Demek seviliyorsunHoşbuldum, sacimdan çeke çeke getirdiler zorla
Sultancım beni sona al :) Çıkıp tekrar girdim çünkü kalan 2yi de okudum.Allah kabul etsin inşallah :)
ÖyleyimdirDemek seviliyorsun
Tamam canım öyle olsun madem :)Yok canım olurmu öyle şey sıran dursun. Zaten sen çıktığın sırada benim için yeni başlanmıştı ağırdan gittik bayağı anca bugün bitirişide sen yaptın bak. Hak kalmadı üstünde :)
Sıralama yeniden değişti mi canım @Lokumcukk adli arkadaştan hakkıyla istemiştim amaLISTEMIZ
sSultans Ergün Kızı Sultan
Rakika Hatice Kızı Hanife
@Madammor
C cansu_trUfuk Kızı Cansu
Umutvar123
@Lokumcukk
C cibilicibilisaksak06Sait Kızı Gamze
miyaww__
@hediye-i rahmet (Mazeretli)
@Hayalimdi gercek olduNecip Kızı Hatice
@glmserserSeçil
ftmclk Süleyman Kızı Fatma
Liste alımlara açıktır.
sSultans Ergün kızı Sultan için okundu. Kalan; O
SıraRakika Hanife Kızı Hatice'de
Haydi Bismillah Kalan; 41
Sıralama yeniden değişti mi canım @Lokumcukk adli arkadaştan hakkıyla istemiştim ama
Pardon o zaman canım :)Yok kuzum sıranız değiştirildi sen üste çıktın da ben o listeyi eski sayfadan alıntı yaptım şimdi düzelteceğim
Aaaaaaaaaaa inanamiyorummmm geldinnnnÖyleyimdir
Geldim canım benim :) nasılsın?Aaaaaaaaaaa inanamiyorummmm geldinnnn
Ya iyim seni gördüm daha çok sevindim iann çok çok mutlu oldum oleyyyyyyGeldim canım benim :) nasılsın?
Teşekkür ederim canım benim, ben de sizin beni coşkulu karşılamaniza çok mutlu oldum :) Allah razı olsun :*Ya iyim seni gördüm daha çok sevindim iann çok çok mutlu oldum oleyyyyyy
hepimizden insallah CanimbrnimmmTeşekkür ederim canım benim, ben de sizin beni coşkulu karşılamaniza çok mutlu oldum :) Allah razı olsun :*
Ben de 5 aliyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?