- 3 Temmuz 2009
- 3.389
- 730
- 398
- Konu Sahibi mavigece07
- #1.361
Kızlar bu geçtiğimiz salı açık açık sordum..Çünkü ilk 29 mayısta görüştük...nerdeyse 15 gün oldu..Hiç mesaj atmıyo aramıyo...Dedim salı günü mesajımda... " Görüşmemizle ilgili benimle ilgili düşüncelerini merak ediyorum " yazdım... Sonuçta eğer olumsuzsa boşuna beklemenin de alemi yok..
"Ben ikinci kez görüşmek istiyorum.Sanırım ikinci görüşmeden sonra netleşir. Sen ne düşünyorsun" yazmış.
Ben de " bencede ikinci görüşmeden sonra netleşir.Ama benim için bir olumsuzluk yok " yazdım...
O da "bana göre çok tatlısın.uyumlusun" yazmış . ben de " sen de bana " yazdım gülücüklerle falan işte.. Ya hakkaten dua ederkende dikkatli etmek lazım kızlar ben duamı ederken hep sanatsal bir ruha sahip olsun falan filan dedim ama bu seferki de çok mu fazla sanatsal ruhlu çıktı anlamadım
Salı günü işte dedim yani hobilerinede zaman ayır bana da zaman ayır . Ben sosyal olmanı çok taktir ediyorum. o yönün beni etkiledi yazdım. O da böyle düşünmene sevindim yazmış... Cumartesiye kadar bana haber ver dedim görüşmeden tanıyamayız birbirimizi dedim... En son kandilde kandilini kutladım...Kandil mesajıma cevap yazmadı.
Hala ne arıyo ne mesaj yazıyo... Akışına bıraktım anlayacağınız...Annemde durumu biliyo... O da merak ediyo niye böyle davranıyo diye....
Napıcağımı bilmiyorum kızlar çocuğuda çok beğendim..Özellikleri benim aradığım özelliklerle uyuşuyo... Hem beni beğendiğini söylüyo hemde arayıp mesaj yazmıyo...Çıldırıcam yani kafam sürekli bununla meşgul
İlginç. :44: Canım devam mı etsek acaba sana okumaya?
Mavişcim oğlak mıydı bu çocuk?
Ben öyle hatırlıyorum canım. Mavi daha evvel bir konu açıp bahsetmişti sanki oğlak burcu olduğundan.