Sayfanıza bugün katıldım herkesin çok farklı sıkıntıları varmış onu gördüm benim sıkıntımda babam
(
Erkek arkadasımı 3 yıldır tanıyorum 1 yıldırda beraberiz bu sene evlenmek istiyoruz ancak babam o kadar problemli insan ki daha bizim evlenmemize konu gelemedi.3 ay önce babamla annem tartıstılar sacma sapan bir şey yüzünden babam 2,5 ay eve gelmedi geldiğinde de beni ve erkek arkadasımı görmüş onun hesabını sormaya geldi bağırdı çağırdı gitti bizimle konuşmuyor diye bende halamla konuştum durumu anlattım tanımaya gelmek istiyorlar babama sen söylermisin diye halamda ben karışmam teyzenin eşine söyle dedi neyse ona söyledim oda benimle konusurken babamn arkadası yanındaymıs eniştem babama söylemeden adam gitmiş söylemiş babam eve geldi senin bir mevzuların varmıs neymiş o mevzular diye yine bagırmaya basladı bende dedim tanısmaya gelmek istiyorlar tamam gelsinler 2 hafta sonra istesinler 1 ayada düğünü yapsınlar dedi annemde karşı cıktı ben kızımı sokakta bulmadım dıye o gün daha gitmedi eve geri dönmüş oldu ama 20 gündür ağzını açıp konu ile ilgili tek kelime etmedi geçen gün annem dedi tanısmaya gelmek istiyorlar diye yine bağırmaya basladı ve gitsin eniştesiyle tanıstırsın bizim haberimiz olmadan milletin haberi oluyor diye annemde sen sordunda söylemedi mi snn kardesın verdı o akılı kıza dıye soylenmeye sonuc yine yok konu açılıyor alevleniyor ve kapanıyor bir sonuca baglanamıyor karsı taraf haber bekliyor gelmek istiyorlar artık onlarıda idare edemiyoruz.Birde babam dayımlarla anneannemlerle konusmuyor ve evlenen tek torun yegen benim isteme söz nişan nasıl olacak ortalık karışmadan bu işin içinden nasıl cıkacagımı bilmiyorum...Heyecandan daha çok sıkıntı stres yasıyorum.Rabbim insallahh hayırlısı ıyı ısın ıcınden cıkmama nasıp etsın
((