- 18 Şubat 2013
- 2.634
- 940
- 248
- Konu Sahibi mavigece07
- #3.561
Ayy alıntılamada ne sorun çıktı öyle yaw..
Deli oldum ama düzelttim sonunda.
Deli oldum ama düzelttim sonunda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mariposaya bir sorsak mı ki tatilden döndün mü diye.
Ben 202 tane tefriciye ve duani okudum. Allah kabul etsin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
13)perican55 --> tefriciyine ve duani okudum. bu cumu gunu Allah dualarimizi kabul etsin. Amin
1)mavigece07 --> 202 adet okunacak
2)Lilruba --> 202 adet okunacak
3)MissCherryBloosom --> 202 adet okunacak
4)Ceylinimdeceylinim --> 202 adet okunacak
5)fndkfndk --> 202 adet okunacak
6)rapisa --> 202 adet okunacak
7)tolin --> 202 adet okunacak
8)Sottile --> 202 adet okunacak
9)capoeira --> 202 adet okunacak
10)özgem81 --> 202 adet okunacak
11)Nehirsu85 --> 202 adet okunacak
12)buujuu --> 202 adet okunacak
13)perican55 --> 202 adet okunacak
14)Nara87 --> 202 adet okunacak , 202 okundu BİTTİ
15)deryadeniz28 --> 202 adet okunacak , 202 okundu BİTTİ
16)Kelebekcim --> 202 adet okunacak
17)berirem --> 202 adet okunacak
18) cesmi_naz --> 202 adet okunacak
19) vazgecilmez --> 202 adet okunacak
20)cerenkar --> 202 adet okunacak
21)Limonlu_Cheescake --> 202 adet okunacak
22)_tiramisu_ --> 15 gün yok herkese eşit pay ettim
23)mariposa22(3 hafta yok!!)
24)ysmn --> 202 adet okunacak
Başlama Tarihi : 18 Ağustos Cuma Bitiş Tarihi : Perşembeden Pazartesine okunuyordu sanırım yine Pazartesi'dir.
Bismillahirrahmannirrahim… Estağfirullah, estağfirullah, estağfirullah, elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah, Allahümme sali ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed…
Okunan 4444 salatı tefriciyeyi Muhammed Mustafa (sav) efendimizin, mübarek, ruh-u Tayyibelerine hediye eyledik, vasıl eyle ya Rabbi!, Diğer peygamberlerin, sahabelerin, Salihlerin, ölmüşlerimizin de ruhunu şad eyle
Niyet edip okuduğumuz İlayda kulun için kardeşi Onur’un bahtını yolunu açık eyle ona güzel bir gelecek nasip et ya rabbi burada el açıp dua eden tüm kardeşlerimin ailelerine sevdiklerine sağlık sıhhat afiyet ver bizleri sevdiklerimize onlarıda bizlere bağışla ya rabbi…
İlayda kulunu en iyi sen bilir sen görür sen işitirsin. Bu kulun aylardır dua ettiği sevdiğinin kalbini İlayda’nın sevgisi , özlemi , pişmanlığıyla öyle bir doldur ki daha fazla dayanamayıp helali olmak için geri dönsün , ileride dünyaya getireceği evladının babası olmasını nasip et ya rabbi. Eğer bu hergele İlayda için hayırlı değilse sen her şeye gücü yetensin bu kişiyi hayırlara çevirip geri gönder ya rabbi .. Bu işin hiç oluru yok dersen de İlayda’nın gönlündeki bu sevgiyi söküp alıp , karşısına onun kıymedini bilecek , çektiklerimin ödülü olarak göreceği , sen Allah’ımın bana lütfusun diyebileceği kişiyi çıkar. Tabii mümkünse bu kişi gönlümdeki olursa süper olur tadından yenmez.
Ya rabbi bu koca kafalı kulun Yüksek lisans için sınava girecek sen ona zihin açıklığı ver , ona yerleşmeyi nasp et tüm kapalı kapılarını ardına kadar aç ya rabbi.
Ailemizin birliği beraberliği bir ömür sürsün ya rabbi , babasına akıl fikir ver kalbine merhamet ver , ona şükür ver ya rabbi !! Onun aklındaki tüm olumsuz düşünceleri sil at ailesinin yuvasının kıymedini bilsin ailesine sımsıkı sarılıp sahip çıksın ya rabbi .. yoksa bu kız her an katil olabilir !!
Ya rabbi sen ki karıncanın sesini duyansın her birimizin gönlünden geçenleri bizden daha iyi bilensin ya rab bir istediğimizi binlerle nasip ettiğin kullarından eyle bizleri,
Bu forumda ve her nerede varsa şu mubarek aylarda el açan dua eden tüm din kardeşlerimizin de dualarını kabul eyle ya rabbi Ya Mucib isminle ettiğimiz dualarımıza OL de oluversin ya rab amin amin amin
Perican55, tefriciyeni okudum, duanı ettim. Allah kabul etsin.
6)rapisa --> 202 adet okunacak
13)perican55 --> 202 adet okunacak
16)Kelebekcim --> 202 adet okunacak
24)ysmn --> 202 adet okunacak
Başlama Tarihi : 18 Ağustos Cuma Bitiş Tarihi : Perşembeden Pazartesine okunuyordu sanırım yine Pazartesi'dir.
Bismillahirrahmannirrahim… Estağfirullah, estağfirullah, estağfirullah, elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah, Allahümme sali ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed…
Okunan 4444 salatı tefriciyeyi Muhammed Mustafa (sav) efendimizin, mübarek, ruh-u Tayyibelerine hediye eyledik, vasıl eyle ya Rabbi!, Diğer peygamberlerin, sahabelerin, Salihlerin, ölmüşlerimizin de ruhunu şad eyle
Niyet edip okuduğumuz İlayda kulun için kardeşi Onur’un bahtını yolunu açık eyle ona güzel bir gelecek nasip et ya rabbi burada el açıp dua eden tüm kardeşlerimin ailelerine sevdiklerine sağlık sıhhat afiyet ver bizleri sevdiklerimize onlarıda bizlere bağışla ya rabbi…
İlayda kulunu en iyi sen bilir sen görür sen işitirsin. Bu kulun aylardır dua ettiği sevdiğinin kalbini İlayda’nın sevgisi , özlemi , pişmanlığıyla öyle bir doldur ki daha fazla dayanamayıp helali olmak için geri dönsün , ileride dünyaya getireceği evladının babası olmasını nasip et ya rabbi. Eğer bu hergele İlayda için hayırlı değilse sen her şeye gücü yetensin bu kişiyi hayırlara çevirip geri gönder ya rabbi .. Bu işin hiç oluru yok dersen de İlayda’nın gönlündeki bu sevgiyi söküp alıp , karşısına onun kıymedini bilecek , çektiklerimin ödülü olarak göreceği , sen Allah’ımın bana lütfusun diyebileceği kişiyi çıkar. Tabii mümkünse bu kişi gönlümdeki olursa süper olur tadından yenmez.
Ya rabbi bu koca kafalı kulun Yüksek lisans için sınava girecek sen ona zihin açıklığı ver , ona yerleşmeyi nasp et tüm kapalı kapılarını ardına kadar aç ya rabbi.
Ailemizin birliği beraberliği bir ömür sürsün ya rabbi , babasına akıl fikir ver kalbine merhamet ver , ona şükür ver ya rabbi !! Onun aklındaki tüm olumsuz düşünceleri sil at ailesinin yuvasının kıymedini bilsin ailesine sımsıkı sarılıp sahip çıksın ya rabbi .. yoksa bu kız her an katil olabilir !!
Ya rabbi sen ki karıncanın sesini duyansın her birimizin gönlünden geçenleri bizden daha iyi bilensin ya rab bir istediğimizi binlerle nasip ettiğin kullarından eyle bizleri,
Bu forumda ve her nerede varsa şu mubarek aylarda el açan dua eden tüm din kardeşlerimizin de dualarını kabul eyle ya rabbi Ya Mucib isminle ettiğimiz dualarımıza OL de oluversin ya rab amin amin amin
İlayda'cığım, tefriciyeler bitti. Duanı da ettim. Allah yar ve yardımcın olsun canım. İnşallah dularımız kabul olur da senin de güzel haberlerini alırız :)
Amin tatlım amin inşallah , ben buna okudukça bu hepten yoldan çıkıyor herhalde anlayamadım tövbe yarabii
Hayırdır perim ne oldu?Amin tatlım amin inşallah , ben buna okudukça bu hepten yoldan çıkıyor herhalde anlayamadım tövbe yarabii
Hayırdır perim ne oldu?
Allah Allah, hayırdır canım, ne oldu?? Gidiyo deme sakın kıss...
Benimki biraz mantık dışı işlere kalkısıyor aklımı kaçırtacak bana yakında
Kız ne gizemli gizemli yazıyosun öyle tam peri misali
Tamam canım sağolasınCanım bugün bitirmeyi planlıyordum ama iftara misafirlerimiz var.
Gece bitiririm inşAllah..
canım bitirdim ben duanı da okudum Allah kabul etsin inş.
6)rapisa --> 202 adet okunacak , 202 okundu BİTTİ
13)perican55 --> 202 adet okunacak , 202 okundu BİTTİ
16)Kelebekcim --> 202 adet okunacak , 202 okundu BİTTİ
24)ysmn --> 202 adet okunacak , 202 okundu BİTTİ
Bismillahirrahmannirrahim Estağfirullah, estağfirullah, estağfirullah, elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah, Allahümme sali ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
Niyet edip okuduğumuz İlayda kulun için kardeşi Onurun bahtını yolunu açık eyle ona güzel bir gelecek nasip et ya rabbi burada el açıp dua eden tüm kardeşlerimin ailelerine sevdiklerine sağlık sıhhat afiyet ver bizleri sevdiklerimize onlarıda bizlere bağışla ya rabbi
İlayda kulunu en iyi sen bilir sen görür sen işitirsin. Bu kulun aylardır dua ettiği sevdiğinin kalbini İlaydanın sevgisi , özlemi , pişmanlığıyla öyle bir doldur ki daha fazla dayanamayıp helali olmak için geri dönsün , ileride dünyaya getireceği evladının babası olmasını nasip et ya rabbi. Eğer bu hergele İlayda için hayırlı değilse sen her şeye gücü yetensin bu kişiyi hayırlara çevirip geri gönder ya rabbi .. Bu işin hiç oluru yok dersen de İlaydanın gönlündeki bu sevgiyi söküp alıp , karşısına onun kıymedini bilecek , çektiklerimin ödülü olarak göreceği , sen Allahımın bana lütfusun diyebileceği kişiyi çıkar. Tabii mümkünse bu kişi gönlümdeki olursa süper olur tadından yenmez.
pericanım canım biz sanamı geçtik ben bujuu için okuyoruz diye onun niyetine okudum yanlış mı yaptım
kızlaarr aramızda kpss ye girenler vardı. souçlar açıklanmış bugun, gönlünüze göre olmuştur inşallah