Hayıt tohumu ile hamile kaldim

Ben normalde hıc sancı çekmem sorunun nedır benm tüp bebek bıle ımkansız

Ben normalde hıc sancı çekmem sorunun nedır benm tüp bebek bıle ımkansız
Ben iki kez düşük yaptım ikinci düşük ikizdi biri sol tüpüme yerleşmiş, durumu geç fark edince tüpümden ameliyat olmak zorunda kaldım. 4 ay sonra rahim filmi çektirdiğimde sol tüpümün daralmış sağ tüpümünde komple kapalı olduğunu öğrendim. Şimdi kimi doktor sol tüpün açık doğal yoldan olabilir diyor, kimisi vakit kaybetmemeye gerek yok tüp bebek yapalım diyor, kimisi tüplerinden tekrar ameliyat olup tüpleri açtırabilirsin diyor. Tüpleri düşünürken bir de üzerine y tip rahmim olduğunu öğrendim. Hepsi üst üste geldi. Bilmiyorum ne olacak. Senin neden tüp bebek şansın bile yok?

Bende soğutan YUMURTALIK yetmezliği var fsh LH hep yuksek yanı rabbm dilerse tabıkı olr geçmiş olsn canm çok fazla dpktra gıtmıs çokfazla acaba dınlemoasn bu kafa karşklığın ondan bır dpktra guvenp onun dediklerini yaparsan kafan daha rahat olr sankı

Merhaba ,
Agnus cactus kapsül aldım bende.
Kaliteli yumurtlama için sonuç alıp gebe kalan var mı ?
Ne kadar alıyorsunuz?

Evet canım bir doktor buldum Ankara’da artık onu dinleyeceğim. Sende umudunu kaybetme mutlaka başka otlar bitkiler dene. Benden sana tavsiye bir iki ay en az aralıksız hayıt otu, testere dişli Aslan pençesi ve civanperçemi çayı iç sabah akşam. Sabah uyandığında aç karna bir çay kaşığı propolis arı sütü bal karışımı ye. Kahvaltında mutlaka bir yumurta ve öğünlerine sıklıkla somon sıkıştır. Onun haricinde et ve tavuk pek yeme. Ayrıca bir süre inek sütü ve ürünlerinden uzak dur. Bak göreceksin işe yarayacak.

Sit geceleri ıcıyorum ballı et tavuk nıye anlamadım canm bugun prof girdi benı yenı teshıs prımer amonere yumurtalıklardan biri gozukmuyor diğeri daha ıyı bırak yumurtayı YUMURTALIK bıle yok neredeyse bal tarcin corekotu hayıt devam

Kullanma seklinizi pek anlamadim bidaha anlatabilirmisiniz 1 senedir benimde olmuyo yumurtalarim yavas calisiyomus denesem bifayda olur belki

Günde iki kapsül alınabiliyor.
Ben hergun 1 alıyorum.
Bu arada gebe kaldığınızı öğrenmeden kullanmaya devam eden oldu mu bir zararı var mıdır ilk haftalar için ?

Merhaba bende uzun süredir tedavi alıyorum aşılama yapıldı ıkı kere olumsuz sonuç aldım hayıt otu tohum duydum başladım 13 gündür kullanıyorum klomen ve ovülasyon testi ile destekledim umarım şubatta regl gelmezzzzz Kulllanım sabah aç akşam yatarken kullanıyorum bir tatlı kaşığı bır kupa demleyıp lımon sıkarak ıcıyorum çünkü iğrenc tat var

Merhaba bende iciyorum 15 gun icicem sonra bidaha nekadar icilmesi gerekirr hamile kalmak icin

Merhabaaa bende actim bu tohumuna bende maalesef asilama oldu 2 kez sonuc alamadim hayit tohumunu deniyim dedim naptiniz bittimi sizinn benim daha bitmesine 7gun var bittimi daha icilebiliyomu acaba ya konunun sahibi aksam icmis

Merhaba. Bu çayı adet bitiminden hemen sonra mı başlamalıyız?

Merhabaaa bende actim bu tohumuna bende maalesef asilama oldu 2 kez sonuc alamadim hayit tohumunu deniyim dedim naptiniz bittimi sizinn benim daha bitmesine 7gun var bittimi daha icilebiliyomu acaba ya konunun sahibi aksam icmis
Ben kullandım 15 gün boyunca sabah akşam kullandım sonrs bıraktım ama malesef sonuç alamadım bu ay nasıp diğer aya

hayıt otu kullanmak isteyen hanımlar hayıt suyu almayın aktardan tohum alıp taze taze sabah akşam kendınız çayini yapın daha sağlıklı

Adetim bitti kaçırdım demek ki. Teşekkür ederim
Bence 3 veya 4 gun u farjetmiyo ben sonradan aklima geldi adetim bitti 5 gun sonra icmeye basladimm dedim daha bekleyemem bidahaki aya baslicaksam hemen basliyim dedim hersey allahtan gelen bise allahimm ol der ve olur bizimde bebegimiz neden olmasinki herseyin bi zamani var demekki

Ben kullandım 15 gün boyunca sabah akşam kullandım sonrs bıraktım ama malesef sonuç alamadım bu ay nasıp diğer aya
Duyduguma gore sanirim 3 ay duzenli kullanilmasi gerekiyomus ama kafam karisti ama resmi gonderdim bakabilirsiniz

Eklentiler

• Screenshot_20210212-011700_Chrome.jpg
    112,3 KB · Görüntüleme: 603
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…