AMİİİİN CÜMLEMİZE İNŞALLAHRica ederim canım ne demek Rabbim inşallah en yakın zamanda nasip etsin inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AMİİİİN CÜMLEMİZE İNŞALLAHRica ederim canım ne demek Rabbim inşallah en yakın zamanda nasip etsin inşallah
Nasil olacak canim- Pudra Pembe - bı bakar mısın?
Besmele çekip Lem Yelid diyeceksin canım sonra da dua edebilirsin :)Nasil olacak canim
Tamam canimm :)Besmele çekip Lem Yelid diyeceksin canım sonra da dua edebilirsin :)
Tamam canimm :)[
Canım kusura bakma kaç tane okuyabileceğini yazabilir misin sayıdan düşeyim okuyan arkadaşlar da ona bakabilir :)
tamam canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun KALAN 34.79010 tane
@pkzz , @keremsareee , @bcgirl , @sonican ,safari_go , @R4bi4 , @oflumete , @neslihan3434 ,@Laale , @_meLinDa_ ,@TamBirAzize , @nur mawish kızlar sizleri de etiketledim sizlere sormadan ama yardımcı olur musunuz ?
canım senden de kaynanandan da Allah razı olsun ellerinden öpüyorum kaynananın çok teşekkür ederim :)Canim kaynanam 500 bnde 500 tane aldm.Rabbim kabul etsin
Ben şimdilik bin alayım,başka biriken yasin ve meryem sureleri var.Okursam yine alırım@hippotalamus @IsikOlsun @Madammor @basbelasiyimIcimdekiSonsuzDeniz @-Asmin- @tuzsuz_ruh kızlar bakar mısınız?
Teşekkürler canım Allah senden de razı olsun çok sağ ol :)Ben şimdilik bin alayım,başka biriken yasin ve meryem sureleri var.Okursam yine alırım
Hastayim canim bitene kadar tamamlanmamis olursa alacagimMeraba kızlar 4 yıldır hayırlı sağlıklı evlat sahibi olabilmek için yaptıklarım elimden gelen dualar şunlar belki size de faydalı olurum:
1)El Evvel ismini her gün ya da her namazdan sonra 37 kez zikredenin Cenab-ı Hak tarafından duası kabul olur.
2)Evladı olmayan 4 Cuma Ya Evvel diye 1000 defa samimiyetle zikrederse duası kabul olur.
3)Cuma günü ikindi namazı ile güneş batana kadar olan zaman diliminde Allah'tan isteyin.
4)Cuma günü akşam ezanına 45 dakika kala ''Ya Meliki Muktedirsin Allah'ım bana yardım et'' ismini 100 dfa tekrarlayıp dileğinizi söyleyin.
Bunları araştırıp buldum kızlar yanlışım varsa affola.
Şimdi sıra geldi 5. ye yani 70.000 Lem Yelid okumaya.En başta yapmam gerekeni yaptım ve başladım .Sizler de bana yardım etmek isterseniz sadece Besmele çekip Lem Yelid diyeceksiniz ve dua edeceksiniz.
Katılmak isteyen varsa kalandan düşüp yazabilir mi ?
Allah razı olsun şimdiden herkesten.Dua bitince yapacağım duada burda bana yardım eden herkesin adını da geçirmeyi unutmayacağım tabi ki ...
Ben başlangıç olarak 2000 aldım sizden de hayırlı duanızı bekliyorum...
KALAN:68.000