- 28 Mart 2013
- 12.825
- 17.328
- 498
- Konu Sahibi mavigece07
-
- #4.161
Arkadaşlar cepten giriyorum pekte vaktim olmuyor, birisi allah rızası için yeni listeyi paylaşsın.. Kafam karma karışık olduben kaç kişiye daha okuyacağım onuda bilmiyorum sıralar çok değişti çünkü..
Arkadaşlar cepten giriyorum pekte vaktim olmuyor, birisi allah rızası için yeni listeyi paylaşsın.. Kafam karma karışık olduben kaç kişiye daha okuyacağım onuda bilmiyorum sıralar çok değişti çünkü..
En son naraya okumustun onun duası bıttı Cnm derya denızın nıyetıne 222 adet okıycaksın duasını yazmadı daha
Canım kimlere okuyacaksın bilmiyorrum ama şuan deryadeniz için 222 adet okuyoruz
Canim ben ne oldugunu anlamaya calisiyorum sinirlerim alt ust. Ayrica nara neden liste duzenliyor? Bizim bir listemiz vardi oradan devam edilirdi okumayanlarinkini paylasip okurduk aramizda. Ben ne boyle pinpon topu gibi listede ordan buraya burdan oraya atilirdim, ne boyle sinirlerim bozulurdu.bir de canim sesimi cikardim, ama
kimse kaale almadi demekki ne yapayim? Bir dua konusunda karisiklik yasamamistim, o bile karman coman oldu..
Bu arada benimle ilgilendigin icin coook tesekkur ederim. Bu topikte sen bana kar kaldin bari..
Arkadaşlar malum ortalık Naranın okumasıyla birlikte bir hayli karışmış durumda. Nara'dan önce benim okumam olmuştu sorunsuz bir şekilde ve benim listem bu çiğil yavrusu gibi dağılmadan önceki son halidir. En iyisi bu sıralamaya göre kalanı gideni düzenleyip listemize devam edelim derim.
1)mavigece07 --> 202 adet okunacak
2)Lilruba --> 202 adet okunacak
3)MissCherryBloosom --> 202 adet okunacak
4)Ceylinimdeceylinim --> 202 adet okunacak
5)fndkfndk --> 202 adet okunacak
6)rapisa --> 202 adet okunacak
7)tolin --> 202 adet okunacak
8)Sottile --> 202 adet okunacak
9)capoeira --> 202 adet okunacak
10)özgem81 --> 202 adet okunacak
11)Nehirsu85 --> 202 adet okunacak
12)buujuu --> 202 adet okunacak
13)perican55 --> 202 adet okunacak
14)Nara87 --> 202 adet okunacak
15)deryadeniz28 --> 202 adet okunacak
16)Kelebekcim --> 202 adet okunacak
17)berirem --> 202 adet okunacak
18) cesmi_naz --> 202 adet okunacak
19) vazgecilmez --> 202 adet okunacak
20)cerenkar --> 202 adet okunacak
21)Limonlu_Cheescake --> 202 adet okunacak
22)_tiramisu_ --> 15 gün yok herkese eşit pay ettim
23)mariposa22(3 hafta yok!!)
24)ysmn --> 202 adet okunacak
Ben devam etmek istemiyorum kızlar herkese teşekkür ederim ...
zaten son okunacak olan kişilerde muhtemelen bana okumamışlardı hak geçmez diye düşünüyorum...madem bencillik değil bu mevzu böyle olsun...
Bu başlığı iyi niyetlerle açmıştım...Ama sonunda bu kadar karışacağını tahmin etmemiştim...
Sevgiyle kalın....
ben cuma gecesi yoldaydım. yeni dönebildim 2 gündür işlerden nete bakamadım.. su an ne konumdayız bilmiyorum kimlere okumam gerek...cuma akşamı yani bu akşam son...ama sonrasında kimseye okumayacağız en geç hafta sonuna kadar bitirelim derim...
boşta tefriciyelerde var.... :44::44:
kizlar son kez listeni paylasiyorum. listedeki arkadaslarin demek olarki hepsinden haber var. tek kirmizi ile olanlardan yok. yarina kader bekliyorum onlardan da haber gelmese listeden cikaracam ve yarin deryanin duasi ile sayilari yazacam.
1)Nara87 ---------listede
2)deryadeniz28--------listede
3)Kelebekcim--------listede
4)berirem-----listede
5) cesmi_naz---listede
6) vazgecilmez------listede
7)cerenkar--------- 4-u donecek haber bekleyelim ????
8)ysmn ----------listede
9)denizxxx...-listede
10)mavigece07...-listede
11)Lilruba --> ???
12)Ceylinimdeceylinim ---listede
13)fndkfndk -->listede
14)rapisa -->-listede
15)tolin -->???
16)capoeira---listede
17)özgem81 -->-listede
18)Nehirsu85 --> -listede
19)perican55 --listede
20)bigaripyalnizzzz...-listede
21)cameliie -listede
22)tiramisu - listede
23) ply- katilmak istiyordu ????
Her kes 222 tane tefriciye okumalidi. Olursanız Deryanin konlundekilerin hayata kecmesi için niyet ede bilersiniz liste hazırdı Nara paylaşmıştı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bir seyi anlamadim bana okunan listede her kesin sirasi deryanin listesindeki kimi idi. Neden o zaman kimse sesini cikarmadi?simdi her kes sira davasi cekiyor. Birinci ya besinci fark ediyormu.belki deryaya dua eden zaman Allah size de hayirli bir kapi acar. Demek ki her kes icden deyilde de bu bana okudu. Bu okimadi diye okiyur. Biyle okunan duanin kabulune subhe ediyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben devam etmek istemiyorum kızlar herkese teşekkür ederim ...
zaten son okunacak olan kişilerde muhtemelen bana okumamışlardı hak geçmez diye düşünüyorum...madem bencillik değil bu mevzu böyle olsun...
Bu başlığı iyi niyetlerle açmıştım...Ama sonunda bu kadar karışacağını tahmin etmemiştim...
Sevgiyle kalın....
Herkes cikti ya.Cnm benim herşeyi ters anlıosun.. Sıra tabiiki önemli.. Eskiden herkez sırasını biliordu hemen listesini hazırlıordu, yada mavi geceye yazıyordu benim için hazırlarmısın ben yapamıcam die.. Bak mesela benim birsürü işim çıktı, kazalar oldu cenazeler oldu, ve artık düzenli bir şekilde girwmiyorum.. Herkezin başka başka nedenleri oluyor çıkmak istiyor.. Ben kendi listemi bulup bana okuyanlara okuyup çıkmak istiyorum ama o kadar karıştıki sıra kime okuycam kim vardı kim yoktu bilmiyorum.. Koşullar ne olursa olsun bana okuyan birine okumadan çıkmak istemiorum, içim el vermiyor.. Yani anlayacağın evet liste sırası çok önemli.. Senin listende kimse sıra için bişi dememiş olabilir tmm ama senin listende daha önemli şey vardı.. Okumalar yetişmedi..
Herkes cikti ya.
Mavigece bile..
Kurucu çıkarsa tadıda kalmazki :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?