- 17 Ağustos 2019
- 7.496
- 8.200
- 198
- 29
- Konu Sahibi Serinyer44
Kızlar acaba hayıt suyu kilo vermeye de yardımcı olur mu başlayalı 1 kilo vermişim de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende baslicam adetim bitsin siz sadece hayıt suyu mu kullaniyrosunuz ben arastirdim da çakşır otu çok işe yariyormus acaba ikisini karistirsam miKızlar acaba hayıt suyu kilo vermeye de yardımcı olur mu başlayalı 1 kilo vermişim de
Canım ben sadece hayıt kullanıyorm. Çakşırı genelde erkekler için öneriyorlar ama kullanan da var. İki aynı anda kullanan var mı bilmiyorumBende baslicam adetim bitsin siz sadece hayıt suyu mu kullaniyrosunuz ben arastirdim da çakşır otu çok işe yariyormus acaba ikisini karistirsam mi
Bende çakşırın erkek icin olduğunu biliyorum hayıt Aslan pençesi ve çivanpercemi ile karıstırıyorum bendeBende baslicam adetim bitsin siz sadece hayıt suyu mu kullaniyrosunuz ben arastirdim da çakşır otu çok işe yariyormus acaba ikisini karistirsam mi
Ben oldum malesef ins siz olmazsınızArkadaşlar varmı bi degısıklık paylasırmsnz reglime8 gün kaldı inşallah olmam olmayız
Bayanada öneriyorlar ve çoğu kişi hamile kalmışCanım ben sadece hayıt kullanıyorm. Çakşırı genelde erkekler için öneriyorlar ama kullanan da var. İki aynı anda kullanan var mı bilmiyorum
İnşallah gelecek ay sende Hamile kalırsın canım rabbim gönlüne göre versinBen oldum malesef ins siz olmazsınız
Amin hepimizin insallahİnşallah gelecek ay sende Hamile kalırsın canım rabbim gönlüne göre versin
Merhaba siz adet oldunuzmu inşallah hamile kalmışsınızdırİnşallah gelecek ay sende Hamile kalırsın canım rabbim gönlüne göre versin
malesef adet oldum bitti 1 haftanın sonunda şuan gene adet oldum neden böyle olmadmMerhaba siz adet oldunuzmu inşallah hamile kalmışsınızdır
yok canım bende 25 de bekliyordum 21 ne oldum inşallah bu ay hepimiz oluruz bu günler vesile olurMerhaba siz adet oldunuzmu inşallah hamile kalmışsınızdır
Canım ben de aynı senin gibi oldum,adetim bitti 1 hafta sonra yine adet oldum hayıt suyu kullanıyordum baktım olacak gibi değil bıraktım hayıt suyunumalesef adet oldum bitti 1 haftanın sonunda şuan gene adet oldum neden böyle olmadm
Herkes çakşır suyunu cok övuyorlar onumu denesek acaba yaCanım ben de aynı senin gibi oldum,adetim bitti 1 hafta sonra yine adet oldum hayıt suyu kullanıyordum baktım olacak gibi değil bıraktım hayıt suyunu
İns ama benim pek ümidim yok PCO dan dolayı çakşır suyunu araştırdım. Bı çok kişi öyle hamiş kalmış acaba onumu denesekyok canım bende 25 de bekliyordum 21 ne oldum inşallah bu ay hepimiz oluruz bu günler vesile olur
Çakşırı bende bu ay deneyeceğim inşallah eşimle birlikte kullancaz bakalımİns ama benim pek ümidim yok PCO dan dolayı çakşır suyunu araştırdım. Bı çok kişi öyle hamiş kalmış acaba onumu denesek
Mutlaka yazın bende denemk istiyorum ama ilaç kullandığım dan korkuyorum açıkçasıÇakşırı bende bu ay deneyeceğim inşallah eşimle birlikte kullancaz bakalım
İlaçla birlikte kullanmayın özellikle de yumurta geliştiriciyse ... çakşırınçok faydasını duydum bakalım tüp benek öncesi son düzlük diyelimMutlaka yazın bende denemk istiyorum ama ilaç kullandığım dan korkuyorum açıkçası
Aynen diğer ay İns bende caksirabaslicm siz baslayinca yazın lütfen kaç senedir gebelik istiyosunzİlaçla birlikte kullanmayın özellikle de yumurta geliştiriciyse ... çakşırınçok faydasını duydum bakalım tüp benek öncesi son düzlük diyelim
18 aydır istiyoruz canım bende pko var eşimde varikosel vardı ameliyat oldu çok şükür sonuçları iyi şuan sıkıntı bendeAynen diğer ay İns bende caksirabaslicm siz baslayinca yazın lütfen kaç senedir gebelik istiyosunz