Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım herkes sormuş ama; bende sorayım. ben hergün namazımı kılıcam, 1280 adet ya-latif çekicem. adet olduğum günlerde namaz kılmayıp sadece ya-latif çekicem doğrudur değil mituuba84 N nebahat_1990 @belinayesila pozitifhatun @eymen4545 @hoppacuppa trksng mutlu-umutlu @ERSU @okulum esma73 kızlar bu gün başlıyoruz herkes bildirim yapsın lütfen ve gününde okumak çok öenmli lütfen atlamayın
evet canım toplu duayı okuyacaksın 11 defa okunanlarıda okuyacaksın ardından sayını okuyacaksıncanım herkes sormuş ama; bende sorayım. ben hergün namazımı kılıcam, 1280 adet ya-latif çekicem. adet olduğum günlerde namaz kılmayıp sadece ya-latif çekicem doğrudur değil mi
canm listeyi görmedin miben inşallah her gün 1.000 Ya Latif okuyacağım
canm detaylı olarak anlattım bi bak anlamadığın yer olursa sor lütfen bu gün başladıkbende 1.280 Ya Latif çekeceğim inşallah...Hacet Namazı kılıp herkese ismen dua edeceğim...
evet canmKizlar bugun adetliyim
Ama anladim ben hergun 31 aralik a kadar 1.280 adet ya latif cekecem cekmeden once listedeki 13 kisinin adini ve dileklerini okuyacam sonra baslayacam. Adet bitiminde de hergun 31 aralik a kadar hacet namazi kilacam toplu duamizin dileklerimizin kabulu icin diye namaz sonunda yine 13 kisinin adini ve dileklerini soyleyecem.
Dogru anlamismiyim.
canm detaylı olarak anlattım bi bak anlamadığın yer olursa sor lütfen bu gün başladık