Hayıt tohumu ile hamile kaldim

nasıl bisey çatlama dönemi hormonda prolaktin az bisey yüksek çıktı doktor adet gününde gel dedi ama adet olmadigim için gitmedim

nasıl bisey çatlama dönemi hormonda prolaktin az bisey yüksek çıktı doktor adet gününde gel dedi ama adet olmadigim için gitmedim

Çatlama dönemi işte sperm gelirse hamile kalıyoruz ya o dönem pkolu olduğum için tam kestiremiyorum ben zaman ovülasyon diye :) prolaktin kaç çıktı yüksek dediniz? Benim 31 :)

Çatlama dönemi işte sperm gelirse hamile kalıyoruz ya o dönem pkolu olduğum için tam kestiremiyorum ben zaman ovülasyon diye :) prolaktin kaç çıktı yüksek dediniz? Benim 31 :)
Ayy benimde öyle yanlış hatırlamıyorsam yani normalden 4 sayı fazlaydı galiba

canım ben de hayıt tohumu sayesinde çikolata kisti den kurtuldum. balla karıştırıp yedim sabah akşam ve gece uyanıp yedim. kistin

Amin canım inşallah ❣ peki sende var mı bi durum ?

Ben iki ay önce evlendim ilk ay normal denedik olmadı sonra ben araştırdım hayıt falanı öyle deneyeceğiz bir de bu ay bakalım sahabe yolun başındayız ama polikistik overim her iki yumurtalığımda da var ama çok az görünümde dedi küçükler dedi. Prolaktin hariç diğer tüm hormonlarım güzel :)

Denersen lutfrn paylas bizimlede

Merhaba hapını nerden alıyorsunuz acaba?

Merhabalar hayırlı kandiller 5 ay önce burda okudum ve hamile kaldım 3 aylık hamileyim. Allah o mesajı yazandan razı olsunn.pendikte yanıklar aktar var orda 2 aylık bitkisel tedavi ile hamile kaldım burda okumuştum yorumu.2 aşılama 1 tüp bebekten negatif sonuç aldım polikistik over var bende eşimde de varikosel morfoloji bozukluğu var.inşallah okuyup deneyen olur da dua alırım

Allahim kavustursun bende cok dua etmistim olursa yazicam birinin daha fuasi olur diye cok mutlu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…