Reglin 3.gunu başladım 5 gündür kullanıyorum hayıt suyunu sabah iciyorum aksam da testere dişli aslan pençesi ve civan percemini iciyorum bu ay tekrar baktiricam fsh nasıl bakalimMerhaba. Ben hayit suyu da ictim. Testere disli aslanpençesi cayi da ictim. Hepsinin cok faydasını gordum. Butun hormonlarim duzene girmişti. Duzenli kullanmak cok onemli.
Ben aslanpençesi çayı kullandığım ayda düşüyordumerhabalarbenim fsh degerim yuksek Dr tüp Bebek tedavisine başla dedi ama fsh yuksek olunca o da biraz sıkıntılı oluyormus.. neyse ben de hayıt suyu deneyeyim dedim aramizda kullanan var mi? Tohumunu degil de suyunu aldim Mecit efendi nin. Bir de aslan pençesi ve civna percemi kullanacağım bunlari deneyen bi önerisi olan var mı? Hayıt suyunu mu yoksa diğerlerini mi once kullanayim inşallah bi fikri olan vardır şimdiden çok teşekkür ediyorum
Hepsiburada dan almistim 4sise 220 tl ama zaten cok minik kullaniyomusuz cay bardaginin ceyregi kadar 4 sise galiba cok aldimHayıt suyunu ne kadara aldinjz bende macununu sipariş verdim benimde fsh çok yüksek diğer hormonlarda kötü
Bence hepsini bir arada yapma. Birbirini etkileyebilir. Hepsini ayri aylarda yapsan en iyisi.Reglin 3.gunu başladım 5 gündür kullanıyorum hayıt suyunu sabah iciyorum aksam da testere dişli aslan pençesi ve civan percemini iciyorum bu ay tekrar baktiricam fsh nasıl bakalim
Hepsini kullanıyorum şu anBen aslanpençesi çayı kullandığım ayda düşüyordu
Sabah aksam olarak ayirdim ama sorun olmaz inşallahBence hepsini bir arada yapma. Birbirini etkileyebilir. Hepsini ayri aylarda yapsan en iyisi.
Sadece hayıt suyu mu ictiniz?Merhaba Hayıt suyunu ben kullandım 10 gün 18 mart a FSH 57.14 çıkmıştı gecen hafta 17 Haziran yaptırdım tahlil 8.510 çıktı diyer tahlillerim de yüksek olanlar düşmüş düşük olanlar çıkmış E2 hormon 63.0 dan 47.000 düşmüş yani ben faydasını gördüm
Canim sen bilirsin ama ben boyle okumustum bir yerde. Insallah faydasini gorursun ❤Sabah aksam olarak ayirdim ama sorun olmaz inşallahkullanan olmus ve hepsinin oldugu karisimlar da vardi sanirim
Teşekkür ederim tekrar bi arastirayimCanim sen bilirsin ama ben boyle okumustum bir yerde. Insallah faydasini gorursun ❤
Merhaba Hayıt suyunu ben kullandım 10 gün 18 mart a FSH 57.14 çıkmıştı gecen hafta 17 Haziran yaptırdım tahlil 8.510 çıktı diyer tahlillerim de yüksek olanlar düşmüş düşük olanlar çıkmış E2 hormon 63.0 dan 47.000 düşmüş yani ben faydasını gördüm
merhabalarbenim fsh degerim yuksek Dr tüp Bebek tedavisine başla dedi ama fsh yuksek olunca o da biraz sıkıntılı oluyormus.. neyse ben de hayıt suyu deneyeyim dedim aramizda kullanan var mi? Tohumunu degil de suyunu aldim Mecit efendi nin. Bir de aslan pençesi ve civna percemi kullanacağım bunlari deneyen bi önerisi olan var mı? Hayıt suyunu mu yoksa diğerlerini mi once kullanayim inşallah bi fikri olan vardır şimdiden çok teşekkür ediyorum
İnşallah sana da deva olurNe guzel bir haber
Suyunu kullanıyorum aynı etki eder inşallahİnşallah sana da deva olurbir bardak suyu tatlı kaşığı tohum ile demleyip bir sabah bir akşam icmis canım aklında bulunsun
Güzel haberlerini beklerizSuyunu kullanıyorum aynı etki eder inşallah
merhabalarbenim fsh degerim yuksek Dr tüp Bebek tedavisine başla dedi ama fsh yuksek olunca o da biraz sıkıntılı oluyormus.. neyse ben de hayıt suyu deneyeyim dedim aramizda kullanan var mi? Tohumunu degil de suyunu aldim Mecit efendi nin. Bir de aslan pençesi ve civna percemi kullanacağım bunlari deneyen bi önerisi olan var mı? Hayıt suyunu mu yoksa diğerlerini mi once kullanayim inşallah bi fikri olan vardır şimdiden çok teşekkür ediyorum
Hayit suyu çok iyi diyorlar umarım ise yarar kullan çok övüyorlar onu bnce sende denemelisinmerhabalarbenim fsh degerim yuksek Dr tüp Bebek tedavisine başla dedi ama fsh yuksek olunca o da biraz sıkıntılı oluyormus.. neyse ben de hayıt suyu deneyeyim dedim aramizda kullanan var mi? Tohumunu degil de suyunu aldim Mecit efendi nin. Bir de aslan pençesi ve civna percemi kullanacağım bunlari deneyen bi önerisi olan var mı? Hayıt suyunu mu yoksa diğerlerini mi once kullanayim inşallah bi fikri olan vardır şimdiden çok teşekkür ediyorum
Kuzum benim hiç bi hormonum da düzensizlik olmadığı halde kullanmıştım ama hamile kalamadım meğer problem eşimden kaynaklıymış.ama fsh ı düşüren ve normal yolla hamile kalmayı sağlayan hormonları düzene girdiren böğürtlen kökü duydum şimdi onu yapacağız eşimle araştır kafana yatarsa kullanın.merhabalarbenim fsh degerim yuksek Dr tüp Bebek tedavisine başla dedi ama fsh yuksek olunca o da biraz sıkıntılı oluyormus.. neyse ben de hayıt suyu deneyeyim dedim aramizda kullanan var mi? Tohumunu degil de suyunu aldim Mecit efendi nin. Bir de aslan pençesi ve civna percemi kullanacağım bunlari deneyen bi önerisi olan var mı? Hayıt suyunu mu yoksa diğerlerini mi once kullanayim inşallah bi fikri olan vardır şimdiden çok teşekkür ediyorum
Canım sağol doğalı yıllar oluyor zamanında kullanmistimGözünüz aydın olsun saglikla kucaginiza alin inşallah
Bana annem almıştı çok midemi bulandırmıştı, denemek için ilk aç karna için isterseniz, bulandırırsa tok karna sıkıntı olmasın.merhabalarbenim fsh degerim yuksek Dr tüp Bebek tedavisine başla dedi ama fsh yuksek olunca o da biraz sıkıntılı oluyormus.. neyse ben de hayıt suyu deneyeyim dedim aramizda kullanan var mi? Tohumunu degil de suyunu aldim Mecit efendi nin. Bir de aslan pençesi ve civna percemi kullanacağım bunlari deneyen bi önerisi olan var mı? Hayıt suyunu mu yoksa diğerlerini mi once kullanayim inşallah bi fikri olan vardır şimdiden çok teşekkür ediyorum
Miyom ve kistler için uygun değil mi hayıtMiyom polip vs yoksa hayıt suyu ve Aslan perçemi iyidir. Varsa adet düzeninizi bozar aman dikkat
Reglin birinci günü başlanip yumurtlamaya kadar uygulanıyor normalde