- 6 Aralık 2014
- 472
- 265
geceen ay fsh 26 lh 24 e2 64 tü bu ay fsh 25 lh 13 e2 63 cıktı yani fsh ı cok oynatmamıs lh ı dusurmus sadeceSon durum nedir düştü mü değerleriniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geceen ay fsh 26 lh 24 e2 64 tü bu ay fsh 25 lh 13 e2 63 cıktı yani fsh ı cok oynatmamıs lh ı dusurmus sadeceSon durum nedir düştü mü değerleriniz
Şimdi durum nedirgeceen ay fsh 26 lh 24 e2 64 tü bu ay fsh 25 lh 13 e2 63 cıktı yani fsh ı cok oynatmamıs lh ı dusurmus sadece
Gebelik var mı canım son durum nedirmerhabalar benim fsh degerim yuksek Dr tüp Bebek tedavisine başla dedi ama fsh yuksek olunca o da biraz sıkıntılı oluyormus.. neyse ben de hayıt suyu deneyeyim dedim aramizda kullanan var mi? Tohumunu degil de suyunu aldim Mecit efendi nin. Bir de aslan pençesi ve civna percemi kullanacağım bunlari deneyen bi önerisi olan var mı? Hayıt suyunu mu yoksa diğerlerini mi once kullanayim inşallah bi fikri olan vardır şimdiden çok teşekkür ediyorum
Merhaba kullandim 5 birim düştü fsh daha sonra baktiramadim amh dusuk tup bebek tedavisine basladikGebelik var mı canım son durum nedir
Benim fsh hayit ile 26 dan 11 e düştü canım. Senin az düşmüş 5 birim. Hatta sonraki ay da 9 oldu. Mecitefendinin hayit suyunu tavsiye ederimMerhaba kullandim 5 birim düştü fsh daha sonra baktiramadim amh dusuk tup bebek tedavisine basladik
Ben bunları aktardan alıp kendim öğütüp akışkan bir bal kavanozuna ekleyerek kendim macun yaptım . Sabah akşam bir tatli kaşığı aldım . Reglin ilk günü başlayıp yumurtlama günü ara veriyordum. Üç ay kullandım Cay yapmaya içmeye üşeniyorum çünkümerhabalar benim fsh degerim yuksek Dr tüp Bebek tedavisine başla dedi ama fsh yuksek olunca o da biraz sıkıntılı oluyormus.. neyse ben de hayıt suyu deneyeyim dedim aramizda kullanan var mi? Tohumunu degil de suyunu aldim Mecit efendi nin. Bir de aslan pençesi ve civna percemi kullanacağım bunlari deneyen bi önerisi olan var mı? Hayıt suyunu mu yoksa diğerlerini mi once kullanayim inşallah bi fikri olan vardır şimdiden çok teşekkür ediyorum
Ben de Mecit Efendi'nin kullandim ilk ay baktirabildim degerlerime simdi tup bebek tedavisine basladik amh düşükBenim fsh hayit ile 26 dan 11 e düştü canım. Senin az düşmüş 5 birim. Hatta sonraki ay da 9 oldu. Mecitefendinin hayit suyunu tavsiye ederim