Yasin süresi yaZacaktın herhalde canımftmclk @Masalyuzlusevdam Mammamia2 @Rhm2323 @yelsem @Zehra_gns Kızlar sayımız az henüz 1. kişideyiz sizlerde katılmak isterseniz listemiz alımlara açık. 1 kişiye 41 meryem suresi okuyarak devam ediyoruz kişilerin sırası ile.
başka bir grupta meryem suresine devam ediyorum canım o bitsin size de katılırım inşallah şimdi beni dahil etme olur muYasin süresi yaZacaktın herhalde canımolur bende katılırım
Canım eşim buraya yazdığımı bilmiyor bu aralar nedir bu kadınlar kulübü diyip duruyor.. ismimi vermeyeyim çakar davayı..Sade ismini söyle onu yazalım ozaman kuzum
Canım eşim buraya yazdığımı bilmiyor bu aralar nedir bu kadınlar kulübü diyip duruyor.. ismimi vermeyeyim çakar davayı..
başka bir grupta meryem suresine devam ediyorum canım o bitsin size de katılırım inşallah şimdi beni dahil etme olur mu
Hakkını helal edersen canım ben isterimSırasını değiştirmek isteyen varsa alsın benim sirami
Sultancım beni sona al :) Çıkıp tekrar girdim çünkü kalan 2yi de okudum.Allah kabul etsin inşallah :)LISTEMIZ
sSultans Ergün Kızı Sultan
Rakika Hatice Kızı Hanife
@Madammor
C cansu_trUfuk Kızı Cansu
Umutvar123
@glmserserSeçil
C cibilicibilisaksak06Sait Kızı Gamze
miyaww__
@hediye-i rahmet (Mazeretli)
@Hayalimdi gercek olduNecip Kızı Hatice
Reengarenk
ftmclk Süleyman Kızı Fatma
Liste alımlara açıktır.
sSultans Ergün kızı Sultan için okunuyor. Kalan; 2
Geri dönmüşsün hoş geldinSultancım beni sona al :) Çıkıp tekrar girdim çünkü kalan 2yi de okudum.Allah kabul etsin inşallah :)
Hoşbuldum, sacimdan çeke çeke getirdiler zorlaGeri dönmüşsün hoş geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?