- 1 Eylül 2021
- 4.717
- 17.881
Benim arkadaşımın adet döngüsünü bozduMiyom ve kistler için uygun değil mi hayıt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim arkadaşımın adet döngüsünü bozduMiyom ve kistler için uygun değil mi hayıt
merhabalar benim fsh degerim yuksek Dr tüp Bebek tedavisine başla dedi ama fsh yuksek olunca o da biraz sıkıntılı oluyormus.. neyse ben de hayıt suyu deneyeyim dedim aramizda kullanan var mi? Tohumunu degil de suyunu aldim Mecit efendi nin. Bir de aslan pençesi ve civna percemi kullanacağım bunlari deneyen bi önerisi olan var mı? Hayıt suyunu mu yoksa diğerlerini mi once kullanayim inşallah bi fikri olan vardır şimdiden çok teşekkür ediyorum
1ay kullanip bakicam degerlerime bakalimAslanpençesi ve hayıt tohumunu birlikte kullandım. Aynı anda ikisinden de birer çay kaşığı alıyodum (toz haline getirdikten sonra)
Testesteronum yüksekti ve bir hormonum daha adını hatırlamıyorum şu an.
İkisi de normal seviyeye düştü ve sağlıklı beslenme ve aralıklı oruçlarla birlikte destekleyince akne problemim bitti
Tok karnina iciyorum ac karnina icmeye cesaret edemedimBana annem almıştı çok midemi bulandırmıştı, denemek için ilk aç karna için isterseniz, bulandırırsa tok karna sıkıntı olmasın.
Ah pardon saglikla büyüsün o zamanCanım sağol doğalı yıllar oluyor zamanında kullanmistim
Teşekkür ederim ona da bakarim insallah gerek kalmaz daKuzum benim hiç bi hormonum da düzensizlik olmadığı halde kullanmıştım ama hamile kalamadım meğer problem eşimden kaynaklıymış.ama fsh ı düşüren ve normal yolla hamile kalmayı sağlayan hormonları düzene girdiren böğürtlen kökü duydum şimdi onu yapacağız eşimle araştır kafana yatarsa kullanın.
Teşekkür ederimBen de hayıt suyu değil ama hayıt kapsülü kullandım reglime kahverengi akıntılar vardı ve progesteronum düşüktü
Normale döndü
Merhabalar, 27 olduğunda fsh, adet düzensizliği oluyor muydu?Yaa çok guzel cok sevindim adiniza icime su serpttiniz Benim fdh bi kac yildir yuksekti subatta 16 ydi mayista 27 olmus ne zaman basladiniz reglken mi bitince mi ve ne kadar sure içtiniz otu degil suyunu kullandiniz degil mi
Adetim duzenli gününde oluyorumMerhabalar, 27 olduğunda fsh, adet düzensizliği oluyor muydu?
Benim yuksek, olmaya başladı.
Sende var mı bu saydıkların?Miyom polip vs yoksa hayıt suyu ve Aslan perçemi iyidir. Varsa adet düzeninizi bozar aman dikkat
Reglin birinci günü başlanip yumurtlamaya kadar uygulanıyor normalde
Kaç ay içince duzene girdi? Değerlerin kaçtı, kaç oldu?Merhaba. Ben hayit suyu da ictim. Testere disli aslanpençesi cayi da ictim. Hepsinin cok faydasını gordum. Butun hormonlarim duzene girmişti. Duzenli kullanmak cok onemli.
Menopozda mısın?Ben tüp bebek tedavisinden önce kullandım ama tohumunu 1 çay kaşığı tohumu havanda dövüp 2 bardak suyla 5 dk kaynatıp günde 1 defa içiyordum adet düzensizliğim için doktorum önermişti her içtiğim ay düzenli adet görüyordum ve hormonlarım düzgün çıkıyordu çok çok faydasını gördüğüm mucizevi bitki ve menepozda olan sıcak basmaları bazen ilaç yan etkisiyle bendede oluyordu onada birebir çözüm
Kaçtan kaça düştü?Bn a
Ben aslan pençesi ile dusurdum. Arkadaşim hayit tohumu ile. En son da c life in macunu ile dusurdum icinda hayit tohumu. Aslan pencesi civan percemi falan var
Benim düzensizleşti 20 üstü olunca. Amh kaç?Adetim duzenli gününde oluyorum
Amh baktirmadimBenim düzensizleşti 20 üstü olunca. Amh kaç?
Bir ay kullandim ama 6 sene onceydi canim degerlerimi hatirlamiyorum. Sadece normal degerlere döndüğünü hatirliyorum.Kaç ay içince duzene girdi? Değerlerin kaçtı, kaç oldu?
Hamd olsun işe yaramış.Bir ay kullandim ama 6 sene onceydi canim degerlerimi hatirlamiyorum. Sadece normal degerlere döndüğünü hatirliyorum.