- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
- 298
5 aldim kalan 55 aldım kalan:10
İnşallah hayırlı haberlerini alırız Mervecim ❤❤Arkadaşlar yarın aşılamam var tutması için dua edermisiniz benim için çok ihtiyacım var dualarınıza
Ben okurum seninkini gülümBen Merve için aldım ama okuyamadım mazeretlendim
Ben okurum seninkini gülüm
Helal olsun canım benim. O hece hece okuman, gayret göstermen Rabbimin o kadar çok hoşuna gidiyor kiALLAH razı olsun canım herkesden özür diliyorum arapçayı heceleyerek okuduğum için yetiştiremedimhakkınızı helal edin
2sayfa okudum canım 3. den başlayabilirsin. Mazeretliyim Kurana dokunmak istemiyorum yoksa hangi ayetti bakıp yazardım canımHelal olsun canım benim. O hece hece okuman, gayret göstermen Rabbimin o kadar çok hoşuna gidiyor ki
Dilersen kaçıncı sayfada kaldığını söyle ordan devam ediyim
Tamam gülüm :)2sayfa okudum canım 3. den başlayabilirsin. Mazeretliyim Kurana dokunmak istemiyorum yoksa hangi ayetti bakıp yazardım canım
2 okudum kalan 39Hayırlı evlat sahibi olmak için 41 yasin suresi
sSultans Ergün Kızı Sultan(Mazeretli)
Rakika Hatice Kızı Hanife
@Madammor
C cansu_trUfuk Kızı Cansu
@Hayalimdi gercek olduNecip Kızı Hatice
ftmclk Süleyman Kızı Fatma
@LokumcukkÇiğdem
A aselatilganMerve (Mazeretli )
Gullbahcemm Tülay ve İsmail çifti
@kanikeyBüşra
Dil-i bitab Saliha
masal3487 Nevzat kızı Özgün
Judy_K Nermin
U Umudmsn0000Ayşe
Gullbahcemm Tülay ve İsmail çifti için okuyoruz.
Kalan:41
*Herkes en az bir adet okusun arkadaşlar*
Canim bundan sonraki arkadaslara okuyup derken yasin mi okuyacaksin?Arkadaşlar bi süredir ilgilenemedim hiç öncelikle helallik istiyorum çok enteresan bi süreçteyim ne hissettiğimi bile bilmiyorum düşünmemeye çalışıyorum netice gününe kadar bugüne kadar benim için okuyan fakat benim okuyamadığım arkadaşlarım hakkınızı helal edin lütfen bundan sonraki arkadaşlara okuyup yeni listede olmamayı düşünüyorum biraz dinlenmem lazım sanırım çok fazla yüklendim kendime her yönden hepinizden Allah razı olsun ağzınıza yüreğinize sağlık umarım geri dönüş yaptığımda hepiniz hamiş olmuş olursunuz bu seferde hayırlısıyla doğum yapabilmek için dua ederiz birbirimize hepinizin ayrı ayrı emeği var iyiki denk gelmişim iyiki katılmışım aranıza Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah kendinize çok iyi bakın herşey için çok teşekkür ediyorum
Canim okuruz da onu.burdan devam ettirmeyelim karisiklik olmasin yeni baslik acsan olur mu? Hanifenin telfnu bozulmus canim maalesef göremez mesajınıKızlar salı günü annemi hastaneye yatıracaklar ya ilaç tedavisi ya ameliyat olacakmış sizden rica etsem onun içinde 41 Yasin okuyabilirmiyizDil-i bitab Rakika bide Hanifecim canım Tülay’a söylermisin telefondan annem için oda dua edebilir mi
Canim bundan sonraki arkadaslara okuyup derken yasin mi okuyacaksin?
Tamam canimEvet canım listenin sonuna kadar okuyabildiğim kadar okucam arkadaşlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?