Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İNŞALLAH HAYIRLI SONUÇLAR ALIRSINKizlar yarin hsg cekilecek bana dua edermisiniz. Kötü bir sonuç çıkmasın diye. Temiz ciksin sonuclarim. Rabbim ins. Hsg yi vesile kilarda bu ay hamile olurum. Dua eder dua beklerim. Ismim yasemin.
hepimizin çok güzel günlerini görmek burdan nasip olur inşallah, iyi ki varsınız hiçbirinizi tanımıyorum ama dualarınıza ortak olmak güç veriyor, Allah hepinizden ayrı ayrı razı olsun.kızlarr duaya başladık Rabbim kapılarını açtı bana ben etkisini gördüm Rabbim sizlerinde dualrını kabul eder inşallah en kısa zamanda tam olarak olmasa da en azından artık üzgün değilim
aynen bende her gece duamı yapıyorum ondan sonrada ayrı duamı yapıyorum allahım hepsine tek tek iyi haberlerini verdir diyorum çok güzel bişey canı yürekten istiyorumhepimizin çok güzel günlerini görmek burdan nasip olur inşallah, iyi ki varsınız hiçbirinizi tanımıyorum ama dualarınıza ortak olmak güç veriyor, Allah hepinizden ayrı ayrı razı olsun.
kızlar @belinayesila arkadaşımızdan ses yok onun sayısını okuyabilecek olan var mı
kızlar @belinayesila arkadaşımızdan ses yok onun sayısını okuyabilecek olan var mı
Blkide buraya gelmiyodr ama okuyodr nasıl bilicez şimdiCanim bu aksam baska bir sayfada 1000 tane ya latif aldi. Acaba burayi unuttu mu belinayesila.