Hayıt tohumu ile hamile kaldim

Arkadaşlar bende haziran ayı sonu gibi regl oldum ve hayıt tohumunu burdan duymuştum reglm bitince alabildim ve iki hafta sabah akşam aç karna içtim. ben tohumu rondodan falan geçirmedim sıcak suyu kaynatıp bardağa yarım tatlı kaşığı kadar attım 10 dakika bekleyip içtim adetime bir hafta kala bıraktım ve o ay regl günümde kuzenim çocuk için doktora gitmişti doktor ona her şeyin normal deyip hayıt tohumunun hapını verdi. bende regl olursam yarın geleceğim dedim ki aslında hamileymişim fakat kuzenim o ay halime kalamadı sonraki aylarda aynı doktor hem kuzenime hem eşine ilaç verdi o ay hamile kalmıştı şimdi 3 ayı geçti galiba kız bebekleri olacak sağlıkla inşallah. Fakat ben hamileliģimin 12inci haftası kontrole gittiğimde iki hafta önce kalbi durmuş dediler kürtaj oldum Allah kimseye yaşatmasın

Canım çok sevindim senin adına darısı bizim başımıza ne kullandın yaz bir de biz deneyelim

İyi günler çok sevindim sizin adınıza benim eşimdede varikosel bir bozukluk var hayıt tohumunu eşinizde kullandı mı yada varikosel için bir tedavi uyguladınız mı çok teşekkür ederim şimdiden

Ya ben epeydir girmiodum simdi gordum tekrar yazayim

Hayit tohumunu rondo veya havanda ezin bir tatli kasigi onu sicaksuda 5 dk demleyin suzun ve icin bir bardak bunu regl bitiminden itibaren 15 gun yapiosunuz ve birakiosunuz 15. Gunde

Hayıt tohumunu reglin 1. gününden yumurtlama dönemine kadar içilecek diye biliyordum.

Selam hangi marka aldinizi ogrenebilirmiyim ve ise yaradimi.
Natura’s Way Vitex aldım. Gebe kalamadım. Ben de yaramadı. Şunu fark ettim ki insanlar burada soğan suyu içtim diyor hooop hepimiz soğan suyuna. Bal tarçın çörek otu diyor ona koşuşuyoruz. Bu hayıt da öyle bence. Az bir kesime vesile oluyor bunlar. Sanki kesin sonuç alırmışız gibi talim ediyoruz. Sonu hayal kırıklığı oluyor. Bizde kürler işe yaramadı hiç. Rabbim sebepsiz verecek demek ki. Siz ne durumdasınız bilmiyorum ama bunlara bel bağlamak hem para yitiriyor hem umut.

Merb benimde geçen ay düşüğüm oldu eşim varkose siz nasıl ve ne kadar kullandınız bu hayıt tohumunu adetin kaçıncı günü kaç gün kullanmak gerekiyor cevaplarsanız sevinirim

Merhaba benim bundan 7 ay önce bir gebeligim oldu düşük yaptım enfeksiyon vardı temizlesin diye soğan kuru yaptım sonra hamile kalamayınca incir ve havuç kuru yaptım yine olmadı 3 4 ay sonra doktora gittim klomen ve catlatma ignesi uyguladı yine tutmadı son çare hayıt tohumu bal ve bal poleni kuru yaptım çok şükür rabbime bugün hamile kaldigimi ogrendim hayıt tohumunu her şeyden önce denemenizi kesinlikle öneririm

Özele bakar mısın cnm

canım ben de hayıt tohumu sayesinde çikolata kisti den kurtuldum. balla karıştırıp yedim sabah akşam ve gece uyanıp yedim. kistin
Merhabalar baya olmuş yazalı siz ama cevabınız beni çok umutlandırdı. Bende de çikolata kisti var ve hamile kalamıyorum yazdığınızı görünce çok umutlandım lütfen nasıl kullandınız anlatır mısınız? Benimde yardıma ihtiyacım var benim kistim tek taraflı sizinde öyle miydi ve ne kadar denedikten sonra hamile kaldınız? Cevaplarsanız gerçekten çok sevinirim

Arkadaşlar ben hayıt tentürü kullanmaya başladım 20 Ekim’de. Sabah ve akşam 20’şer damla. 40 yaşındayım. Fsh 11- Amh 0, 50. Bu ay hayatımda ilk defa adetim gecikti. En geç 26. günde adet olurken, bu ay 31. gündeyim. Test denedim dün akşam negatif, ama hala adet de olmuyorum. Menopoza mı girdim acaba? Hayıt kullanıp da böyle birşey yaşayan var mı aranızda?

Merhabalar gözünüz Aydın acaba nasıl uyguladınız ve ne zaman başladınız? Adete 15 gün kala olsa nasıl olur?

Merhaba durumunuz ne oldu acaba merak ettim umarım hamilesinizdir.adetiniz gecikmiş hayıt tohumundan mı yoksa hamilelikten mi

Merhabalar bende iki kere düşük yaptım. İkincisi ikizdi, bir tanesi Rahime bir tanesi tüplerime tutunmuştu. Duş gebelikti yani. O nedenle tüplerimden operasyon olmak zorunda kaldım. Bir hafta önce de rahim filminde tek tüpümün kapalı olduğunu öğrendim. Bu hayıt otu tohumu düşüklere de engel oluyor mu acaba bilgisi olan var mı? Yaklaşık bir buçuk senedir uğraşıyoruz doktorlar tüp bebeğe sıcak bakıyorlar ben hayıt otu ile birlikte süt maydanoz kürünü de yapayım diyorum tüplerinin açılması için ama kafam çok karışık.

Vallahi aynı sorunun cvpbnı bende arıyor. Ama alamadım bu ay adet oldm yine ama adet sancısı çekiyorum hıc olmadığı kadar kasık ağtımda devam ediyor bu ay hayıt içtim

Vallahi aynı sorunun cvpbnı bende arıyor. Ama alamadım bu ay adet oldm yine ama adet sancısı çekiyorum hıc olmadığı kadar kasık ağtımda devam ediyor bu ay hayıt içtim
Hayıt otu benim adet sancılarımı neredeyse sıfıra indirdi ancak ben bir kaç gün önce rahmimin Y olduğunu öğrendim. Düşüklerimin de sebebi buymuş. Doktorum histereskopi yapacak ancak sonrasında tüplerimde olan sorundan dolayı da direk tüp bebek mi yaptırsam yoksa biraz daha doğal yollardan denesem mi hiç bilmiyorum. Her kafadan bir ses çıkıyor ve kafam allak bullak gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…