Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimse yokmu kizlarMerhaba hayit otu tohumu kullanip gebe kalanlar varmi sarac oglundan dinledim sabah aksam iciliyormus yatarkende testere disli aslanpencesi cayi iciliyormus ama adetin kacinci gunu baslanacani bulamadim nezaman baslamaliyim ve kullanip hamile kalan varmi aranizda
Adet biter bitmez başlamıştım benKimse yokmu kizlar
Bitincemi baslaniyor faydasini gordunmuAdet biter bitmez başlamıştım ben
Merhaba bende bu ay kullandım 15 gün boyunca adetimin 3. Günü başlamıştım şuan bekliyorum bakalım inşallah nasip olurKimse yokmu kizlar
Hayır malesefBitincemi baslaniyor faydasini gordunmu
Merhabalar ben ilk Gebelikten önce 21 gün rahat kullanmıştım ve bıraktığım ay hamile olduğumu öğrendim. Hamileliğe etkisi var diye düşünüyorum. Gün yok diye biliyorum 21 gün kullan 7 gün ara verMerhaba hayit otu tohumu kullanip gebe kalanlar varmi sarac oglundan dinledim sabah aksam iciliyormus yatarkende testere disli aslanpencesi cayi iciliyormus ama adetin kacinci gunu baslanacani bulamadim nezaman baslamaliyim ve kullanip hamile kalan varmi aranizda
Hadi insallah canimya bende cok istiyorum sen nasil kullandin canimMerhabalar ben ilk Gebelikten önce 21 gün rahat kullanmıştım ve bıraktığım ay hamile olduğumu öğrendim. Hamileliğe etkisi var diye düşünüyorum. Gün yok diye biliyorum 21 gün kullan 7 gün ara ver
Hayirlisi olsn sen gebelik olsun diyemi kullanmisdin canimHayır malesef
Insallah canim duam seninle egerki olursa bizimle paylasMerhaba bende bu ay kullandım 15 gün boyunca adetimin 3. Günü başlamıştım şuan bekliyorum bakalım inşallah nasip olur
Bende aktarima soyledim yarin getiricek insallah elinde kalmamsdi yarin baslicam bende saracoglunun vidyosu var canim izlersen anlatiyor bende ona uyup yapicam artik sabah aksam hayit cayi yatarkende testere disli aslanpencesi cayi demisdi detayli dinlersen anlarsn insallah sonucunu alirsin canimsiparis verdim bende kullanicam bakalim adette baslarim. nasil kullanirim bilmiorum ama
Tabikibseve seve paylaşırım inşallah Allah hepimize bu ay nasip ederInsallah canim duam seninle egerki olursa bizimle paylas
Insallah canim insallah bu ay kullanalm hayirlisiyla sonucunu alalim artikTabikibseve seve paylaşırım inşallah Allah hepimize bu ay nasip eder
Testere disli cayini nasıl demiliyoruzBende aktarima soyledim yarin getiricek insallah elinde kalmamsdi yarin baslicam bende saracoglunun vidyosu var canim izlersen anlatiyor bende ona uyup yapicam artik sabah aksam hayit cayi yatarkende testere disli aslanpencesi cayi demisdi detayli dinlersen anlarsn insallah sonucunu alirsin canim
AminInsallah canim insallah bu ay kullanalm hayirlisiyla sonucunu alalim artik
Onu soyle dinlemisdim saracoglundan bir bardak kaynamis suda bes dakka boyinca kaynatiyosun ilitip iciyorsunTestere disli cayini nasıl demiliyo
Testere disli cayini nasıl demiliyoruz
Soyle linkini birakayim izlersin
evetHayirlisi olsn sen gebelik olsun diyemi kullanmisdin canim