@gulucukgs şimdi liste karışmasın belina da okuyormuş bu gün herkes sayısını okusun yarın sayıları değiştirim bir kaç arkadaşın herkesin sayısını değiştiremem çok karışmasın yarından başlarsın okumaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hımm tamm canm listeyi düzenliyorum şimdiYazilari şimdi gördum gorunmuyordu
ismini de söylermisinhımm tamm canm listeyi düzenliyorum şimdi
HOŞBULDUK TATLIM.gülücük hoşgeldin aramızaa
KATILIRIM CANIM DAHA BAŞLAMAMIŞTIM ÖĞLE NAMAZIYLA BAŞLICAKTIM.@gulucukgs sen belinanın sayılarını okuma arkadaşımız geldi okuyormuş sende katılmak istiyorsan sayıları tekrar düzenleyeceğim
OLUR. BUGÜN OKUMUYORUM YARIN SAYIYI SÖYLERSİN CANIM.@gulucukgs şimdi liste karışmasın belina da okuyormuş bu gün herkes sayısını okusun yarın sayıları değiştirim bir kaç arkadaşın herkesin sayısını değiştiremem çok karışmasın yarından başlarsın okumaya
ALLAH YARDIMCIN OLSUN.Slm kızlar hsg yi cekildim. Biraz agri oluyor o kadar toplam 5, 10 dk arasi suruyor. Cok korkmama ragmen guzel gecti. 2 dk adet sancisi gibi agri oluyor. Cok şükür sonuclarim iyi cikti. Doktor tüplere ilac verildiği için bu ay gebelik Şansın yüksek dedi. Ins. Rabbim hsg yi vesile kılarda bu ay gelir mucizem. Dua eder dua beklerim kızlar. Rabbim gönlümüzdekini hayırlı bir şekilde bizlere nasip eder ins. Aminnnnn.
HOŞBULDUM.Kizlar bugunde okudum 1280 yarin rakam degisince bildirin yine devam okumaya. Yeni arkadasa hosgeldin diyorum. Rabbim gönlümüzden geceni hakkimizda hayırlı eyle amin...
yarın son yayınladığım listeye bakın öyle okuyun lütfen kızlar tamam mı..... canm hakkımızda hayırlısını versin Rabbim bebeklerinizle sizi tez zamanda kavuşturur allahım sizi inşallahhhKizlar bugunde okudum 1280 yarin rakam degisince bildirin yine devam okumaya. Yeni arkadasa hosgeldin diyorum. Rabbim gönlümüzden geceni hakkimizda hayırlı eyle amin...
canm hayırrrr yumurtlama günlerin var eczaneden ovulasyon testi al öğren yumurtlama günlerini genelde adet gününün 1.gününden sayılır 14.günden sonra yumurtlama günü başlar14.-18.gün arası en uygun zaman olur ama adet döngüsü önemli değişir yaniCAHİLLİĞİME VERİNDE BİŞİ SORABİLİRMİYİM.
YANİ ADET GÜNÜM BİTTİKTEN SONRA HEMEN Mİ HAMİLE KALIYOZ.