- Konu Sahibi mavigece07
- #3.821
ekledim son halıne göre de yınede bilmediğim varsa gözümden kaçan uyarın duzeltelım arkadaşlar iylik edelım deken sayısını karıstırıp vebal almıyım
süpersin eksik yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ekledim son halıne göre de yınede bilmediğim varsa gözümden kaçan uyarın duzeltelım arkadaşlar iylik edelım deken sayısını karıstırıp vebal almıyım
Kızlar aranızda fındık ile irtibatta olan var mı ?
FINDIK CORPERIA VE BUJUDAN TOPLAM 579 TEFRICIYE VAR (BOŞTA OLAN)
VAZGECILMEZ +100 DENIZXX+93 CESMINAZ+2 FAZLA OKUDU
KALAN 384
arkadaşlar duanın başlangıcından baKarak yazdım ama lıstede eksık varsa soyleyın
eksik varsa eğer yarın akşama kadar bitirmek üzere bir kısmını alabilirim kızlar
384 adet bos var cnm
384 adet bos var cnm
184 boş tefriciye kaldı arkadaşlar.
Yarın şu 184 de arkadaşlar yardım etsek bitsedee yarın duasını son kez okuyup kapatsak. Bayramdan sonrada hayırlısıyla sıradaki arkadaşımıza geçeriz.
İyide kusura bakmayın ama Naranın listesini doğru düzgün hazırlamıyorsunuz. Benim okuduklarımı eklememiştiniz bile sonki listede. E zaten Nara listesiyle ilgilenmiyor o ayrı bi konu. Kim ne kadar okumuş hepsi karıştı. Niye böyle oldu kızcağızın kadir gecesine denk geldi okuyalım daha sevap daha hayır diye söyledindim durdum şimdiki duruma bakın. En azından Naranın listesiyle ilgilenip ondan sonra Gitseydiniz Ben kötü hissediyorum kendimi bu durumda
Fndkfndk, capoeira, buujuu bunlarda 193+193+120 kalmış bunları ben okuyum kalanlar kim ne okumussa yazsın listeyi duzenliyib bitirelim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yarina kadar bitireyim ben o zaman.
Vallahi dua sahibi arkadaş hic alinti yapmadi galiba bana gelmedi hic bende herhalde bayramdan sonra baslayacagiz dedim...
Fndkfndk, capoeira, buujuu bunlarda 193+193+120 kalmış bunları ben okuyum kalanlar kim ne okumussa yazsın listeyi duzenliyib bitirelim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.