• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırsız gelin BEN✋🏻

benilyeda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2018
575
2.591
63
Cümleten iyi akşamlar
Ben nişanlıyım ama Pek beceremiyorum sanırım.
Hepi topu 1 tanecik eltim var masallah 10 görümce bi 20 tane de eltiye bedel.
Kendisiyle cok fazla muhabbetim yok yolda görsem selam verir muhabbet ederim ama kadın bana takık. Kıskanıyor. İşin kötüsü beni kötü göstermek için elinden geleni yapıyor, ben kaynanama gitmiyormuşum o her zaman gidiyormuş falan filan abuk subuk muhabbetlerle kendini iyi beni kötü göstermeye çalışıyor ama umrumda mı ? Değil. Benim canımı sıkan kişi kayınvalidem. Sürekli eltimin dolduruşuna geliyor. Bugün eltimin kuzeni ofisimizin önünden gecerken gördüm bi kahve içmeye davet ettim. Konu konuyu actı. Sen niye gitmiyosun hiç kaynananlara bak bozuk atıyo haberin olsun dün söyledi gelmedi hiç diye.(kayınbabam gecen hafta ameliyat oldu) napayım calısıyorum babama yardımcı oluyorum dedim konuyu kapattım ama, şimdi ben ameliyatın ertesi günü hastaneye gittim. Çıktıgı gün eve gittim, 3 gün öncede ailemle gittik. Daha napayım kapısında mı yatayım Allah aşkına? Sinirlendim ve ilk defa tepki göstermek adına aradım. Neden böyle bişey diyosun gelmiyomuyum dedim. Ne bileyim x(elti) ilyeda hiç gelmiyo dedi o hep burda sende olsan beraber olurduk ondan dedim kusura bakma yanlıs anlama dedi. Bende o seninle aynı binada oturuyo calısmıyo vakti var, herşeyi geç demekki gelmek istiyor ve geliyor. Biz ayrı 2 insanız o gelir ben gelmem herkesin kendi bilecegi iş. Ki bence bu süreçte elimden geleni yaptım dedim bu seferde bana hak verdi. Yani kim ne derse aklına o yatıyor. Ben su zamana kadar eltimin yaptıgı şeyleri hep görmezden geldim. Kıskanmasın diye salak gibi hep ondan gizli seyler yaptım. Nisanlımın halasına mı gittik asla o duymamalı,çünkü kızar. Kaynanam bana hediyemi aldı x duymasın kızım uyarısı yapılır. Kendisi benden 8 yaş büyük ama herşeyi hoş gören benim. Hoş görmekten ziyade takmıyorum aslında,elticilik savaşları bana göre degil çünkü. Şimdi ben nisanlımın ailesinin gözünde hayırsız gelinim. Bu aslında benim tercihim. Ama eltimin de ekmegine yağ sürüyomuşum. Kuzenime anlatınca seni kötü göstermeye calısıyor onun inadına iyi ol içinden gelmiyorsa bile ara git kudursun dedi. Ben bunu yapmam içimden gelmiyor rol yapamam ki zaten olması gerekenleri yapıyorum.çok uzattım ama size sorum şu;
Şimdi ben;
* eltime herşeyin farkında olduğuma dair acık acık bi konusmama mı yapayım?
*Herşeyin farkında olduguma dair açık olmayan alttan alttan laflar mı sokayım?
*Kayınvalideme onun yaptıgı gibi şikayette bulunup dolduruşa geliyosun mu diyeyim?
*Amannn banane yaa ne yaparsanız yapın deyip görüp susmaya mı devam edeyim?

Aman niye gizliyorsun ki o kim terminatör mü?
Canım kvcim bak her boş zamanımda geliyorum diye bana hediye almış kıyamam desene.
Ay halamıza gittik nasıl tatlı kadın çok güzel geçti günümüz desene.
Çekme lafını sinme yani.
Ve umarım aynı binada oturmayacaksındır.

* eltime herşeyin farkında olduğuma dair acık acık bi konusmama mı yapayım?
* Bu konuşmayı yaparsanız kendini birşey zannedip daha fazla üstünüze gelir.
*Herşeyin farkında olduguma dair açık olmayan alttan alttan laflar mı sokayım?
*Onun seviyesine inmek istiyor musunuz bir daha düşünün.
*Kayınvalideme onun yaptıgı gibi şikayette bulunup dolduruşa geliyosun mu diyeyim?
*Sürekli o yanında olduğu için yine onun tarafını tutar kötü sen olursun daha fazla canın sıkılır.
*Amannn banane yaa ne yaparsanız yapın deyip görüp susmaya mı devam edeyim?
*Aynen yapmanız gereken bu. Bırakın kendilerince takılsınlar. Söylememek beğenmemektir. Söz gümüşse sükut altındır derim susarım 😉

Hadi bakalım umursamayan eltilere sende katıl ben onlardanım 😍

Aman niye gizliyorsun ki o kim terminatör mü?
Canım kvcim bak her boş zamanımda geliyorum diye bana hediye almış kıyamam desene.
Ay halamıza gittik nasıl tatlı kadın çok güzel geçti günümüz desene.
Çekme lafını sinme yani.
Ve umarım aynı binada oturmayacaksındır.
Hayır oturmıcam. Ondan cekindigimden degil onların konularına dahil olmak istemiyorum o yüzden susuyorum. Onlar iyi olsunda ben araya sogukluk sokmuş gibi olmayayım naparsa yapsın diyorum. Acaba hatam bu mu?😳

Ben dolambaçlı yolları sevmem alttan alttan laf sokmayı hiç sevmem bi sorunum varsa direkt olurum. Mesela ilk durumu aramissiniz direkt cozmussunuz. Bence dolduruşa gelmeye devam ederse başbaşa alın konuşun siz bile bana aldığınız şeylerde onun haberi olmasın vs diyorsunuz ben zaten yaptığım aldığım hiç bir seyi konu etmiyorum kafasına takmasin diye ama belli ki bana takmış ve sizinde onun doldurusuna gelip arkamdan biseyler soylemeniz ya da onun söyledikleri doğruymuş gibi uzulmeniz beni üzüyor diyin ve kapatın . Direkt olun ayrıca baktınız devam ediyo ben olsam eltimle de konuşurdum ama herkesin içinde niye böyle yapıyorsun vs diye

iyi de daha nişanlısınız🙄
bu nasıl bir beklenti anlamadım.
bence yüz göz olmayın.
adı hayırsızlıksa hayırsız olun.
Ee yani dimi? Bunlar istiyorki sabah kahvaltılarından cıkmıyayım sabah gidip aksam döneyim. Ama ben yapamam ki bunu. Boş bi beklenti.

İYi de daha nişanlıyken bu kadar yüz göz olmak niye? Sorunuzun sonunda “nişanlı” olduğunuzu tekrar belirtmeseydini evli sanardım, çünkü o kadar fazla samimi olmuşsunuz.

Elti dediğiniz insanın kuzeni sizin çok mu yakın arkadaşınız da kalkıp kahve içmeye davet ediyorsunuz ki?

Biraz da siz kaşınmışsınız açıkçası. Aranızda mesafe koymamışsınız. O yüzden daha evlenmeden evlenmiş gibi olaylar yaşamaya başlamışsınız.

Nişanlınızın annesini aramanız da çok yersiz ve saçma olmuş.

Nişanlınızın annesi dahil eltiniz olacak kişiye bence biraz mesafeli davranın. Bu kadar yüz göz olmaya gerek yok.

Merhaba merhaba, bitti gitti işte.

İYi de daha nişanlıyken bu kadar yüz göz olmak niye? Sorunuzun sonunda “nişanlı” olduğunuzu tekrar belirtmeseydini evli sanardım, çünkü o kadar fazla samimi olmuşsunuz.

Elti dediğiniz insanın kuzeni sizin çok mu yakın arkadaşınız da kalkıp kahve içmeye davet ediyorsunuz ki?

Biraz da siz kaşınmışsınız açıkçası. Aranızda mesafe koymamışsınız. O yüzden daha evlenmeden evlenmiş gibi olaylar yaşamaya başlamışsınız.

Nişanlınızın annesini aramanız da çok yersiz ve saçma olmuş.

Nişanlınızın annesi dahil eltiniz olacak kişiye bence biraz mesafeli davranın. Bu kadar yüz göz olmaya gerek yok.

Merhaba merhaba, bitti gitti işte.
Zaten yüz göz olmamam sorun 😳

Diger bir secenek; eltinize is bulun, calissin. Bunlar hep issizlikten.

( Calismayan kadinlarimiz yanlis anlamasin, eltide boyle durum oldugunu dusundugum icin yazdim.)

Ben olsam bir şeyimi gizleyip üzülmesin, kıskanmasın diye uğraşmam. Ama bir şeyleri gözüne sokup, laf dalaşına girip seviyesine de inmem. Normalde nasılsam öyle devam ederim hayatıma.
İşim gücüm yok eltiyle güç savaşına mı gireceğim? Vakti bolsa oturup dedikodumu yapabilir, umurumda olmaz.

Ee yani dimi? Bunlar istiyorki sabah kahvaltılarından cıkmıyayım sabah gidip aksam döneyim. Ama ben yapamam ki bunu. Boş bi beklenti.

ya öyle şey mi olur?
gelin ata binmiş ya nasip demiş, ne işin var sabah akşam nişanlının evinde?
madem geleneksel aile yapısına bağlılar, bunu bilmiyorlar mı?

Zaten yüz göz olmamam sorun 😳

Ben öyle düşünmüyorum. Daha evlenmeden, yok yere nişanlınızın annesini bir insanın lafıyla aramışsınız.

2. Eltiniz olacak insanı sevmiyorsanız eğer onun kuzeniyle ne kadar bir yakınlığınız olabilir ki? Neden kahve içmeye davet ettiniz?

Yanlış anlamayın ama biraz, siz de macera aramışsınız. Sevmediğim insanla muhatap olmam, kuzeniyle cartıyla curtuyla hele hiç olmam. Kötü olmaya gerek yok ama merhaba diyip ayak üstü laflayıp gidebilirdiniz.

Hele onun size laf taşıması sizin o yüzden nişanlınızın annesini aramanız... Falso.

Umursamaz olup kimseyi tınlamadan ve kimseyle samimi olmadan takılın bence.

şu insanların, insanlardan beklentileri beni öldürecek :) ezdirme kendini kuzum benim.

Nişanliyken zirt pirt gitmeye gerek yok zaten ölçülü görüşüyomuşsunuz çözüm şu eltiye carlayacaksiniz asla alttan almayin her lafina bi cevap verin anlamaz baska dilden kaynananiza gidin ve benim gelip gitmedigime takilmissin her hareketim sorun oluyomus benim size saygim sonsuz ama ben boyle biriyim sikayet etmeyin zamanla birbirimize aliscaz sizde beni taniyacaksiniz deyip eltinizinde sizin dedikodunuzu heryerde her firsatta yaptigini kulaginiza geldigini soyleyin ama benim icin sorun degil benim kimseyle bi problemim yok deyip polyanna susu vereceksiniz bakin gorun hersey nasil duzeliyor elti bir daha asla kv dinizi dolduramayacak ah ah bu aklim 15 sene once olsaydi 10 sene dedikodumu dinlemezdim ama siz dedigimi yapin

Back