hayit tohumu ile nekadar surede hamile kaldiniz?

Kurlerden sonra 15 olan fsh 10 oldu ama amh baktirmadim canim yumurta takibine basladik dirwk
anladım canım zaten tek kaliteli yumurta yeter umarım en kısa zamanda hamiş kalırsın rabbim isteyen herkese versin bu arada benimde adetin 4.günü fsh.13 dü bende saracoglundan erken menapoz seti kullanıyorum bu arada 4.günü yapmamam 3.günü test yapmam gerekirmiş öle söylediler

Aynen canim ise yariyor kesinlikle kullan rabbim en yakin zamanda yuuzumuzu guldursun insallah

Evet canim en son gittigimde 18 milimdi simdi gittim catlamis iste suresini kacirdik ama
Benimde amh 0.14 . 26 yaşındayım 4 yıllık evliyim. 1 aşılama yumurta da kist oluşması sebebiyle sperm enjekte edilmeden sonlandı. 1 tüp bebekte 2 yumurta toplama diye girdim 1 inde yumurta sıvısı çıkmadı diğeri de kalitesiz odluğu için döllenmedi.

Ama En son adetim 8 Ağustos du Eylül ayında adet olmadım doktora gittiğimde adet sonrası 35. gün de sol tarafta 2 yumurta var dedi. 19/22 mm 2 sonra gittiğimde 21/24 olmuştu çatlatma iğnesi ile oldum günleri değerlendirdik ama olmadı. Kalitesizdi sanırım.

Anladığım kadarıyla Eylül ayı bize yaradı yumurtamın kendiliğinde oluşmasına çok sevindim çünkü bana tüp bebekten başka şansın yok dediler.

Insallah canimm banada tup bebek dediler olmaz dediler hatta bu doktoruma resmen kendi zorumla yumurta takibi yaptirdim oda takip edemedi zaten umudumuzu yitirmeyelim allahdan umit kesilmez benim fsh 15 ti adetin 3. Gunu ben hayit tohumu ve testere disli aslan pencesiyle dusurdum cok sukur

Aynen benim doktor da yumurta takibi yapmayalım tüp bebeğe git dedi, bende zorladım benle vakit kaybediyorsun dedi . Geçen sene FSH 12 ydi benim geçtiğimiz ay Eylülde adet olmadan baktırdım 74 çıktı ama doğrı değer değildir. Regl olamamıştım. daha baktırmadım.

Bende kür vs yapıyorum ama düzene oturtturamadım bu yüzden bu ay clifeballı macun aldım sende araştır istersen tam bize yapılmış gibi . Bu ay da böyle deneyeceğim.

Aynen canimm ama fsh yuksek olup hamile kalanlar cok fazla umudumuzu kaybetmeyelim ve bi an once kendimize dogru doktor bulalim bence.bende bi arastiriyim dedigin macunu saol canimm insallah guzel haberler veririz burdan birbirimize

Evet benimde 70 li bi deger cikmisti ama dogru degil kizum o adetin 3. Gunu olan testler en dogru bilgiyi veriyo

Kizlar benim kasiklarim baya agriyo adet tarihim 16 ekim buladar erken adet belirtisi olurmu acaba hamilemiyimm umutlanmakda istemiyorum her ay bi yikim oluyo

Geçen sebe bugün buraya yazmışım ve o günden beri hiç girmedim tevafuk bugün bi bakayım dedim aynı gün şok oldum..evet şimdi 4 senelik evliyim ve hala bebisim yok...Klomen verdi Dr bugün ilaç bitti kontrole gittim ve yumurta yok dedi pazartesi tekrar gel bakalım dedi. Dua edin bana nolur nolur..

Adetlerin falan nasil canim

Kizlar bisey sorucam benim adetlerim cok duzenli amaa kanamam az bunu duzenler mi bu hayit

Adetlerin falan nasil canim
Bir senedir baya düzenli..bide çikolata kisti varmış onu öğrendim sene başında 7 cm di 4 e düşmüş nasıl küçüldü bilmiyorum arada bi soğan kürü yaptım sadece ve bolca okuma yaptım elimi koyup.

Bu sogan kuru adet sökturuyor mu bilgin varmi canim

Hayıt kullanıp faydasını gören çok var, yarın bende baslicam bakalım nasıl etki edecek . Pko ya iyi geliyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…