Allah razı olsun canım teşekkürlerNasıl yanı sadece Lem Yelid Le Yelid Lem Yelid mı dıcez eger oyleyse ben bın tane alayım yarın okurum ınsallah
bu durumda kalan 30.000
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun canım teşekkürlerNasıl yanı sadece Lem Yelid Le Yelid Lem Yelid mı dıcez eger oyleyse ben bın tane alayım yarın okurum ınsallah
bu durumda kalan 30.000
Allah razı olsun canım teşekkür ederim500 aldım kalan 29500 canım Rabbim duanı kabul eylesin inşallah
Kaynağını tam bilmiyorum zaten araştırdım dedim ve kimseye inanın yapın da demedim zaten duayı kesmemek için araştırıp buluyorum art niyetim yokBöyle şeyler hurafedir lütfen itimat etmeyiniz araştırmis olabilirsiniz ama kaynaklarinin güvenilir olduğunu sanmıyorum bunlar ne Kuran da nede sünnette geçmiyor hayırlı evlat için gerçekten içten devamlılık la dua edin daha çok faydasını görürsünüz.
Yürekten yonelmedigimizi nerden çıkardınız anlamadımTabiki de burdaki herkesin niyetinin samimi olduğunun farkındayım fakat lem yelid "dogurmamış" demektir Allah in sıfatıdır bunun bir faydası dokunmaz bunu söylemem gerektigini düşündüm hepimiz yürekten yönelerek onun için dua etsek daha faydalı olur inşallah
Teşekkürler canım *Allah razı olsunNasıl yanı sadece Lem Yelid Le Yelid Lem Yelid mı dıcez eger oyleyse ben bın tane alayım yarın okurum ınsallah
bu durumda kalan 30.000
Aminnnnnn inşallah canım cümlemizdenAllah razı olsun canım teşekkür ederim![]()
Yürekten yönelmiyoruz demedim dikkatli okursaniz herkesin samimiyetine inanıyorum dedim yanlış anlamayın istirham ederim yapıp yapmamak size kalmış en iyisini Allah bilir ben doğru bildiğimi paylaştığım Allah cumlemize hayırlı evlat nasib eylesin.Yürekten yonelmedigimizi nerden çıkardınız anlamadım
Sıkıntı yok amin sadece uslubunuzda hata vardı doğal olarak tepki veririm neyse HURAFE olarak adlandirdiginiz yerde fazla vakit kaybetmeyin tartışmaya da gerek yok iyi aksamlarYürekten yönelmiyoruz demedim dikkatli okursaniz herkesin samimiyetine inanıyorum dedim yanlış anlamayın istirham ederim yapıp yapmamak size kalmış en iyisini Allah bilir ben doğru bildiğimi paylaştığım Allah cumlemize hayırlı evlat nasib eylesin.
Geldim canimmm@hippotalamus @IsikOlsunEva @basbelasiyim @DenizinYosunKokusu @-Asmin- @tuzsuz_ruh kızlar bakar mısınız?
Canimmm 2000 de ben alayım önümüzdeki hafta salı yada çarşamba okurum insallahSon kalan 28.500
Sağ ol canım Allah razı olsun kalan 26.500 o zamanCanimmm 2000 de ben alayım önümüzdeki hafta salı yada çarşamba okurum insallah
Tamam canım çok sağ ol Allah razı olsunCanım şu an okuyamiyorum, inşallah okuyabildigim zaman kalırsa alacagimm.