- 5 Kasım 2014
- 7.514
- 5.191
- 39
estağfirullah. estağfirullah. estağfirullah.
el açtık kapına geldik ne olur yarabbim bizi boş çevirme.amin
Âlemlerin Rabbi olan Allah’a hamd olsun.
Peygamberimiz Hz. Muhammed (a.s)’e, onun bütün ehl-i beytine ve ashâbına salât ve selâm olsun.
Ey Rabbimiz! Bizden ibadetlerimizi kabul buyur.amin
Şüphesiz ki sen her şeyi işiten ve her şeyi bilensin.
Bizim tövbelerimizi kabul eyle.amin
günahkar ağzımla yaptığım dualarımı, el açıp amin diyen kardeşlerimin dualarını kabul buyur.
amin
allahım dünyada ahireete hep iyilik ver. amin
efendimizin elleriyle kevser havuzundan içenlerden eyle. amin
allahım efendimiz birgün arkadaşları sahabe efendilerimizle oturuken kardeşlerimi görmek çok isterdim demişti. sahabe efendilerimizde biz senin kardeşlerin değilmiyiz dediklerinde sizler benim arkadaşlarımsınız buyurmuştu. ben ahir zamanda ben öldükten sonra bana itaat edenleri görmek isterdim demişti. allahım efendimizin kardeşlerim dediği insanlardan eyle. amin.
hayırlı evlatlar ver. N nebahat_1990 kardeşiminde gönlünden geçenleri kabul buyur.
ölmüşlerimize merhamet eyle. bizleride kabir azabından koru. amin.
"bekarlarımıza hayırlı kısmetler ver, doğuracağımız kuzularımızada başarı, huzur, bereket ve sağlık içinde bir ömür lütfeyle! her türlü kötülüklerden ve zararlı alışkanlıklardan muhafaza eyle Allah’ım! amin.
amin
el fatiha.
el açtık kapına geldik ne olur yarabbim bizi boş çevirme.amin
Âlemlerin Rabbi olan Allah’a hamd olsun.
Peygamberimiz Hz. Muhammed (a.s)’e, onun bütün ehl-i beytine ve ashâbına salât ve selâm olsun.
Ey Rabbimiz! Bizden ibadetlerimizi kabul buyur.amin
Şüphesiz ki sen her şeyi işiten ve her şeyi bilensin.
Bizim tövbelerimizi kabul eyle.amin
günahkar ağzımla yaptığım dualarımı, el açıp amin diyen kardeşlerimin dualarını kabul buyur.
amin
allahım dünyada ahireete hep iyilik ver. amin
efendimizin elleriyle kevser havuzundan içenlerden eyle. amin
allahım efendimiz birgün arkadaşları sahabe efendilerimizle oturuken kardeşlerimi görmek çok isterdim demişti. sahabe efendilerimizde biz senin kardeşlerin değilmiyiz dediklerinde sizler benim arkadaşlarımsınız buyurmuştu. ben ahir zamanda ben öldükten sonra bana itaat edenleri görmek isterdim demişti. allahım efendimizin kardeşlerim dediği insanlardan eyle. amin.
hayırlı evlatlar ver. N nebahat_1990 kardeşiminde gönlünden geçenleri kabul buyur.
ölmüşlerimize merhamet eyle. bizleride kabir azabından koru. amin.
"bekarlarımıza hayırlı kısmetler ver, doğuracağımız kuzularımızada başarı, huzur, bereket ve sağlık içinde bir ömür lütfeyle! her türlü kötülüklerden ve zararlı alışkanlıklardan muhafaza eyle Allah’ım! amin.
amin
el fatiha.