- Konu Sahibi mavigece07
-
Dünde konuştuk bu resmen kul hakkıdır..bende tam 4444 olması konusunda çok titizleniyorum çünkü bu sayıların hepsinin birer şifre olduğunu hoca söylemişti..inşallah hakkını yiyen o kişi de girip bir açıklama yapar bu şekilde ortadan kaybolmaz..
inşallah canım, böylece öğreniriz okudu mu, okumadı mı, okuduysa kaç okudu da saptırdı 4444'ü ?
Amacı ne
Dünde konuştuk bu resmen kul hakkıdır..bende tam 4444 olması konusunda çok titizleniyorum çünkü bu sayıların hepsinin birer şifre olduğunu hoca söylemişti..inşallah hakkını yiyen o kişi de girip bir açıklama yapar bu şekilde ortadan kaybolmaz..
ya kızlar kusura bakmayın sinir oldum.......
o arkadaş online bugün siteye de girdi insan bir cevap yazar......
özelden msj attım yaptığın ayıp değil mi diye.....
ben mi büyütüyorum....
anlamadım ki....
Terbiyesizliği geçtim Allah korkusu da yok zaten öyle birinin aramızda işi de olmasın..yediği kul hakkıyla birlikte takılsın forumda
ben mi büyütüyorum....
anlamadım ki....
Terbiyesizliği geçtim Allah korkusu da yok zaten öyle birinin aramızda işi de olmasın..yediği kul hakkıyla birlikte takılsın forumda
sevilam varya inan 2 gün öncesinden başladım msj atmaya...Terbiyesizliği geçtim Allah korkusu da yok zaten öyle birinin aramızda işi de olmasın..yediği kul hakkıyla birlikte takılsın forumda
Kızlaaarr.. Yapmayın.. Ay nolur ukalalık yapmak istemiyorum kızmayın bana, ama geçti bitti.. Birileri hata yapmış olabilir, biz kimizki bu kadar yargılayabilioruz.. Hem böyle güzel bir topic te onun yaptığını çekiştirmekte olmaz.. Herkez allaha havale iyiliğiylede kötülüğüylede.. Dualarda buluşalım biz :))
canım haklısın......Allah razı olsun ki...iyi niyetle bizi doğruya sevkedecek arkadaşlarımız var forumda....
Canımsınn.. Herkez iyi niyetle burda , sinirinizi çok iyi anlıyorum.. Hepimiz kızdık, okumayanlara deil haber vermeyenlere.. Ama işte birde o kişinin hakkında konuşupta günahını almayalım..sevila ile konuştuk biraz dün :))
Bazıları bana der herşeyi iyi biliosun, bilmediğin tek tesettür onuda işine gelmio, açık gezmek işine gelio dimi diye.. Dedim evet sonuçta hergeçtiğimde dedikodumu ediosunuz ya o açıklığın günahınıda size yüklüyorum işte., açık gezen ben günahımı alan siz diye:)) ( ne fesatım dimi )
Yani o hesap cvp vermeyen allaha verdiği sözü tutmayanların günahını biz almayalım canlarımmmm.. Öpüyorum sizleriii
Merhaba canım. Ben dün katılmıştım aranıza. Duamı bitirmek üzereyim Allahım'ın izniyle. Şimdi yazdıklarınızı okurken dikkatimi çekti. Okurum deyip de okumayan, haber vermeyen de mi oluyor?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canımsınn.. Herkez iyi niyetle burda , sinirinizi çok iyi anlıyorum.. Hepimiz kızdık, okumayanlara deil haber vermeyenlere.. Ama işte birde o kişinin hakkında konuşupta günahını almayalım..sevila ile konuştuk biraz dün :))
Bazıları bana der herşeyi iyi biliosun, bilmediğin tek tesettür onuda işine gelmio, açık gezmek işine gelio dimi diye.. Dedim evet sonuçta hergeçtiğimde dedikodumu ediosunuz ya o açıklığın günahınıda size yüklüyorum işte., açık gezen ben günahımı alan siz diye:)) ( ne fesatım dimi )
Yani o hesap cvp vermeyen allaha verdiği sözü tutmayanların günahını biz almayalım canlarımmmm.. Öpüyorum sizleriii
Ağzına sağlık canım...evet malesef okurum diyip okumayan,haber vermeyen ya da son gün haber verip geciktirenler oluyor..çok ilginç dimi DUA başlığında böyle birşey olması :)) insanları dürterek dua ettiriyoruz sanki zorla gelin katılın dedik
Merhaba canım. Ben dün katılmıştım aranıza. Duamı bitirmek üzereyim Allahım'ın izniyle. Şimdi yazdıklarınızı okurken dikkatimi çekti. Okurum deyip de okumayan, haber vermeyen de mi oluyor?
Canım benim evet böyle durumlar oldu ama diliyoruz ki bundan sonra olmayacak.......
yeni listemizdeki kişiler artık son yaşananlardan sonra daha itina gsterirler....
belki hepimize ders olmuştur.....herkes 3 günde bitirir belki de
Ya valla kk üyesi olduğumdan beri o kadar farklı şeyler okuyorum ki, şaşırıp kalıyorum bazen. Ama bu en tuhafı sanırım. Evet bir de dua konusu burası. Dua edeceğim diye katıl. Okuma. Hem sözünde durma hem yalan söyle hem de kul hakkı al. Boşu boşuna günaha sokuyorlar kendilerini.
Amin canım biter inşaAllah. Valla üzüldüm aslında bu durumların olmasına. En azından okumadım deseler kalan sayı yine paylaştırılır. Umursamazlık gibi geldi bana.
ben mi büyütüyorum....
anlamadım ki....
kızlar ya ben hayırlısından bir adet kerem bursin istiyorum benım dua sıram geldıgınde boyle nıyet etsek olurmu:44:
tolinim ne alemsin sen ya....kerem kurban olsun sana....
niyet ederiz kuzucum sen merak etme......
avatarın da ne alem yedin yedin doymadın valla........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?