- 2 Temmuz 2017
- 2.033
- 14.675
- 208
canım senden de kaynanandan da Allah razı olsun ellerinden öpüyorum kaynananın çok teşekkür ederim :)
Sndende razi olsun canm Rabbim yardimcin olsun:)❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım senden de kaynanandan da Allah razı olsun ellerinden öpüyorum kaynananın çok teşekkür ederim :)
Sayı veremiyorum, okuyabilirsem buraya yazarım olur mu ablacım?
Tamam ablam Allah razı olsun şimdiden ❤Sayı veremiyorum, okuyabilirsem buraya yazarım olur mu ablacım?
Hepimizden inşaallah, Allah herkesin dualarını kabul etsin, bu ara bebek tedavisi gören çok arkadaşımız var, umarım inşallah yeni yıla girerken hepsinden güzel haberler alırız.Tamam ablam Allah razı olsun şimdiden ❤
İnşallah Rabbim sevindirsin hepimiziHepimizden inşaallah, Allah herkesin dualarını kabul etsin, bu ara bebek tedavisi gören çok arkadaşımız var, umarım inşallah yeni yıla girerken hepsinden güzel haberler alırız.
Yürekten amin inşaallah.İnşallah Rabbim sevindirsin hepimizi![]()
Canim biz okuduk kaynanayla Rabbim kabul etsin Hayiri haberlerini bekliyorz❤Besmele çekip Lem Yelid diyeceksin canım sonra da dua edebilirsin :)
Allah sendende razi olsun rabbim hayirlisindan versin insaAllah yuzun gulsun evlad haberiyle...canım Allah razı olsun çok çok sağ ol
Umut etmiş,bizde yardımcı olmaya çalışıyoruz.Böyle şeyler hurafedir lütfen itimat etmeyiniz araştırmis olabilirsiniz ama kaynaklarinin güvenilir olduğunu sanmıyorum bunlar ne Kuran da nede sünnette geçmiyor hayırlı evlat için gerçekten içten devamlılık la dua edin daha çok faydasını görürsünüz.
Tabiki de burdaki herkesin niyetinin samimi olduğunun farkındayım fakat lem yelid "dogurmamış" demektir Allah in sıfatıdır bunun bir faydası dokunmaz bunu söylemem gerektigini düşündüm hepimiz yürekten yönelerek onun için dua etsek daha faydalı olur inşallahUmut etmiş,bizde yardımcı olmaya çalışıyoruz.
Zannedersem ismi azam olduğu için bu sıfatla dua ediliyor konu sahibi nerden öğrendiğini söylerse daha iyi olacakTabiki de burdaki herkesin niyetinin samimi olduğunun farkındayım fakat lem yelid "dogurmamış" demektir Allah in sıfatıdır bunun bir faydası dokunmaz bunu söylemem gerektigini düşündüm hepimiz yürekten yönelerek onun için dua etsek daha faydalı olur inşallah
Besmele çekiyorsun başta bir defa sonra her bir tane de lem yelidNasıl çekiyoruz canımRakika
Başlangıçta okumak yeterli canimBesmele tek başlarken mi okunacak,hepsinde mi,mutfaktayım tam bakamadım mesajlara