- Konu Sahibi mavigece07
-
- #3.841
Narani saymasak kalan okunan okunmuyan dogrudurmu? Kimese cikirsa ben okuyum ya bolusdurelim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim vallahi naranin ilgilenmesi gerek mavigeceden önce..
Konu sahibi olabilir ama Allah razi olsun çokça ilgilendi..
Nara hic bakmiyor ki bende alinti yok diye hic bakmadim..
Ben bilemiyorum jim okumuş kim kalmış ne kadar eksik var lütfen soylermisiniz?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim vaktin varsa benimkine yardim edebilirsin ?
20 okudum daha ben...
Cnm baska bı duaya destegım su an vaktım olsa ınan ederdım bılıosun hep ederım ztn sansına denk geldı
İyide kusura bakmayın ama Naranın listesini doğru düzgün hazırlamıyorsunuz. Benim okuduklarımı eklememiştiniz bile sonki listede. E zaten Nara listesiyle ilgilenmiyor o ayrı bi konu. Kim ne kadar okumuş hepsi karıştı. Niye böyle oldu kızcağızın kadir gecesine denk geldi okuyalım daha sevap daha hayır diye söyledindim durdum şimdiki duruma bakın. En azından Naranın listesiyle ilgilenip ondan sonra GitseydinizBen kötü hissediyorum kendimi bu durumda
Canım sürekli giremiyorum ne yapabilirim..bayram arefesindeyiz..bu 3-4 gün zaten ziyaretler , arkadaşlarla görüşmeydi derken yine fırsat bulup giremeyecğm... herkeste aynı durumda tahmin ediyorum...
Gerekirse bırakıcam başlığı arkadaşlar kimsenin hakkına girmek istemiyorum... tefriciye bu ..sorumluluk... Eksiklerim hatalarım varsa kusuruma bakmayın....
Naranın çok az bir tefriciyesi kaldı okunmuş sayabilirsiniz...
Canım sürekli giremiyorum ne yapabilirim..bayram arefesindeyiz..bu 3-4 gün zaten ziyaretler , arkadaşlarla görüşmeydi derken yine fırsat bulup giremeyecğm... herkeste aynı durumda tahmin ediyorum...
Gerekirse bırakıcam başlığı arkadaşlar kimsenin hakkına girmek istemiyorum... tefriciye bu ..sorumluluk... Eksiklerim hatalarım varsa kusuruma bakmayın....
Naranın çok az bir tefriciyesi kaldı okunmuş sayabilirsiniz...
İyide kusura bakmayın ama Naranın listesini doğru düzgün hazırlamıyorsunuz. Benim okuduklarımı eklememiştiniz bile sonki listede. E zaten Nara listesiyle ilgilenmiyor o ayrı bi konu. Kim ne kadar okumuş hepsi karıştı. Niye böyle oldu kızcağızın kadir gecesine denk geldi okuyalım daha sevap daha hayır diye söyledindim durdum şimdiki duruma bakın. En azından Naranın listesiyle ilgilenip ondan sonra GitseydinizBen kötü hissediyorum kendimi bu durumda
1)Nara87 ---------193 + 5 Adet okunacak OKUNDU
2)deryadeniz28--------193 Adet okunacak OKUNDU
3)Kelebekcim--------193 Adet okunacak OKUNDU
4)berirem-----193 Adet okunacak OKUNDU
5) cesmi_naz---------193 Adet okunacak OKUNDU
6) vazgecilmez-----193 Adet okunacak OKUNDU
7)cerenkar---------193 Adet okunacak
8)Limonlu_Cheescake------193 Adet okunacak OKUNDU
9)ysmn ---------193 Adet okunacak OKUNDU
10)denizxxx...193 Adet okunacak OKUNDU
11)mavigece07...193 Adet okunacak
12)Lilruba --> 193 Adet okunacak
13)MissCherryBloosom --> 193 Adet okunacak
14)Ceylinimdeceylinim --193 Adet okunacak
15)fndkfndk --> 193 Adet okunacak
16)rapisa -->193 Adet okunacak OKUNDU
17)tolin -->193 Adet okunacak
18)capoeira --193 Adet okunacak
19)özgem81 -->193 Adet okunacak
20)Nehirsu85 --> 193 Adet okunacak OKUNDU
21)buujuu --> 193 Adet okunacak OKUNDU
22)perican55 -193 Adet okunacak OKUNDU
23)bigaripyalnizzzz...193 Adet okunacak OKUNDU. ARKADAŞLAR SANIRIM SON LİSTE BÖYLE OLACAK VARSA Bİ YANLIŞLIK AFFEDİN VE DÜZELTİN LÜTFEN:) BUJUNUN TEFRİCİYELERİ BOŞTAYDI BEN DENİZXXX VE ADINI HTIRLAYAMADIIĞIMIZ Bİ ARKADAŞ BİTİRDİK. BİRDE ÇEŞMİNAZ 2 TANE FAZLA OKUMUŞ ONUDA BOŞTAKİLERE EKLERİZ OLURMU. mAKSAT DOĞRU SAYI OLSUN.??
Canim vallahi naranin ilgilenmesi gerek mavigeceden önce..
Konu sahibi olabilir ama Allah razi olsun çokça ilgilendi..
Nara hic bakmiyor ki bende alinti yok diye hic bakmadim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?