• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayıt tohumu ile hamile kaldim

Merhabalar hayırlı kandiller 5 ay önce burda okudum ve hamile kaldım 3 aylık hamileyim. Allah o mesajı yazandan razı olsunn.pendikte yanıklar aktar var orda 2 aylık bitkisel tedavi ile hamile kaldım burda okumuştum yorumu.2 aşılama 1 tüp bebekten negatif sonuç aldım polikistik over var bende eşimde de varikosel morfoloji bozukluğu var.inşallah okuyup deneyen olur da dua alırım
Benim eşimde de varikosel var nasıl kullandınız hem siz hem eşiniz mi

Hayıt hapı da iyi diyolar hem daha pratik ve kullanımı kolay olur bende kullanabilirim bu ay soğan yapıyorum bitsin ona geçebilirim çok duydum bunu, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bir hamiş duası alırız💋

Kizlar banada yardimci olurmusunuz benim prolaktinim 34 cikti dr. Dostinex verdi simdi onu kullaniyom ama hayit tohumunuda kullanmak istiyorum ikisi bi arada zararli olur mu acaba yardimci olabilirmisinz ikisini bir kullanan var mi ?

Merhabalar.. uzun suredir burayi disaridan takip etmekteydim. 7 aydir hamile kalmak icin ugrasiyorum yine burada forumlarda gezerken hayit tohumunu duydum. Cok umutlanip umudumun bosa ciktigi bir zaman aman ne olacak deneyeyim dedim aldim. Reglimin bitiminden ikibaren 15 gune kadar sabah aksam 15. Gunden sonra iki gune bir sadece aksam kullandim reglime son 7 gun kala biraktim ve bugun hamile oldugumu ogrendim. Hepsi 30 gun icinde gerceklesti. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Simdi iki ayin dolup kalp atisini duymayi bekleyecegim. Test yapmadan dua etmistim pozitif cikarsa ahdim olsun bende uye olup bunu tum isteyenlere anlatacagim diye brlkide birinizin duasi burdadir. Dualarinizi esirgemeyin.
Rabbim çocuk isteyen bütün anne adaylarının da sizin yasadıgınız mutlulugu yasatsın kardeşim benim sorum olacak bende uzun zamandır hamile kalabilmek için ugrasıyor ve maalesef 😢 bu bitkiyi nasıl tukettiniz rica etsem ayrıntılı yazarmısınız belki benim gibi anne adayları na vesile olmus olursunuz bugun aldım ama sizden cvp bekliyorum nasıl kullanılır rabbim bizlerde bu sevinci yasatsın😔

Ya ben epeydir girmiodum simdi gordum tekrar yazayim

Hayit tohumunu rondo veya havanda ezin bir tatli kasigi onu sicaksuda 5 dk demleyin suzun ve icin bir bardak bunu regl bitiminden itibaren 15 gun yapiosunuz ve birakiosunuz 15. Gunde
Çok teşekkür ederim canım ben yanliş yapmışım ya 5 dk kaynatıyordum rondodan çektikten sonra ve on dakika da öyle bekletip sogutup içiyordum 😔😔😔

Merhabalar hayırlı kandiller 5 ay önce burda okudum ve hamile kaldım 3 aylık hamileyim. Allah o mesajı yazandan razı olsunn.pendikte yanıklar aktar var orda 2 aylık bitkisel tedavi ile hamile kaldım burda okumuştum yorumu.2 aşılama 1 tüp bebekten negatif sonuç aldım polikistik over var bende eşimde de varikosel morfoloji bozukluğu var.inşallah okuyup deneyen olur da dua alırım
Merhaba doğum yaptınız mı rabbim sağlıcakla kucağıniza almayı nasıp etsin bende 3 asılama bir tüp bebek . Siz nasıl kullandınız bana da umut oldunuz hapını mi tohumunu mu aldınız

Pko var bende adetim düzenli bende içebilirmiyim bundan? Hamile olamıyorum aylardır 😞 ve nerde bulabilirim?

Back