- 19 Kasım 2014
- 501
- 597
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ANLADIM BEN 7 DE ADET OLDUM 14 DE YIKANDIM. HER AYIN 7 YADA 8 DE ADET OLUYOM. YANİ 21-22-23 DE BÜYÜK Bİ İHTİMALLE HAMİLE KALABİLİRİM. DENİCEM BU AY.
HOŞ BULDUM. NE MARKA ALDIN GİTTİGİDYODA BİR SÜRÜ VAR. HANGİSİNİ ALAYIM.hoş geldin, ben bu ay ilk kez ovülasyon testiyle takip edeceğim bakalım. istersen sende al, öyle takip daha kolay olur diye düşünüyorum
bende okuyorum arkadaşlar.rabbim kabul etsin inşallah hepimizn dualarını
Geçmiş olsun cnm bnde çektrmiştm bana vesile olmadı ama sana inşallah olur cnmSlm kızlar hsg yi cekildim. Biraz agri oluyor o kadar toplam 5, 10 dk arasi suruyor. Cok korkmama ragmen guzel gecti. 2 dk adet sancisi gibi agri oluyor. Cok şükür sonuclarim iyi cikti. Doktor tüplere ilac verildiği için bu ay gebelik Şansın yüksek dedi. Ins. Rabbim hsg yi vesile kılarda bu ay gelir mucizem. Dua eder dua beklerim kızlar. Rabbim gönlümüzdekini hayırlı bir şekilde bizlere nasip eder ins. Aminnnnn.
canm bir üstte sayın belli oldu ona göre başlayabilirsintamam canım allah kabul etsin.