Yok estağfurullah niye damdan düşer gibi olsun arkadaşım bilmediklerimizi hepimiz soruyoruz
Ayatel kursi okunan dua cnm
Öncelıkle perşembe gecesı başlanıyor 2 rekat hacet namazı kılınıp Helal ve meşru isteğin için niyet ediyorsun (genellikle geceyarısı başlayın ve 7 gun de geceyarısı okuyun denıyor )
1 gün 50 defa
2 gün 170 defa
3 gün 220 defa
4 gün 313 defa
5 gün 50 defa
6 gün 170 defa
7 gün 313 defa okuyup tekrar 2 rekat namazını kılıp duanı yapıyorsun.
Yapanlar çok etkili olduğunu belirtmiş ancak bana daha nasip olmadı nasip olursa bende ramazanda niyetlıyım Allah dualarımızı kabul etsin.
Ancak her ne isteyeceksenız hakkınızda hayırlısıysa isteyin ben bazen forumda görüyorum (yanlış anlama olmasın asla burası için yazmıyorum )illa ayrıldıgım sevgilim geri dönsün illa görüştüğümle evleneyim olmaz illa x şirkette işe gireyım vs olmaz hakkımda hayırlı yazdıysan nasip eyle yazmadıysan hakkımda hayırlısını en tez zamanda nasip eyle demek en güzeli.Birde daha yaşı küçük aklı ermeyen üyede çok buralarda hoşlaştığı çocuk x den ayrılsın falan istiyor görüpte böle uygulamalara girmeye kalkanlar var onlara yazıyorum bunu sakın sizin işiniz gücünüz ters döner öyle iyi niyetli olmayan isteklerde size döner haberiniz ola