- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
bu hafta çok yoğunum 3 tane okuyacağım canım yoksa daha çok okurdum allah acil şifalar versin..Yarına kadar diye biliyorum canım yarında dahil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu hafta çok yoğunum 3 tane okuyacağım canım yoksa daha çok okurdum allah acil şifalar versin..Yarına kadar diye biliyorum canım yarında dahil
Tamam canım Allah razı olsunbu hafta çok yoğunum 3 tane okuyacağım canım yoksa daha çok okurdum allah acil şifalar versin..
2 tanede ben alıyorum canim biraz hastayım giremiyorum grip bugaz agrisi listeden çıkarma beni.elimden geldiğince okucam insallah
KALAN. 27
Canım geçmiş olsun allah sifani versin üzüldüm bakanın varmı yalnizmisinHanımlar hayırlı sabahlar banyoda düştüm ve ayağımı fena burktum çok kötü ayağım . Kendim için şimdilik 2 aldım kalan 16 .
Çok geçmiş olsun canım buz koysaydin olmadı bi doktora gitHanımlar hayırlı sabahlar banyoda düştüm ve ayağımı fena burktum çok kötü ayağım . Kendim için şimdilik 2 aldım kalan 16 .
Çok çok geçmiş olsun canımHanımlar hayırlı sabahlar banyoda düştüm ve ayağımı fena burktum çok kötü ayağım . Kendim için şimdilik 2 aldım kalan 16 .
Geçmiş oşsun canım nasılsın şimdi??Hanımlar hayırlı sabahlar banyoda düştüm ve ayağımı fena burktum çok kötü ayağım . Kendim için şimdilik 2 aldım kalan 16 .
Hanımlar hayırlı sabahlar banyoda düştüm ve ayağımı fena burktum çok kötü ayağım . Kendim için şimdilik 2 aldım kalan 16 .
Ben çocukken bana da yapmışlardı aynısını :) Allah şifa versin canımCanlar çok teşekkür ediyorum hepinize tek tek etiket yapamadım ama tek tek hepinizi öpüyorum doktora gitmedim koca karı ilacı yaptık o gece . Soğan zeytin ve tuz dövüp koyduk çok şükür şuan biraz sızlıyor ağrım falan yok . Eşim evde birkaç gün o yardımcı oluyor sağolsun