İyi geliyor ama gerçekten canım artık insanlar doktora bile gitmeye korkuyor yani ben korkuyorum birinin dediğini biri tutmuyor anlamıyorum bunlar nereden mezun oluyor :)Ben çocukken bana da yapmışlardı aynısını :) Allah şifa versin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi geliyor ama gerçekten canım artık insanlar doktora bile gitmeye korkuyor yani ben korkuyorum birinin dediğini biri tutmuyor anlamıyorum bunlar nereden mezun oluyor :)Ben çocukken bana da yapmışlardı aynısını :) Allah şifa versin canım
Allah onlarsiz da bırakmasın onlara mecbur da bırakmasın :)İyi geliyor ama gerçekten canım artık insanlar doktora bile gitmeye korkuyor yani ben korkuyorum birinin dediğini biri tutmuyor anlamıyorum bunlar nereden mezun oluyor :)
Aynen canım öyle haklısınAllah onlarsiz da bırakmasın onlara mecbur da bırakmasın :)
sSultans canım ben billdirdim ama yinede söyleyeyim bu hafta 2 mevlid hafta sonu da düğünümüz vardı ondan pek okuyamadım genelde günde 5 tane okumaya çalışıyorum kusuruma bakmayın lütfen.
Canım yanlış etiket yapmışsın :)Sıra Rakika Necip Kızı Hatice'de
KALAN ; 33