Ya yeter artık çocuk musun sen limonlu? Bu nedir ne kadar abarttın.. He tamam haklısın, duymak istediğin buysa duy da rahatla.
Her şeye hakkı hukuku karıştırmayın ayrıca artık. Ne hakkın var ki elaleme beddua etmeye Allah sorsun falan diye?
Bu nasıl bir kafa yapısı ki bana hak verenler oldu dedim diye çıldırdın? Ne kadar damarıma basarsan bas kimsenin burada adını vermeyeceğim. Kimse de çıkıp burada ben demiştim demez, boşuna uğraşma. Arkadan konuşmak diye insanları da suçlama. Hiçbiri bu topikte okuyan insanlar değil, özet akışından görüp gelenler. Söylenen de genel olarak sen kötü niyetle bir şey söylememişsin ama fazla yüklenilmiş üzerine yönünde oldu. Ağzına gelen her lafı kibar bir üslupla yazıp da canımm kusura bakma iyiniyetlisin bilmemne deyince kalp kırmamış olmuyorsun. Laf etmeye kimsenin hakkı olmasın diye o şekilde yazmış oluyorsun.
Bir sürü çıkan oldu iki topikten de tatil vs gerekçe göstererek. Ben hiç kimseye böyle celallendiğini görmemiştim. Bana mı yetti gücün bir tek?
İnsanlar ben altından kalkamıyorum, yoğunum okuyamıyorum deyip çıkıyor. Ben alt tarafı bir hafta müsade istedim, ona rağmen yine de sırf okumuş olayım diye okuyup duanı da etmeyi teklif ettim sana. Hala nasıl iyi niyetimi sorgularsın benim?
Okuyamayacağım dediğim halde 200 taneyi emrivaki verip sanki 2 tane vermiş gibi az oku az oku diye bahsetmen inanılmaz sinirlendirdi ondan sonra karşılık verdim zaten.
Sen haklısın desinler diye topladığın yandaşlarına söyle eksik dua etmesinler.
Allah gönlüne göre değil de gönlündeki dileğin her ne ise onu versin. İşsizlik zordur, en iyi ben bilirim.
Bu okumaları da bu kadar abartmayın. Okumaların aksaması dualarınızın kabul olmayacağı anlamına falan gelmez. Boşu boşuna kendi duanızın enerjisini bozmayın.