Canım çıkartmaya gerek yok hayırlı haberlerle gel inşallah ❤selamun aleyküm kızlar ben bu hafta istanbula 5. tüp bebek denemesi için gidiyorum.Dualarınızda unutmayın beni hepiizin kandili mubarek olsun rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepinize inşallah.artık tedavi sonrası memleketime dönünce iyi haberlerle katılırım aranıza Allaha emanet olun arkadaşlar hakkınızı helal edin :)
Rakika canım şimdilik beni listeden çıkar inş. döndüğümde yeniden alırsın
Allah mübarek etsin kardeşim çok sevindim hayırla sağlıkla kucağına al inşallah ❤Kızlar öncelikle hepinizin kandili müberek olsun Rabbim bu günleri tekrar görmeyi nasip etsin inşallah . Bugün çok güzel bi haberim var size hamile olduğumu öğrendim çok yeni daha . İnşallah Rabbim bekletmeden hepinizede nasip eder dualarımdasınız hep .
İnşallah canım çok sağolAllah mübarek etsin kardeşim çok sevindim hayırla sağlıkla kucağına al inşallah ❤
inşallah canım Allah hepimizin yüzünü güldürsünAllah mübarek etsin kardeşim çok sevindim hayırla sağlıkla kucağına al inşallah ❤
Çok sevindim canım benim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin Rabbim inşallah bizleridr unutma dualarındaKızlar öncelikle hepinizin kandili müberek olsun Rabbim bu günleri tekrar görmeyi nasip etsin inşallah . Bugün çok güzel bi haberim var size hamile olduğumu öğrendim çok yeni daha . İnşallah Rabbim bekletmeden hepinizede nasip eder dualarımdasınız hep .
Sağol canm benim her zaman dualarımdasınız hepinizÇok sevindim canım benim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin Rabbim inşallah bizleridr unutma dualarında
Tamam canım benim Allaha emanet olKızlar ben bu ara çok yoğunum musait bı zaman bulduğumda 2 tane okuyacağım kalan 23 . 3 yada 4 gün gezmeye gideceğim hat değişikliği yapıyorum bu yüzden telefonumda internete olmayacak siteye belki giriş yapamam haberiniz olsun
Rabbim hayirli ve saglikli bir sekilde pozitif sonuc almayi nasip etsin.Arkadaşlar yarın aşılamam var tutması için dua edermisiniz benim için çok ihtiyacım var dualarınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?