük kistler demek canım pko. Polikistik over açılımı.

En yaygın belirtilerinden birisi adet düzensizliği ve tüylenme de artış. Bunlar senin gözlemleyebileceklerin. Birde doktorun ultrasonla bakıp kan tahlilini yorumlaması gerekiyor tabi ki . Ondan sonra karar veriyor.

Bende yok ama adet miktarim azaldi 3 yildir sebebini bilmiyorum adetim duzenli pco öyle oluyo

arkadaşlar internetten okuduğum kadarıyla hayıt tohumu süt artışına neden oluyormuş. Benim prolaktin değerim yüksek dahada yükselir diye korkuyorum. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba

Ya yarin 8.gun adetim bitti ne zaman baslamam gerek acaba
Saracoglunun sayfasindan okumustum ama hatirlamiyorum suan ordan bakabilirsiniz benim adet duzensiz oldugu icin alir almaz baslamistim zaman kaybetmemek icin tabi gebelik testi yaptirdim her ihtimale karsi

arkadaşlar internetten okuduğum kadarıyla hayıt tohumu süt artışına neden oluyormuş. Benim prolaktin değerim yüksek dahada yükselir diye korkuyorum. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba
Hanımefendi bu bitkileri bence hormon değerlerine göre kullanmak gerekiyor sizin prolaktin yüksekse ve hayıt otu bu değeri yukseltiyorsa kullanmayın tabi ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…