Hayırlı eş için 4444 Salatı Tefriciye

1)mavigece07 ---185 adet okunacak
2)Lilruba ---------185 adet okunacak
3)MissCherryBloosom (3 hafta yok!!)-
4)Ceylinimdeceylinim---------185 adet okunacak
5)fndkfndk------185 adet okunacak
6)rapisa---------------185 adet okunacak
7)tolin---------185 adet okunacak
8)Sottile----185 adet okunacak
9)capoeira-----185 adet okunacak
10)özgem81-------189 adet okunacak
11)Nehirsu85------185 adet okunacak --- 100adet okundu
12)buujuu----------185 adet okunacak
13)perican55------185 adet okunacak
14)Nara87 ---------185 adet okunacak
15)deryadeniz28--------185 adet okunacak
16)Kelebekcim--------185 adet okunacak
17)berirem-----185 adet okunacak
18) cesmi_naz---------185 adet okunacak
19) vazgecilmez------185 adet okunacak
20)cerenkar---------
21)Limonlu_Cheescake-------185 adet okunacak
22)_tiramisu_--------185 adet okunacak
23)mariposa22(3 hafta yok!!)---------
24)ysmn ----------185 adet okunacak
25)gizem89------------185 adet okunacak
26)ArcLizzie.....185 adet okunacak

Kızlar duam biraz uzun ama gönül herkese etmek isteyince uzadı biraz

Bismillahirrahmannirrahim… Estağfirullah, estağfirullah, estağfirullah, elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah, Allahümme sali ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed…
Ya rab Hamd sana şükür sana. İman ettik buyruklarına. Ancak sana kulluk eder, yalnız senden yardım dileriz. Ulaştır bizi mutlu yoluna, ulaştır bizi nimet verdiklerinin yoluna. Felekleri nura, melekleri sürura, âlemleri huzura kavuşturan Muhammed aşkına, dergâh-ı izzetine uzanan günahkâr ellerimizi boş çevirme ya Rabbi! Sen affedicisin, affı seversin bizi de affeyle! Âmin diyen dillerimizi sana açılan ellerimizi boş çevirme ya rab
Kabul olmayan duadan, faydası olmayan ilimden, Müslümana hiç yakışmayan tavır ve hareketlerden, ürpermeyen kalpten, doymayan nefisten, sana sığınıyoruz, muhafaza eyle ya Rabbi!
Allah’ım!
Bizleri kendisini bilen, habibini seven, rızana eren kullarından eyle.
Seni zikretmeyi, sana şükretmeyi, sana güzelce ibadet etmeyi cümlemize nasip eyle!
İmanımızı zengin, işimizi düzgün eyle. Korktuklarımızdan emin, umduklarımıza nail eyle ya Rabbi!
Allah’ım!
İmanımıza güç ve kuvvet, vücudumuza sağlık ve afiyet, gönlümüze sevgi ve şefkat, kazançlarımıza bol bereket anamıza babamıza sevdiklerimize sağlık afiyet nasip eyle!
Geçmişlerimize rahmet eyle, hayatta olanlarımıza huzur ve mutluluk bahş eyle ya Rabbi!
Günahlarımızı affeyle, seyyiatımızı mahfeyle, bizleri razı ve hoşnut olduğun kullarından eyle ya Rabbi
Beni ve burada el açmış dua eden bir cümle kardeşlerimin de dua ve dileklerini haklarında hayırlısıyla avuçlarına kondur ya rabbi
Okunan 4444 salatı tefriciyeyi Muhammed Mustafa (sav) efendimizin, mübarek, ruh-u Tayyibelerine hediye eyledik, vasıl eyle ya Rabbi!, Diğer peygamberlerin, sahabelerin, Salihlerin, ölmüşlerimizin de ruhunu şad eyle Allahım…
Duanın sırrına ermemizi nasip eyle yarabbi
Niyet edip okuduğumuz Esra kulun için Babasına abisine şafi isminle şifa nasip eyle ya rabbi burada el açıp dua eden tüm kardeşlerimin ailelerine sevdiklerine sağlık sıhhat afiyet ver bizleri sevdiklerimize onlarıda bizlere bağışla ya rabbi…
Onun hakkında dini , dünyası ve ahreti için kim hayırlıysa ya evvel isminin tecellisiyle bir an önce karşılaşmasını hayırlı bir evlilik ve evliliğinin devamını nasip eyle ya rabbi
Huyu güzel ,kendi güzel sana inanan kul hakkından korkan dürüst,cömert ,sevgi dolu merhametli ailesi ailesiyle uyumlu her haliyle her tavrıyla her davranışıyla uyum içinde olacağı çok seveceği çok sevileceği ,saygılı maddi manevi gönlüne göre olan kişiyle karşılaştır ya rabbi kapalı kapılarını aç dua pınarlarından geçir ya rabbi sen ki karıncanın sesini duyansın her birimizin gönlünden geçenleri bizden daha iyi bilensin ya rab bir istediğimizi binlerle nasip ettiğin kullarından eyle bizleri,
Bu forumda ve her nerede varsa şu mubarek aylarda el açan dua eden tüm din kardeşlerimizin de dualarını kabul eyle ya rabbi Ya Mucib isminle ettiğimiz dualarımıza ol de oluversin ya rab amin amin amin

özge bana yazmmaışsın burda mesajlar çok uzun takip edemiyoruz birde olmayanlara baştan vermemek en iyisi bence .. ve biri bitmeden diğerine başlamasak karışmasa...

canım böyle durumlarda can acısa da tamaen temizlemek .. kendini böyle durumlara düşürme daha çok can yakıcı oluyor..

özge bana yazmmaışsın burda mesajlar çok uzun takip edemiyoruz birde olmayanlara baştan vermemek en iyisi bence .. ve biri bitmeden diğerine başlamasak karışmasa...

oyy söylemesen farketmıycem cnm ya kusura bakma lıstede yazmayı atlamışım senınde sayın 185 zaten olmayanlara vermedım hıc ıkı kişi yok tatılde bır arkadaşta ayrıldı 24 kişiye böldüm sizler 185 bende 189 okuyunca 4444 oluyor bende bitmeden başlamam taraftarıyım karısıyor dıye dün maviş listeyı atmıs emel bıttı diye biliyorum fındık takıp edıyordu bıtmedı daha derdi çünkü

O son katılan arkadaştan hiç ses çıkmadı. Copoeira herkesinkini tam vaktinde okudu, onunkinin böyle olmasına üzüldüm ben açıkçası. Arkadaş okudum ve ya okumadım deseydi biz bitirirdik, şimdi okusak sayı karışcak. Üzüldüm böyle olmasına.

Cerenkarcım kusura bakma cnm düzelttim

en son fındık herkese eksiği bölüştürmüştü hay Allah azeriydi galiba arkadaş anlamadımı acaba aldığı sayıyı 3 gundemı okuyacak zannetti bilemedimki okuyup tamamlardık fındık özelden bır mesajmı atsa :26::26:

Son düzenleme:

70 tane kalmıştı en son o arkadaş okudu mu bilmiyoruz, fnk bi mesaj atsa iyi olur bence de.

70 tane kalmıştı en son o arkadaş okudu mu bilmiyoruz, fnk bi mesaj atsa iyi olur bence de.

haber alırsak 15 dk tamamlarız cok bır sayı degıl
yanlıs anlamıs olabılır dedıgım gıbı lısteye 3 gun yazdıkya aldıgı sayıyı uc gunde okuycak sanmıs olma ıhtımalı yuksek

haber alırsak 15 dk tamamlarız cok bır sayı degıl
yanlıs anlamıs olabılır dedıgım gıbı lısteye 3 gun yazdıkya aldıgı sayıyı uc gunde okuycak sanmıs olma ıhtımalı yuksek

Olabilir. Haber çıksa okuruz problem olmaz.

Canım duanı ve 185 adet tefriciyeni okudum Allah kabul etsin inşallahhhh
Adımın sonuna tak bir nazar boncuğu

ben 3 sene boyunca devlet hastanesine gittim canım, orda bi psikiyatrım vardı çok da severdim onu, ona gittim, gayet de ilgiliydi yani ilaç ismi de vermiyim kuzum ben, dönem dönem degişti mesela ilaçlarım, bi ara yeşil reçeteyle verilen bi ilaç kullandım, daha sonra iyileşme durumuma göre değişti vs. bu uyuşturucu yada sigara degil sonuçta bagımlılık yapmıyor, ama ilacı bir anda bırakamıyorsun, zaten doktorun yönlendirir seni her bir ilaç için ama kesinlikle ilaca kafana göre ara vermemen lazım, doktorun dediklerine harfiyen uyacaksın ki bi sonuç alasın, diğer türlü sürekli en başa almış olursun

ben nefes almıyordum mesela, bilinç altıyla alakalı canımı sıkan bişey düşünürken bi fark ediyordum ki nerdeyse bogulmak üzereyim kim bilir ne kadardır nefes almamışım doktor bana bu durumu şöyle açıklamıştı " beynin bişey düşünüyor ve vucudun biliyor ki bu düşündüğün şey yanlış, ama en büyük güç beyinde, o da seni uyarmaya çalışıyor, bu kimilerinde aglama krizi oluyor, kimilerinde bayılma, sende de nefes almayı durduruyor ki sen kendine gelesin " aslında vucudumuz bizden çok çok akıllı

memurluk konusunda da bildigim kadarıyla özellikle yeşil reçeteli ilaçlarda askeriye vs sorun çıkarıtıyor, ama memurluk için engeli yok diye biliyorum. en olmadı doktor ilaçları verecegi zaman ona söylersin bu durumu o daha iyi biliyordur, ona göre reçeteyle vermez de ilaç isimlerini söyler sen eczaneden alırsın vs bi şekilde ayarlanır o, ama rica ediyorum ihmal etme, ben çok kızmıştım kendime senelerce erteledim diye, çok büytük zarar veriyoruz kndimize böyle yaparak

Kızlaar haber ver demiştiniz ben şimdi 40 okudum 50ye tamamlarım şimdi daha da artarsa sayım söylerim yavaş oldu biliyorum 170 yapamadım
Misafir geldii bir de ing kursu derken cıkk 170e çıkamadım

Şimdi abimlerin hastaneden randevu alıyorum canım. Abime bunalımdayım falan demedim de dikkat dağınıklığımdan bahsettim yalnızca. O konuda ilaç vereceklerini sanmıyorum. Çünkü ritalin ve ona benzeyen ilaçlar var, yetişkinlerde bağımlılık yapıyor falan dedi ama kendim alacağım şimdi 182'den randevu. Mememde de kistler var, inanılmaz canımı yakıyor, onlara da baktıracağım. Bir de kalpte çarpıntım vardı. Hepsine baktıracağım. Şimdi randevu alacağım üçünden. :) Sen devlette ilgileniyorlar dedin daha da rahatladı şimdi içim.

her hastane mutlaka farklıdır ama ben her rahatsızlıgım için devlet hastanesine giderim memnun kalmadıgım pek olmadı canım bak bi sürü rahatsızlıgın varmış hepsini ihmal etmişsin kızacam sana

her hastane mutlaka farklıdır ama ben her rahatsızlıgım için devlet hastanesine giderim memnun kalmadıgım pek olmadı canım bak bi sürü rahatsızlıgın varmış hepsini ihmal etmişsin kızacam sana

Sık hastaneye giden bir insan değilim zaten ama olduğunda ben de devlet ve üniversite hastanesine gidiyorum canım aynen. Kistler yıllardır olan hadise. Kendimi muayene ediyorum, bir değişiklik olmadığının farkındayım. Ama artık daha çok canımı acıtıyor ve sanki biraz yayıldı. Onun için kontrol mahiyetinde gideceğim. Çarpıntı da benim rahatsız olduğum bir konu değil. Sadece kalbimin hızlı attığını bazen hissediyorum, uyuyacağım zaman sessizlikte falan. O da ellerimin titremesine sebep oluyor. Sınavlarımdan önce hep ilaç kullanıyorum mesela ellerim titremesin diye. Eşin dostun gazlaması yüzünden taktım yani buna kafayı sırf. :)

Bu arada psikiyatri yeterince ilgilenir mi yahu ne bileyim nasıl oluyor ki muayene? Anlat bakalım derdin nedir mi diyor? Ben ne anlatacağım ki bu adama? Nişanlımdan ayrıldım, işsizim, ölmek istiyorum doktor bey mi diyeceğim.

Kızlaar haber ver demiştiniz ben şimdi 40 okudum 50ye tamamlarım şimdi daha da artarsa sayım söylerim yavaş oldu biliyorum 170 yapamadım
Misafir geldii bir de ing kursu derken cıkk 170e çıkamadım

Canımm bir önceki arkadaş için mi okudun? Dün gece haber ver demiştik, onları mı diyorsun? Yeni listeye de başladık ya... Onu da yetiştirebilecek misin? Perşembeye kadar 170 tane.

canım böyle durumlarda can acısa da tamaen temizlemek .. kendini böyle durumlara düşürme daha çok can yakıcı oluyor..

Aynen öyle canım çok büyük salaklık ettim de ne bileyim işte böyle bir tepki alacağımı.

Kızlar inanın benim de kafam çorba oldu. Herkes okudu, bir tek mariposa tatilde olduğu için onunkiler paylaşılacaktı. Bir kısmını Nehirsu okudu, bir kısmını da çeşminaz. 70 tane kalmıştı. Onu da dün aramıza katılan arclizzie okuyacaktı. Daha doğrusu sayı vermedim, dün gece çeşminaz ve ikisi gelip buraya kaçar tane okuduklarını haber verecekti. Ama arclizzie dönmedi bize. O yüzden kaç tane eksik olduğunu falan da bilemedik. Az önce dönmüş 50 tane okudum diye ama özgem için mi başlamış yoksa bir önceki liste için mi anlamadım. Alıntıladım şimdi döner.

doktor zaten psikiyatr oldugu için sana nasıl yaklaşacaıgnı da biliyor canım, ben direk nefes alamıyorum demiştim mesela sonra bir sürü formlar verdi bana doldurmam için içinde sorular var falan onları doldurup bi sonraki kontrole getirmiştim

sende direk söyleyebilirsin canım ölmek istiyorum, nasıl ölsem diye hesap ediyorum falan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…