- 29 Nisan 2008
- 11.403
- 12.732
- 498
- Konu Sahibi mavigece07
yani ben sürekli takıpteyım hergun bakıyorum buraya onlıne olmasam bıle bı bakıyorum sayıda degısım varmı eksık varmı vs dıye 3 gunde okuyalım dersenız okurum katılırım seve seve.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu arada enfl duası için okuyamayan gorunen bır arkadas kalmıstı ses cıktımı
olmadı bölüşüp bıtırelım duasını
bu arada enfl duası için okuyamayan gorunen bır arkadas kalmıstı ses cıktımı
olmadı bölüşüp bıtırelım duasını
kızlar ya bana yarın sela ezan arası 3 taha okuyacak yokmu bi başlıyamadım duaya tek oldugum için
canım öle olmuobebişkommm sen bana oku bende sana okurum birimizden biri evleniriz heralda
canım öle olmuo
cuma günü sela ile ezan arası 21 taha süresi okunursa ALLAHIN izniyle evlilik olurmuş. ama tek kişinin okuması mümkün değil.7kişi okunsa adam başına 3 tane düşer olede oluyormuş.ben yarın kendim için yapmak istiyorum benim için sela ile ezan arası 3 taha okuyabilcek 6 arkadaş arıyorum sırayla okuyan arkdaşlarım için bende her hafta okuyacaktım ama henüz toplayamadım 6 kişi:/
biliyorum canım zaten şaka yaptım canım ya ben taha suresini denemiştim artıkın evlenmeyi iyice kafaya koyduğumdan epey bişeyler denedim yeni denemeyi düşündüğüm şey cuma günü sela vakti yüzüğün üstüne Allah ın isimlerinden birini şimdi unuttum onu mu denesem diyorum.
bu dediğim şekliylemi denedin canım bu çok etkili diolar aslında
bence evlenmeyelim hem evlenipte napıcaz evlenenler çokmu mutlu diye kandıralım kendimizi iyice tahtaları oynatmaya başladım hadi bakalım hayırlısı
Hahaha bende şimdi evliliğin ne kadaaaarrr hüzel bir şey olduğunu sayfa sayfa yazarım, tahtalar alt üst olur :))))
Kizlar benide yeni listeye ekler misiniz ??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yaaa capoeira varya bana arada bir geliyorlar işyerindekiler deli falan sanacaklar zaten içlerinden deli falan diyorlardır ne olacak bu halim bilmem bi sevgilim olaydı onun başına ekşirdim öyle yapıncada dayanamıyorlar kaçırıyorum herifleri ben niyeböyleyim ya
yani ben sürekli takıpteyım hergun bakıyorum buraya onlıne olmasam bıle bı bakıyorum sayıda degısım varmı eksık varmı vs dıye 3 gunde okuyalım dersenız okurum katılırım seve seve.
canım yanlış hatırlamıyorsam Taha suresinin tamamı değildi yanlış hatırlamıyorsam ilk 12 ayetiydi http://dualar.info/evlilik-icin-21-defa-taha-suresi-okumak.html şu linktede bir örnek var canım
canım bende hergün takip ediyorum.....
üstelik çok yoğun çalışıyorum iş yerinde......
herkes senin gibi sorumluluk sahibi değil malesef......
oysaki dua bu kul hakkı....
1 haftada zor dönüyor bazı arkadaşlar 3 günde zor gibi....
Mavi gece listeyhazırlarken yazsın.. 3 gün içinde okunacak die
evet ama canım listeyi hazırlayıp listedeki herkese bildirmek gerek çünkü herkes takip etmeyebiliyor nasıl olsa 1 haftta diye 1 2 gün sonra konuya girip bakıyor yani nerden biliyorsun dersen ben öyle yapmıştım
liste neredeyse 20 kişiye ulaştı sanırım arada katılmak isteyen arkadaşlar vardı ama hızlı okuyabilen maksımım 7 kişiyız
ben yapalım dersek katılırım ama gel gorkı okuyamayan olursa arkadasın duası uzar üzülür.
günde 80 adet okunsa 3 günde 240 adet okunur ki bu da kimseye dokunmaz bence ..